Tek sad vidm da ja imam takve.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Inter sport, Mercator. Ja imam Simonice. :mrgreen:
Printable View
Tek sad vidm da ja imam takve.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
Inter sport, Mercator. Ja imam Simonice. :mrgreen:
mi kupili u intersportu ljetos
zadovoljni
ne znam sad koja je marka, bile su oko 390kn
može se proširiti do 5br što mi je bilo super
Curke...K2 rola ima u Level2 dućanu na drugom katu Avenue Mall-a i Intersportu u Teslinoj 13 (bivši Sport4sport).
Ima i za klince i sad su na nekom sniženju. Preslatke su!
ja prodajem svoje stare role i kupujem nove!
do sad sam imala rollerblade, pa bi opet njih jer su mi super!
morat ću ovih dana malo prolunjat po gradu!
molim mame da podijele samnom iskustvo s rolanjem 4 godisnjaka.naime, moj sin se sasvim ok snalazi u skoli klizanja pa sam mislila da je rolanje logicni slijed:).
muci me da mozda nije prerano, neznam, cini mi se nekako "opasnije" od klizanja koje je u grupi s tetom , ne vrebaju neke opasnosti itd....
nemislim da je rano za savladati tehniku vec me muci sve "ostalo"...
zahvaljujem na svakom savjetu/informaciji.
http://www.mercator.hr/_files/50963/..._14_4_2010.pdf u intersportu su role na sniženju i mislim da se isplate pogeldati.
Lucija_zg, uzmi mu role, štitnike i kacigu, nađi ravnu površinu i neka dijete proba. Možda najbolje, da mu posudiš od nekog...čisto da vidite da li ga interesira.
U svakom slučaju, topolo preporučam da ga se ne pušta na rolanje bez svih štitnika i kacige.
Lucija, pa meni se čini kako je klizanje ipak opasnije u smislu da mu u slučaju pada netko klizaljkom može prijeći preko prstiju.
Moja se rolala od treće godine, sa svim štitnicima i kacigom.
Padala je, nije da nije, ali se nikada nije značajnije udarila. Padne i sada, ali je naučila dočekati se na ruke/štitnike.
Meni su preporučili Rollerblade ,jeftine nisu (799 kn ) ali nisu ni najskuplje
Kažu da su to takve kakve ti tražiš
Kupila sam sebi danas Rollerblade u Inetsportu. Bile na sniženju sa 600 kn sada 470 kunića... juuuupiii!!! I klincima uzeli onu Intersportovu marku koja se rasteže. Odmah ih isprobali na ulici.. a sutra- pravac Jarun.
Klinci su ove godine proklizali, a prorolali danas čim su obuli role :klap:
Imam pitanje. Naručila sam rollerblade role vel. 29-34. Stigle nam na 3 kotača (na slici su bila 4). KOja je sad razlika s tri i četiri jer je I do sada imala manje rochesice sa 4 kotača. Dok je vrijeme dali da ih mjenjam?
Znate li možda kako da znam da su role pouzdane za nekoga velike težine? Ima li negdje na rolama napisano do koje mase izdrže?
Moje stare role ja ne mogu voziti jer mi se kotači jako teško okreću i totalno sam odustala od njih, a moja kćer ih je sad dorasla i na njima vozi kao luda, pa pretpostavljam da je fora u tome što te role nisu namjenjene za veću težinu.
coccinella- pogledaj, možda su joj prebrze/prespore. na podvozju bi trebala biti napisana oznaka ABEC i kraj nje neki broj od 1-7
j ima abec 3 i te su mu ok za njega, početnika. sve manjeg broja od tog bilo bo mu presporo.
ja mam abec5 (isto sam početnik) i moje su meni isto ok.
još, možeš ih odnijeti u neki servis da ih pogledaju jer sam čula kad je naš trener komentirao sa nekom mamom čijoj djevojčici su se kotačići jednre role lijepo okretal, a drugi gotovo nikako, da je potrebno samo neke šarafe otpustiti. kole i kako, nemam pojma.
mi smo kupili N neki dan u Intersportu na sniženju 199 kn, crazy creek, HG 40, piše ono ABCE 1, mm ju uči, i kaže da su jako brze, e sad ja se baš ne kužim, jel jesu brze stvarno il se to njemu čini, i koliko bi koštale da kupe neke koje nisu tak brze, kak to uopće ide, inače, malecka nema ni 5 god. još, ali ima veliku volju, i odlično joj ide!?
anima-sporijih od abec1 nema.
mislim da je to više njegov subjektivni dojam u kombinaciji sa djetetom koje još uvijek dobro ne kontrolira role.
e da, sporosti/brzini pridonosi i veličina kola.
veća kola su brža.
Ako koga možda zanima nek se javi na pp. Imam nove roces role-original zapakirane, vel. 38
rozo-bijele. Planirala sam početi rolati, ali ... O cijeni možemo pregovarati :-)
Intersport ima zakon role!