Odlučila sam uzeti Whirlpool 79/2 integriranu, sada još da mi kuhinja bude gotova, da uplatim rezerviranu suđericu, pa da počne šou program :D
Printable View
Odlučila sam uzeti Whirlpool 79/2 integriranu, sada još da mi kuhinja bude gotova, da uplatim rezerviranu suđericu, pa da počne šou program :D
Zanussi prije, bila prezadovoljna i dalje radi kod mame već 8 godina bez ikakvog majstora i servisa.
Kad smo uređivali svoj stan nismo našli zanussi pa kupili ugradbenu whirpool, sve najbolje i o njoj, tiha, vrijedna i temeljita.
Na moru imamo ugradbenu od gorenja, tri godine stara, nikako nisam zadovoljna. Nefunkcionalno smještene prepreke za suđe, čaše se sklizu, vrata se vraćaju natrag kad ih otvoriš, i od ove godine često se desilo da sam morala ponavljati pranje.
Uglavnom moje iskustvo s gorenjem je loše i sa drugim aparatima.
ja sam u biti jako zadvoljan svojom sudjericom, radi se o modelu Quadro DW-S6050. Jako lepo pere, susi i sve je OK. Malo je bucnija, a to sam skontao tek kod frenda koji ima Quadro ali integriranu, nisam je ni skontao da radi, a sedio sam pored nje, toliko je tiha.
Inace prelistam ja sada upute za uporabu, i skuzim da moja perilicia nema niti jedan program koji pere na preko 50 stepeni, tj. da pojasnim, ima ona programe na 50,60,70, ali to je sve temperatura ispiranja,dok je pranja najaca na intesive programu na kom je 50 stupnjeva, na svim ostalim je 47, a onda ispiranje grije na jace. Isto sam skuzio da nema dva ispiranja, nego kada opere uvuce novu vodu, ispira, grije i uzima sjaj, zatim staje i susi. Jel to tako i kod ostalih, nervira me to, volim je ali me je ovo utuklo. Bojim se da se zbog tog ispiranja ne otrujem, a i to sto ne pere na vise mi je bed. Znaci ja neperem sudje na 70, nego ga ispiram a perem ga sa tabletom na 50 stepeni. joj, a toliko je volim, jel tako i kod drugih :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Maza jel sve stiglo, kak si zadovoljna?Citiraj:
maza36 prvotno napisa
Ja odgovorno tvrdim da imam najtišu i najbolju suđericu :lol: !!!
Mislim, bolesna sam na to.
Mora bit tiha, super prat, ispirat i sušit.
Imamo zadnjih 5godina bosch logixx bila je skupaaaa, preko 6000kn tada još.
Al eto, zbog dobrog iskustva sa suđericom, uzela sam vešericu od boscha i totalno sam nezadovoljna, imam doma prelijetanja i sletanja aviona a ne tihu mašinu za veš prat :( :x .
imamo siemens(on i bosch su zapravo jedna firma)super je prije nje gorenje katastrofa(mozda sto je bila najjeftinija)a ova je kostala oko 700 €uro ali super jeee :D
imam candicu, pere vec 10 godina :D, mislim da bi trebala razmisljati o promjeni grijaca, ali nije nista kriticno. :)
gorenje ugradbena komande unutra pokvarila se nakon godinu i pol :cry:
Candy, i evo bili smo zadovoljni 3 godine, pa lagano počela štekati na pojedinim programima. Več nekoliko dana ne radi, danas zvali majstora.
E da, počela joj opadati farba s vrata, a kuhinja nam nije nešto vlažna prostorija. :evil:
Imamo ugradbenu Whirpool i zadovoljni najviše time koliko je tiha i radi savršeno svakodnevno nekih 4,5 godina nije bila turbo skupa ali nekih 5000 kuna :D
Gox, to za ispiranje mašine ne znam kako ide, ali mislim da je 50 više nego dovoljno, pa da pereš ručno, zar bi mogao prati sa vodom na 70 stupnjeva da se ne spečeš, a ljudi peru suđe tako svaki dan pa nije da se baš otruju :)
Candy ugradbena - uglavnom zadovoljni , jedino mi se nekak čini da slabo posuši suđe :/
Super sam zadovoljna; radi tiho i ko urica. Čak ima i tzv noćni program pa ni ne znam da radi :DCitiraj:
maza36 (napisa):
Odlučila sam uzeti Whirlpool 79/2 integriranu, sada još da mi kuhinja bude gotova, da uplatim rezerviranu suđericu, pa da počne šou program
Maza jel sve stiglo, kak si zadovoljna?
ima možda ko Beko perilicu? zanima ne recimo ovakva http://www.eurodom.hr/product_info.p...f2a7c1527c1f3b
Candy, nisam baš zadovoljna, suđe dosta često ostane prljavo.
Ouadro DW-E 6080
odlična nam je...pere i tave i lonce, ništa prethodno ne namačem, ribam...
ja je većinom uključujem navečer pa neznam koliko buči, a kad je po danu uključena radi još i TV ili radio ili malac buči pa ne obraćam pažnju na to...
Ja imam Whirlpool,super je,tek kupljena,ne cuje se uopce ali kad je ukljucim na brzi program koji traje 30 min.ostaje mi puno pjene,sve sam pokusala ,stavljala sam pola tablete ali isto,onda moram ponovo ukljuciti na ispiranje ali mi tada sudje bude mokro....cini mi se da je emira imala isti problem,pa eto plz ako neko ima neko rjesenje nek javi...cekam vas
probaj kupiti deterđent u prahu i staviti samo 1 žlicu u prostor gdje inače ide tableta
Candy, nisam uopće zadovoljna, ne opere nikako iako sve prvo isperem, ne bih je više nikad kupila. Mama ima Gorenje i super pere, a ona svoje suđe uopće ne ispire.
ja imam elektrolux, preprezadovoljna :yes:
koliko god suđa utrpam na kraju uvijek sve izađe cisto, a prije ništa ne ispirem (samo maknem veće komade hrane)
99% aparata kod mene je Gorenje pa tako i suđerica i stvarno sam zadovoljna....pere odlično....moja mama ima nešto lošiji model također od Gorenja i suđe joj i nije baš tako super :no: sad to može biti i zbog lošeg praška!Morat ću ja stavit svoj kod nje da vidim
mi imamo candy ugradbenu i jako smo zadovoljni. najcesce perem na programu od 30 min i sve bude cisto.
sveki ima gorenje, njena mi nije tako dobra.
BEKO-skroz ugradbenu (tipke su unutra)
super zadovoljna-ali, imam ju tek godinu i po.
koliko vam traje kompletno parnje? frendica ima whirl. i kad stavi na normalno temp 50, piše joj 2sata i 40 min. to mi je malo previše.
mi imamo AEG već više od 8 godina i još nam se nikada nije pokvarila!! :)