zmea, da li u Sv. Martinu ima vani veliki bazen? onaj samo za plivace?
koja je cijena ulaznice?
Printable View
zmea, da li u Sv. Martinu ima vani veliki bazen? onaj samo za plivace?
koja je cijena ulaznice?
Evo da i tu napišem jer nisam vidjela temu. Mi smo jučer bili u termama Jezerčice i prekrasno je bilo. Moja cura se nauživala. Ima 4 tobogana za starije klince i jedan bazen sa toboganom za malu dječicu . ima parkić za klince di se mogu igrat ako se ne kupaju . I što je najvažnije ima jako puno hlada. Cijena nije skupa a klinci do 5 godina besplatno.Zaboravila sam napisati da za odrasle ima i olimpijski bazen.
Ulaznice za odrasle se plaćaju ovisno o tome u koliko sati dođete-piše sve na njihovim internet stranicama.Isto tako tamo je obavijest o plaćanju za djecu. Do 5 g. je besplatno,a od 5-15 se plaća 30 % cijene.Vani ima bazena za plivače,ali nisam provjeravala koja je dubina jer smo sve vrijeme proveli na toboganima.
podizem.
isli bi sutra u tuhelj. moze li mi netko potvrditi da sad ima neki tobogan za klince na unutarnjem bazenu jer kad smo bili davnih dana nije bilo sadrzaja za djecu. to nam je jedini uvijet, da bazen ima tobogan.
U tuheljskima ima jedan unutarnji tobogan, mi bili i vidjeli prije mjesec dana. Ali, možda najbolje da ih nazoveš i provjeriš iz prve ruke.
ima tobogan za malo veće recimo od 3-12 godina
hvala!