:klap:Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
Printable View
:klap:Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
:lol:Citiraj:
zhang prvotno napisa
A nisu ni one to odmah znale, nego su išle čitati što britanski stručnjaci kažu, nakon što su ima patronažne nakon tjednog vaganja rekle nek se izdoje da vide koliko imaju mlijeka.
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
Ms. Mar prvotno napisa
http://www.net.hr/bebe/page/2008/04/18/0780006.html
širi se .... :(
Da tu sam ja i našla članak, pa sam onda išla na Rodu vidjeti ima li komentara.
Samo ću opet reći - PRE STRAŠNO!
ovo je totalni nonsense...a ujedno i bezobrazluk. to moze napisati samo netko tko nema nikakve veze s dojenjem ili mama sretnica novorodjenceta koje se uspjelo nahraniti u deset minuta.Citiraj:
Otkrili su da kod podoja koji traju dulje od 10 minuta dojenčad slabo dobiva na težini tijekom prvih 6 do 8 tjedana.
moje prvo dijete je dojilo satima, i da joj nisam omogucila tako duge podoje, niti bih ja imala mlijeka, niti bi se ona najela.
moje drugo dijete je dojilo brzo i kratko - podoji su bili mozda cak i kraci od 10 minuta.
osim sto sve to ovisi o majci, ovisi i o djetetu.
mozda su oni otkrili da, ali su krivo protumacili to sto su otkrili. naime ta dojencad bi vjerovatno jos puno slabije napredovala da su dojena krace, a najvjerovatnije ne bi niti nastavila dojiti.Citiraj:
kod podoja koji traju dulje od 10 minuta dojenčad slabo dobiva na težini tijekom prvih 6 do 8 tjedana
Samo mi nije jasno kako je onda moj dobio 4 kg u prvih 8 tjedana....