:D :D :D
Printable View
:D :D :D
Sekice :D :D :D
Uffffffff.......upravo sam zaplakala ko što dugo nisam! Od radosti i ganuća! Ne mogu ti riječima iskazati koliko sam oduševljena!
Neki dan, prebrojavajući naš kokošinjac, pitala sam se gdje si? a potajno sam se nadala da ćeš iskočiti iz ormara! I evo te :D :D :D
Čestitam od srca, sekica!! :D I da sve bude dalje školski.. :love:
čestitam :D :D :D
Cestitam od :heart:
ajme plačem od sreće :D :D :D :heart:
I ja čestitam od srca, tako mi je drago zbog tebe pratim te od davno i islim da je polako došao red na cure koje su tu neko vrijeme. Presretna sam kad ovo čitam :love:
Sekice, dirnule su me tvoje rječi, ma plačem,...sretno ti bilo draga moja, želim ti lijepu trudnoću,......... :D
Ma predivno :heart: čestitam :D :D :D
Ma super!! :D :D Bit će to prava uživanicja do samoga kraja...ništa drugo ne dolazi u obzir! :love:
sekice-kokice :D :D :D :D ma biti ce to predivna beta!!!!!
Hala ti na rijecima kojima si jos jednom potvrdila da se sve imamo cemu nadati i da ne odustajemo..Znas da nam je to neizmjerno potrebno.....
Cekamo tvoj brojcek i naravno detalje o postupku...i jesi li sto posebno ovoga puta ucinila uz postupak??
:love: :*
cestitam! :D
Jupi, sekice, cestitam od :heart: ! A sto se simptoma tice, ne brini, ja ih nisam dugo imala. Zelim ti lijepu betu i bezbriznu trudnocu!
čitajući ove divne vijesti shvatila sam da stvarno treba biti uporan uprkos razočarenjima koji su nuspojava naše borbe.
Od srca ti čestitam i želim super jumbo betu :heart: :D
:D :D Za početak za prekrasnu betu, a onda nirvanu do poroda! :heart:
Cestitam od :heart: !!!
sekice, Č :D E :D S :D T :D I :D T :D A :D M :D !
:joggler: :klap: :dancingfever: :sing: :bouncing: :naklon: :zaljubljen: :klap: :yes: :joggler: :D
Cestitam od srca :heart:
iz tudjeg posta saznam da si i ti trudna...
najezila si me i rasplakala, cestitam ti od srca, zasluzila si... zelim ti predivnih narednih 9 mjeseci bez ikakve brige :* :*
jos malo da poskocim :D :joggler: :sing: :klap: :dancingfever: :D
Čestitam sekice od srca !
sekice, cestitam !!! :D Da, i ja sam pomislila da si odustala, kad ono - iznenadjenje! Ma, bravo, bravo, bravo!
Sad cekamo da javis betu, a onda hocemo detaljnu pricu.
čestitam!!! :D
čestitam!!! :D
:D
:D :D cestitam
Praznimo ovaj pdf polako ali sigurno :D
Čestitam :love:
Praznimo ovaj pdf polako ali sigurno :D
Čestitam :love:
Čestitke i sekici, :D :D :D :D :D :D
ma sta je ovdje danas puno veselih vijesti :D :D :D , svaka čast i da se ovako samo nastavi.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart:
Bas ste me obradovale i želim uspjesnu i bezbrižnu tudnoću. :*
čestitam sekice! :D :D
:D :D :D :D :D :D :D
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
beta je 367!!!!
Jos ne vjerujem.
Hvala vam svima na cestitkama, nadam se da ce i dalje sve biti u redu.
:D :D :D ČESTITAM OPET
Jeeeeeeee, braaaavo, Č E S T I T A M :D :D :D PREKRASNA BETA! :bouncing:
i ja :D :heart:
Yes!!! :D