Da, sve ste skupa i ima teksta i najvu za daljnja događanja
Printable View
Da, sve ste skupa i ima teksta i najvu za daljnja događanja
moze netko skenirati jutarnji i zalijepiti ovdje? ili poslati na mail, ako se slikice ne smiju lijepiti vise
bum ja poskenirala pa zaljepila tekst
osoblje??? jel mogu zaljepit sken sa slikom ovdje???
Ja ipak zaljepila... jer mi je krasna i nije prevelika.
http://www.babababies.com/images/pic...18_10-1835.jpg
Citiraj:
Jutarnji list, Četvrtak, 07.04.2005.
ZVJEZDANE STAZE
'Urbane dojilje' Ivane Popović
Ispod slike: Ptičicaaa! - pokušavao je naš fotoreporter uhvatiti barem jedan miran trenutak...
ZAGREB - Kreatorica, akademska kiparica i redateljica Ivana Popović gostima fashion weeka odlučila je pokazati kratki humani film "Urbane dojilje". Autorica je za potrebe filma angažirala svojeg dečka i oca tromjesečne Ave Luku Peroša, snimatelja Dorijana Kljuna i vizažisticu Martinu Knapić, na čijem će predstavljanju u nedjelju angažirati balerine i tromjesečne bebe.
- Radim odjeću za dojilje i trudnice, praktičnu i udobnu za nošenje, te se pripremam za modnu reviju koju ću održati za mjesec dana negdje na otvorenom u Zagrebu - potvrdila nam je svestrana umjetnica, i sama dojilja, koja je prije četirimjeseca rodila djevojčicu Avu.
Na snimanju se Ivana izvrsno snašla, iako je u kadar trebalo uhvatiti "neuhvatljive" Nolu, Jana, Zam, Irmu, Jakova, Luku, dok smo se mi pokušavali naviknuti na simpatičnu prirodnu i spontanu situaciju u kojoj majke svako malo, pred objektivom našeg fotoreportera, doje svoje male bebe... "Urbane dojilje" bit će na repertoaru posljednji dan fashionweeka (5. - 10. 4.) u Boćarskom domu.
Dubravka Prpić
ajme super :)
ma ivana bravo :)
a menekenke i manekeni - super su!
joj sto bi voljela biti s vama, a i mislav bi rado opet probao siku sigurna sam, bar za potrebe snimanja :) ioanko zica ponekad :lol:
haljine su super :)
i zaboravih _hvala mukice :)
nas nema :/ , mi smo u subotu morali ranije zbrisati
andrea, a ja bas corim koja si ti :)
gdje ono iva planinari? :lol:
ovo super izgleda :)
iva se spusta s krova po ljesttvama
majo, jel bio jan? i dojio? :)
predivne ste, a Lutonjica ko carica 8) .
tnx Muki.
zrinka, jan je u prvom planu, bar ja tako vidim :lol:
ajoj, fakat :)
:D
Curke, mrak su slikice, prekrasne ste! :love:
Ful nam je žao kaj nismo i mi uspjeli doći, ali mi smo bili totalno bolesni. :cry:
na tom stolcu na kojem sam "k'o carica" :lol: smo se ranije snimale kako dojimo, i zara ga je automatski povezala s dojenjem... pa kad smo se krenuli slikati za jutarnji, počela se izvijati prema stolcu i derati se cica cica, tako da mi nije bilo druge nego zasjest i izvadit cicu :lol:
slatko i preslatko, pogotovo zara s nosom u ciki :D
slikice su super...al cini mi se da se to ja spustam po ljestvama.. :P
Bravo za sve carice, kraljevne i prinčeve! Svi ste predivni.
kasiopeja, ma jesi kad bolje pogledam :lol:
A jel ono s crnom kosom Maja :shock: :shock: Ako je Majo super izgledas i mlada i lijepa :love:
Predivni ste :D
Super ideja obući vas u bijelo!
Prekrasne ste!
to nije Iva :lol: -to je Davorka :lol:
Iva je na velikoj slici prva desno :lol:
ljudi, ja vam moram napisati da je film GENIJALAN (nisam valjda previše subjektivna :/ ), rasplakala sam se dok sam ga gledala!
lutonjica, i ja :oops:
cure, a kak mogu do filma? Tak bi ga rado vidjela!
pa sve ćemo ga dobiti, javit će nam se luka
film je prekrasan !!!
jedva čekam da ga dobijemo pa da ga pogledam u miru doma, jer sam jučer bila skroz van sebe kad sam ga vidjela, takva me euforija primila da me još drži.
lutonjica je plakala, ja sam vrištala. :lol:
njezinom mužu kraj uha. :lol:
andrea :lol: :lol:
cure, ovdje se može vidjeti bar malo kako je to sve izgledalo!
http://www.fashionweekzagreb.com/galerija_popovic.php
Cure, bez pretjerivanja, izgledate predivno...ko božice plodnosti. Čestitke vama i Ivani. Kako ću znat ko je ko?
Cure prekrasno :D :D
Krasno :D :D
Čestitam svima a posebno malim modelima :angel:
potpisujemCitiraj:
ninet prvotno napisa
ja kasnim, ali ovo mi je tako uljepsalo dan :)
predivno izgledate :heart:
ovo mi je posebno smijesno iz novina:ne ide ljudima bas lako :D ali svaka cast ivani na ideji i truduCitiraj:
dok smo se mi pokušavali naviknuti na simpatičnu prirodnu i spontanu situaciju u kojoj majke svako malo, pred objektivom našeg fotoreportera, doje svoje male bebe
istina, a na fotoreporteru se tako dobro vidjelo koliko mu je neugodno dok mi dojimo :lol: baš mi je bio smiješan - odrastao čovjek, a skreće pogled, a mora slikati, a zara doji li doji i neće prestati :lol:
Svaki put kada sam dojila u javnosti skužila sam da je ljudima u biti neugodno pogledati. Jedino žene (koje su vjerojatno i same to prošle) pošalju kakav pogled pun odobravanja.
Meni je cijela ideja odlična a djeca i mame modeli prekrasni.
jelda? i meni je ovo bilo hihi :lol:Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa