jučer sam pokušala nacijediti u čašu da klincu nakapam u nos, ma, nema šanse.
izvini, bas sam neznalica...ali zasto bi nakapala mleko u nos? :?
Printable View
jučer sam pokušala nacijediti u čašu da klincu nakapam u nos, ma, nema šanse.
izvini, bas sam neznalica...ali zasto bi nakapala mleko u nos? :?
Ta je zaslužila da joj "se obise" ka šta su i moje iako nisam dojila, a obisile su se zato jer su se napuhale u trudnoči pa naglo ispuhale, a ne zato što se doji ili recimo izdaja u mom slučaju.Citiraj:
Storma prvotno napisa
Al push_up čini čuda a uostalom imam hrpu neiskorištenih upijajučih jastučića koji imaju dobar oblik za podbočit "visuljke" :lol:
A za ove "tako je lakše" nek mi samo objasne jeli lakše oprat ruke pa čak i dezinf. maramicom bez ustajanja, izvadit ciku, privinit bebu i dat joj da papa.
Odmaknit bebu, spremit ciku i nastavit spavat.
Ili probudit muža da nosi uplakanu bebu i zabavlja je 10tak minuta dok ona vrišti od gladi, pa onda ustat, oprat ruke, prokuhat vodu 10min,ohladit vodu na 50°, dozirat prah, umutit prah s vodom, ohladit pregrijano mlijeko (ovo meni dugo traje) na 37°, držat bebu i bočicu dok pojede i rutne i onda ić leč. Još ubacite prije ili posli pranje bočice i dudice, iskuhavanje 10min ili steriliziranje 15min, sušenje i brisanje (moje mlijeko ide strogo u suhu bočicu da se ne zgrudva).
E da ako od svega tog hranjenja prođe više od pola sata to mlijeko se baca i radi novo.
I šta je tu "lakše" ja ne znam.
Kazem ti ja, to su "moderne zene" ! Valjda su po tome one koje doje primitvne glupace. Kad sam ja rekla da cu dojit jer ce mi to ionak bit jedna od primarnih funkcija, gledale su me ko da sam vanzemaljac :lol: Ma, jedan dio njih je popio svu pamet svijeta a drugi... mislim da je cesto stav dojiti ili ne vezan uz to koliko je beba zeljena ili ne. (Nemojte me sada napadati.) Vidim puno cura koje "ostanu trudne" pa ih decki ozene jer"je ostala trudna" pa se nakon godinu dana kolju jer je ona "upropastila zivot" a on je "siroce ulovljeno u klopku". Znam da nije ovako bilo svima i ne generaliziram, ali s perspektive cure/zene koja je "ostala trudna" pa kad vec je, odlucila roditi, i cim je sposobna izic van laufa okolo, ako bas mora povede i bebu... dojenje je bilja nepotrebna komplikacija. Zalosno.