Mislila sam reći od 9.mjesca...
Printable View
Mislila sam reći od 9.mjesca...
u mom gradu organizirana je bila tzv. "Škola za roditelje". Tečaj je bio potpuno besplatan, kao i svi materijali. Imali smo ju 10 puta po 2 puna sata. Radili smo u grupi od 15 osoba, ispunjavali razne materijali koje smo slagali u mape i koje su nam kasnije ostali kao podsjetnici. Bilo je FENOMENALNO i JAKO, JAKO USPJEŠNO. S obzirom da imam djecu od 10 i 11 godina radionica mi je puno pomogla u pogledu puberteta koji predstoji mojim klincima.
Cure tko može ići na takvo što neka ide. Najbolja tema koju smo radili, a koja nam je svima bila i najteže, kao i vježbe vezane uz tu temu je SAMOPROCJENA roditelja u odgoju djeteta.
Jel bio tko ili je krenuo na Modusovu radionicu Trening roditeljske kompetentnosti ? Kakva su iskustva ?
bas su me danas zvali, skola pocinje u listopadu.
koga onda vidim tamo?
Jesu ti možda rekli termine? Ja bih jako rado, ali kao što sam ti rekla bojim se da ću puno izostati radi radnog vremena
jednom tjedno, ali jel od 17 do 19 ili od 19 do 21, sad ne znam jer mi se pobrkalo. mogu osigurati cuvanje djece.
pitali su me koji dan mi najvise odgovara, ali to im nisam znala reci jer ne planiram 12 tjedana unaprijed :) , a nema nijednog dana u tjednu da mi ne odgovara
Znači, ja bih mogla samo 6 puta doći. Ili bih se mogla probati koji put zamijeniti? Ne znam
branka, a jesi bila na razgovoru?
Nisam. Ako se odlučim, jel još uvijek stignem?
i mene su u petak zvaliCitiraj:
ivarica prvotno napisa
bilo je rijeci da Radionica pocinje oko 10.10., a termin je od 19-21 :( , jednom tjedno
iv, hocemo biti zajedno u klupi? :namig:
a da li se zna koji bi to bio dan u tjednu?
Ja se danas prijavila za razgovor za drugu srijedu
Ja se prijavila za razgovor drugu srijedu
ponedjeljak
Od utorka 5.10.2005. Ako je netko u blizini i ima dijete u vrtiću preporučujem. 12 susreta uz detaljnu obradu. Ja sam se potpuno promjenila da sam nakon završene školice ostala opet trudna, ha, ha..
Za vas koje ste bile na radionicama, kako je bilo?
Jel znate kad su sljedeće?
jos nisu pocele.
najnovija informacija iz Modusa - grupa bi trebala poceti sa radom 13.2.
jos uvijek je u igri ponedjeljak u 19h
ajmo se skupiti da konacno pocnemo:)
Da, zvali me danas. I tko onda ide?
mene nisu zvali :/
a ponedjeljak mi vise uopce ne odgovara :cry: :cry: :cry:
Ajoj, nikad se nećemo skupiti :(
branka1 ne brini, grupa je popunjena :D
vidimo se 13.
Super. Radim popodne, ali možda se uspijem zamijeniti
vidimo se? :)
Aha. Nažicala sam da se zamijenimo :)
yessss :DCitiraj:
vidimo se?
Meni bilo super :)
daj malo detaljnije za nas koje nemremo ici...
Ma vjerujemo da je super, ali malo opširnije nam to upriličite, kao što je postupila Lucky Day na jednom podforumu o bračnom savjetovalištu.