Još uvijek samo dojimo, i bebač papa dva do tri puta po noći. I uvijek odmah nakon toga zaspi bez problema. Jučer je zaspao u 8, papao u 2 i u 5, probudio se u 8 ujutro.
Printable View
Još uvijek samo dojimo, i bebač papa dva do tri puta po noći. I uvijek odmah nakon toga zaspi bez problema. Jučer je zaspao u 8, papao u 2 i u 5, probudio se u 8 ujutro.
Lana je relativno rano počela spavati cijelu noć u komadu (već sa 2 mjeseca) bez da traži ciku, samo je imala takav ritam da bi zaspala tek oko ponoći, probudila se u 7, dojila i nastavila do 10. Naravno, kroz dan bi onda vrlo često dojila, nekad svakih sat-sat i pol.
Sad je u fazi da zaspe kako rekoh i ponekad se probudi i traži ciku. Obično se samo meškolji i bacaka po krevetu u snu. Naravno, zato od ujutro kad se probudi pa do 22h, svakih sat i pol-dva traži ciku. :)
Eh, da, zaboravila sam reći:
Uspavljuje se isključivo ili dojeći (ako zaspe prilikom cicanja, što je sve rjeđe kako je veća) ili na rukama uz uspavanku (što moja lumbalna kralježnica jako osjeti :/ , a i pjesama mi ponestaje ;) )
Zato me jako i zanima navedena knjiga.
mama73, a jesi li probala kombinaciju, da npr legnes pokraj nje, mazis ju i pjevas? kraljeznica bi bolje prosla...
ili da ju drzis i sjedis na lopti?
ivana,
probala i to! Ne pali.
Pali samo kad šetamo po stanu, ona u naručju, ja joj pjevam i gledamo se :) (Sumce moje malo! :heart: )
Ivarica, u tom slucaju je i slanje knjige preko maila ista stvar, pa i to treba onemoguciti, odnosno dogovaranje o tome preko foruma (i pp-a).
Samo da naglasam da podrzavam zabranu krsenje autorskih prava.
Pa u cemu je razlika izmedju toga da dobijes knjigu na mail, ili da dobijes link pa ju sama skines? Ak je Ivarica u pravu o krsenju autorskih prava u prvom slucaju, u pravu je i u drugom. :?Citiraj:
mama73 prvotno napisa
violet,
i ja jako volim retorička pitanja ;)
Mama73 :lol: , velis nek odgovara na njih onaj tko pita.
Citiraj:
violet prvotno napisa
molimo da ni jedno ni drugo ne razmjenjujete ovdje (ni linkove ni molbe za na mailove...)
Ma, violet :love:
P. S.
Nisam ni ja za kršenje autorskih prava, ali bogami nemam vremena ni za osnovni šoping, a kamoli za šetnju po knjižarama. Bebač i ja same po cijele dane, bake 500 km daleko, tata radi van Zagreba... Ono, ak si u gradu, skokni do Algoritma pa mi kupi knjigu, dam ti nofce ;)
ivarica,
primljeno na znanje. Isprika zbog "političke nekorektnosti".