aaaa.....partibrejkerice jedna....ja mogu i nedjelju ako baš promijenite.
Printable View
aaaa.....partibrejkerice jedna....ja mogu i nedjelju ako baš promijenite.
Jel onda u subotu ili..? ;)
subota,subota, i da nas vrijeme posluži!
A di ćemo se naći, bundek je velik i bit će puno ljudi ipak je vikend?! Treba nam veća ravna površina. Tko pozna bundek neka nas usmjeri.
Mi tamo idemo samo u dječje igralište za male.
Možda je najbolje da se i nađemo kod igrališta za male. Iskreno, ja još nisam bila na Bundeku - živim kraj šume i blizu Sljemena tak da smo zasićeni prirodom :lol:
i ja sam za kraj igrališta, iako nisam bila tamo, ali zvuči kao jedino mjesto dovoljno zabavno za klince...jel ima tamo i koji kafić u blizini?
Curke, ako smo blizu igralista, klinci ce se razbjezati, pa ne bumo imali vremena nis popricati ?!
Ima jedan kafic, sa sjeverne strane, koji dio godine radi, a dio godine ne. Kad smo bili zadnji put (negdje u 3. mjesecu), jos nije bio otvoren. Valjda je dosad otvoren.
I dva su djecja igralista, jedno manje sa sjeverne strane, prema Savi, i drugo, vece, s juzne, prema parkiralistu.
Mozda da se nadjemo kod ovog sjevernog, tak da se klinci prvo izmore, a onda na kavicu u obliznji kafic :) ?
Opet ja :) .
Moze i kod drugog igralista... Vi recite di. Nama je svejedno.
Uh, al' ga kompliciram :oops: .
ovo mi zvuči kao dobar plan - prvo igralište, onda kava.
moji ionako neće sjedit u kolicima, nema šanse, pa ne očekujem puno prilike za priču. ipak, i mm je sa mnom pa se nadam bar malo vas vidjeti.
lola, javi kraj kojeg, a tamo ćemo se loviti dok se ne nađemo. :lol:
Aha, moze, sva sreca pa nije tak veliko :lol:.
Uh, sad nisam odgovorila. Dakle, moze kod juznog igralista, koje je vece, a i parkiraliste je blize. Pa, kad se klincadija umori, na kavicu?!
mi dolazimo.
ostaje dogovoreno vrijeme? 16:30??
od nas ništa :( bez auta smo sutra
lijepo se provedite :*
Pozdrav svima!
Lijepo se provedite, mi nismo mogućnosti doći.
Mi dolazimo.
Znači u 16.30 na igralištu kod parkirališta. ? Ivan će se moći igrati dok se mi i naši duplići družimo. :)
ja se unaprijed ispricavam ako necu znati imena vasih blizca. ja sam, naime, tudum za pamcenje imena ljudi/djece koju ne poznam u zivo.
I ja. :lol: Također se ispričavam.
A ja vam želim da se lijepo provedete, da ovaj ludi vjetar stane i da ne pada kiša. Baš ko za inat danas ovakvo kilavo vrijeme.
Ajmo sunce,sunce,sunce, kiša iš!
Da vam mahnem :bye: i stavim link na slike s današnjeg okupljanja.
Slike s Bundeka
:*
Ajme predivni ste svi.
Ja ću vas ubuduće malo škicati na ovom vašem pdf-u jer ću krajem godine postati preponosna teta jednom paru blizanaca :heart:
Super ste i baš je dobro da su i tateki bili tamo :zaljubljen:
smrccc, a nas nema na slikicama.
mi smo otisli ranije jer smo bili podosta izmoreni.
a, kako danas stvari stoje i bolesni. naime, sven kuri 38,7. :(
Ajme prekrasno! Žao mi je što mi nismo mogli doći. Treba ponoviti to okupljanje u 9mj kad se svi vrate sa godišnjih. :*
Super :zaljubljen:
Preslatko!
Žao mi je kaj ni nas nije bilo... al nismo stigli. Bili smo na Bundeku u nedjelju ....
mi ko zadnji partibrjekeri isto nismo došli jer je dan od jutra krenuo ukrivo... :(
nadam se ponovnom druženju...
bilo je super! još da su mame mogle na miru popričati.... :lol:
a i bilo mi je fora da su tateki svi tamo.
ajmo drugi put malo veći odaziv..... :D
Pozdrav svim mamama s bundeka, slike su fenomenalne.
Definitivno moramo ponoviti ovo al u boljoj organizaciji, da se ne tražimo po bundeku, noge su mi otkazale.
I svaka čast tatekima, bez njih uopće ne bi mogli ni održat susret.
je, tateki su mrak.
twins, i tvoja prijateljica nek dođe opet!
i ja bih novo druzenje!
zao mi je sto se nismo ranije sreli jer je bila i juli. klinci su joj premedeni. :heart:
a, moze doci i moja frendica?? :)
Val, kako tvoj maleni, jel ozdravio?
Val, :*
ozdravio, a bome ga je dobro steplo. kurio je 40, buncao, a sve od obicne upale grla. :roll:
onda je bruna pobrala crijevnu virozu. tako nam je cijeli tjedan neprospavan i naporan. :(
Bok svima!
Evo i nas malo da se javimo. Nas sve kolektivno uhvatila prehlada, prvo M., onda ja, onda D. i na kraju MM. Srecom, bez temperature.
Super su slikice :). Najbolji mi je bio konobar iz kafica kad nas je slikao - ajme koliko tu ima djece :shock:.
svi ste super :D :D :D :D preslatki ste :D
Podižem ovu temu jer uskoro će biti 17.5. i mogli bi se ponovo okupiti na bundeku.
Gledala sam slike i sva se raznježila pa da vidim koje za get together again!
ZAR NITKO?! :shock:
evo mene mogli bismo...nadam se da ćemo ove godine biti zdravi...
Bravo Marči, Idemo još....