-
zamisli da ste u skladnom braku, a sve ostale okolnosti su iste. znači, on je otac upravo ovakav kakav je, ti moraš na operaciju on predlaže da s djetetom ide na more. bi li se složila?
ako bi ti dolazila u bolnicu u posjetu, kako bi joj padali svakodnevni rastanci? s kim bi bila u to vrijeme?
-
Ok, ovo sam raščistila sa sobom. Ide s tatom na more jer su okolnosti takve, a ja sebi prioritet- MORAM na operaciju. I čim sam to prihvatila, odmah je lakše, Hana će se snaći i prilagoditi, a ja posvetiti sebi.
Ovaj razgovor sa psihologicom je bio iscjeljujući za mene, danas kao da sam lakša za sve brige...morat ću si to češće priuštiti!
-
:heart:
(zekin savjet mi se svidja - pogotovo citajuci s kakvim se stvarima susrecu ljudi u brakovima... svaka cast (pod uvjetom da su svi sretni vecinu vremena)...
a tako nekako i ja komuniciram s bivsim... na rastavu i fizicku razdvojenost gledam kao prostor izmedju nas koji mi/nam dozvoljava da necistoce u nasem komunikacijskom kanalu lakse cistim/o... i to sto se roditeljstva tice a neke stvari velikim dijelom ili kompletno skinemo s menija... pokazuje se kao odlicno rjesenje za sve kojih se nas odnos direktno tice...)
-
Draga momtobe :love: :heart:
-