hvala
Printable View
hvala
I meni je rekla pedijatrica da ni slučajno nesmijem piti te oralne lijekove za gljivice jer da su štetne za bebu.
Citiraj:
mfo prvotno napisa
i kako je?
Cure koje se mučite sa soorom, meni je homeopat dao neku remediju za candidu i deluje, uzimalo je i dete i ja, 4 dana, jedan dan sam mazala daktarin i meni i njoj, a onda 4 dana samo remediju i ode soor :D
Nama je to pravo olakšanje jer ona ne da mazati jezik, grize, plače i otima se a remediju posisa bez problema.
Toplo preporučujem.
nama je prošlo od lotriderma za 4 dana :D
sada još mažem daktarinom, ali ništa me ne boli i uživamo u dojenju
Pitala sam danas u apoteci za tu kremu i rekli su mi da je to kortizon u kombinaciji sa antibiotikom pa da se ne preporučuje stavljati na bradavice. Doduše, niti ova ostala sra*a koja sam stavljala nisu super pa sam morala ispirati. Idem ja sutra po tu kremu i držite mi fige :)
...e da, baš mi je drago da napokon uživate u dojenju :D :heart:
:D :D super za konačno uživanje u dojenju
ja sam naručila acidosalus forte!
A dajte mi sad još recite taj lotriderm, kak se primijenjuje?
remedija dakle...ma ovdje izgleda nema homeopatije za kupiti...
cure, jeste li imale kakvih drugih simptoma osim bolnih bradavica? mom I je jezik čist, mene bradavice ne bole (osim ako mi se naprave ragadice!?), ali me zato užasno svrbe, ljušte se, i crvene su. izgledaju kao da imam opekotinu, a ta koža je suha i zategnuta. I je dugo imao (i sad je ustvari on/off!) gljivice u pelenskoj. naravno da se češe čim ga razmotam, ja dosta neuspješno pokušavam spriječiti, perem njemu, a i sebi, ruke milijun puta na dan, ali svejedno se bojim da je došlo do njegovih usta, a i do mojih cica. zna li netko hoće li solarij pomoći? i zvuče li uopće ti moji simptomi kao gljivice?!? :(
jeste se vi cure izliječile?
Lidija, simptomi "zvuce" tako, ali mi nije jasno kako to da te ne boli. Tretiras s necim?
Je li mozda inace imas problema s alergijskim reakcijama na kozi?
mažem bephantenom, melemom, a sinoć sam počela i daktarinom (nakon što sam pročitala sve ovo!). da, imam inače probleme s alergijama, pogotovo otkada sam rodila! i ja sam mislila da je to nešto alergijsko!? čak sam se htjela naručiti kod dermatologa, ali mislim da će mi vjerojatno dati kortikosteroide koje ne mogu koristiti dok dojim! iako možda uskoro i prestanemo cickat.... šmrc! :(
ako tretiras daktarinom, izbaci ostale kreme
samo još nešto da razjasnimo - daktarin oralni gel, jel tako? pretpostavljam da je, al samo provjeravam! puno hvala nataša, mazat ću sad par dana pa ti javim razvoj situacije! kad bih otprilike mogla očekivati poboljšanje?
Kod nas je situacija sljedeća: bebač nema ništa u ustima niti mu je slina srebrnkasta. Mene je u zadnja dva dana počela boljeti lijeva bradavica kada sisa. Na njoj nema nikakvih promjena u izgledu (ružičasta je kao i prije). Međutim, mali mi u zadnje vrijeme pred kraj sisanja često plače i obija ciku. neće, pa neće. Zna me zaboliti bradavica i između sisanja. Da li bi to mogao biti soor? Pedica sve jako `ofrlje`pregleda i prije na tjemenicu nam je rekla da je sve u granicama normale pa smo na kraju izgledali kao kornjača :evil: . Možemo li to sami rješiti ili se mora posavjetovati s pedicom?
podizem malo temu...da li je netko nedavno koristi rojazol?...zanima me slijedece...jucer smo poceli mazati i jezik danas izgleda odlicno :-D...no, primjetila sam da bljucne i kao da izbaci gljivice:unsure:...kao kod vaginalnih infekcija kada nakon vaginalete izađe sve van tako mi se cini i sada da izlaze polako gljivetine van...jel ima netko takav slucaj?...beba super podnosi gel i cak je vesela i mljacka kad ga mazem :-)
evo sa skoro 14 mj soor kod malenog... mazem mu usta rojazolom. Zanima me smijem li mu uz to ponekad i mazati desne sa Calgelom, jer mu niču očnjaci. Malo me strah da ga to ne pekne po ranicama. Smije li prati zubice sa malo paste dok ima soor? Smeta li mu toplo/hladno.... ? Tnx
Da li mu more pomaze/odmaze?