nagazio? :shock:
ne mogu skuziti tocno na sto mislis. moze biti od spavanja, ako je malac bio naslonjen na dojku, od dugotrajnog nosenja i pritiska, od zice u grudnjaku ili sl...
ali super da si rijesila!
Printable View
nagazio? :shock:
ne mogu skuziti tocno na sto mislis. moze biti od spavanja, ako je malac bio naslonjen na dojku, od dugotrajnog nosenja i pritiska, od zice u grudnjaku ili sl...
ali super da si rijesila!
Nagazio, mislim stao nozicom dok smo se igrali u krevetu, pa se popeo na mene...u svakom slucaju, ako moze od nosenja i pritiska, onda je to to...hvala jos jednom, sad znam od cega da se cuvam.
Evo i mene s kvrgom u lijevoj dojci. Ne mogu vjerovati da mi se nakon 18 mjeseci to događa. Lara mi je sad već par puta zaspala doslovno na toj dojci. Jel može biti kvrga od toga? Stavljam obloge, Lara stalno vuče tu cicu ali prilično boli.
i kod mene kvrga u lijevoj dojci i boli ko sam vrag. prvi put sam riješila kupusom (hvala sos telefonu :D ), kvrga se smekšala, mlijeko samo teklo i bila sam par dana mirna. danas opet ista bol, na istom mjestu, kupus više nije djelotvoran, masiram, mlijeko i dalje curi, M. ne stigne to sve pocicati, luda sam već!
zar je moguće da dijete od 3 tjedna spava 5 sati u komadu i po danu i po noći?