Nađa mislim negde od 4. meseca liže moju ruku dok je umivam, onda smo imali fazu da plazi jezik i zaranja, pa je pila iz igračaka. Sad se već neko vreme tuširamo pa sama uzme tuš i sipa u usta :lol:
Printable View
Nađa mislim negde od 4. meseca liže moju ruku dok je umivam, onda smo imali fazu da plazi jezik i zaranja, pa je pila iz igračaka. Sad se već neko vreme tuširamo pa sama uzme tuš i sipa u usta :lol:
Na rubu sam histeričnog plača :lol: :lol:
Ovaj je topic potukao bisere!
N. osim što pije vodu, pliva i roni u kadi i što mi je najčudnije svaki put zaroni i onda se smije kad joj voda uđe u oči a nekad i u nos :/
Imam fotku na kojoj moja M lijepo pije vodu s tusa... i to je jedini nacin da popije malo vode :lol:
I Lovre ponekad pije iz kadice 8) Uzme igracku kanticu, ulije unutra vode iz kade i onda pije i gleda je li ja vidim :mrgreen:
Nezgodno je to kad se dijete bas kupa, ali mi se ne kupamo nego tusiramo pa mi se to pijenje cini ok.
mi po novom tuširamo i jezik. Do sada ju je škakljalo kada sam ju tuširala ispod vrata. A sad isplazi jezik i umire od smijeha kad joj mlaz vode dođe na jezik. I mogla bi tako unedogled.
a-ha...i liže vodu s poda tuš kabine...i prolijeva vodu po stolici, pa liže....i nikak ga odučit...
Samo da se pohvalim. Odnedavno moja princeza nakon obroka opere svoje ručice u (srećom svojoj) čaši vode i onda to tako musavo - popije :) Nisam primijetila da joj išta smeta...
Ajde... jos malo pa ce ljeto pa ce piti vodu u kojoj se svi kupaju :mrgreen: (da drugo i ne spominjem)
I moj napravi pokoji gutljaj - srecom ne cesto...
Pa to smo svi radili kad smo bili maleni :)
Mni je to bas slatko....ona zaroni celom glavom,pa izroni i posrce vodu koja joj se sliva sa okica i nosa :lol:
Ja sam prekidala kupanje kad se nadajala s kadskom vodom. Više to ne radi, samo iz tuša direkt-to joj baš super. Ja čim otvorim tuš ona zine.