moji bližnji mi tako tepaju
Printable View
moji bližnji mi tako tepaju
na svim forumima imam isti nick. u stvari je magriž, ali nisam htjela nick s kvačicama, a što je to - vidite u avataru ;)
maria71 miči taj avatar, pada noć i strah me je gledati ga :P
:lol:Citiraj:
magriz prvotno napisa
Čini mi se da je na ovom forumu najviše vještica. :lol:
Ja sam lik iz harry pottera, nisam znala kaj da stavim jer s tak puno članova na forumu sve kaj mi je palo na pamet bilo je zauzeto. Čitala sam 4. dio kad sam se registrirala pa mi je tak došlo. Zapravo sam htjela biti prof. McGonagall, ali mi se ovo činilo jednostavnije
A ja uvijek mislila da ima veze s troje djece. :)Citiraj:
Trina prvotno napisa
Ja te uvijek zvala/citala magriz, bez kvacice, dok nisam procitala potpis. Mislila sam da je neka skracenica tipa, ime i prezime...Citiraj:
magriz prvotno napisa
Inace volim nick od sbuczkow - to ne znam ni napisati ni procitati. :mrgreen:
vertex znači vrh, a u fizici čestica znači točku u kojoj se dogodi interakcija (npr. foton se raspadne na elektron i pozitron). Tad sam učila za ispit, knjiga je bila ispred mene, vertexi na svakoj stranici...Nije mi krivo, sviđa mi se da je iz moje struke, a ima i čarolije u onome što se u vertexima događa.
A ja sam pomislila kako si kćeri dala ime po sebi :roll:Citiraj:
Zorana prvotno napisa
Sviđa mi se nick, ali nisam imala pojma što je.Citiraj:
vertex prvotno napisa
Ni sad nemam pojma o čemu pričaš :lol:
a mene tvoj nick svaki put podsjeti na mjesalicu u mom labosu koja je bila marke vertex. zvali smo je verteksica :)Citiraj:
vertex prvotno napisa
Brijem da je većini moj nick jedan veliki :? iznad glave, a u biti je zapravo tako jednostavan - to je samo prijevod s grčkog mog pravog imena. A zapravo uopće nema veze s tim što sam ko od stijene odvaljena :mrgreen:
upravo zato jer sam htjela da nick ima veze sa mnom, a ne toliko s djetetom jer tko zna koliko ću ih još imati i kako će se sve zvati, a ja kao bakica recimo još uvijek aktivna na rodinom forumu :mrgreen:
Doduše, kad sam se registrirala nisam puno razmišljala i to je bilo prvo što mi je palo na pamet, a na kraju mi se ipak čini relativno originalno u moru svih onih presličnih nickova.
hoćeš reći da moj nije originalan :mrgreen: (ili sličan nečijem) :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
prvenstveno sam mislila na one koji se češće pojavljuju u nekoliko vrlo sličnih inačica, pa ih je teže razlikovati ili one koje je već netko spomenuo NEČIJAMAMA nickove koji su, čini mi se, ovdje vrlo čestiCitiraj:
Anci prvotno napisa
Moj je kombinacija imena mojih kćeri...nisam baš pustila mašti na volju :mrgreen:
Pa da, tu sam.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ali što je tu je, nema nazad.
mikka je moj najbolji prijatelj. cetveronozni, naravno. :mrgreen:
ja sam prvo bila LedinaMama
onda su me cure s foruma i uzivo pocele zvati tako
pa skratile na Leda
pa sam odlucila promijeniti nick u svoje ime
ali me Zrinka i dalje zove Leda ili LedinaMama :roll:
a ja sam bila uvjerena da si filozofkinja i da voliš Descartesa... :oops:Citiraj:
vertex prvotno napisa
Ja sam trebala biti HoneyBunny, ali taj tren sam bila lijena za pisati, pa sam skratila. Nažalost prošlo je i ostalo. MM me tako zove.
Ja sam oduševljena tvojim nickom!Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Uvijek žalim što se moje ime ne može prevesti... Profesionalna deformacija...
Ovo nisam znala, ja sam mislila da misliš na položaj bebe u trbuhu pred porod :lol: , mislim da je to naziv kad je beba okrenuta glavicom dolje. (nisam 100% ziher), ono, u skladu Rodinog foruma.Citiraj:
vertex prvotno napisa
Pa bit će da jest, jer vertex znači i tjeme. Vertexa na sve strane!Citiraj:
Dijana prvotno napisa
Ali s onom zhabicinom miješalicom osjećam posebnu bliskost :lol: .
Mene su jedno vrijeme unutar obitelji zvali Kanga, po liku mame klokanice iz Winnie Pooha. Trajalo je oko pola godine i prohujalo s vihorom, pa mi je drago da se zadrzalo barem na Forumu (prije Kange bila sam Zmajica :lol: , drago mi je da se u to doba nisam registriravala :mrgreen: ).
Moj nick nema veze ni s plesom ni s lijepim već je anagram imena i prezimena. Prvo sam se logirala s "redovnim" nickom, ali nije mi odgovaralo da me netko prepozna jer nisam zeljela objaviti trudnoću.
Moje djetinjstvo je obilježio jedan mali psić po imenu Rea. A pošto MM zna ponešto o astronomiji, jednom je pričao o Saturnu i njegovom satelitu Rhea, dobila sam ideju za nick. :!:
Ovako se sjetim mog malog psića (kojeg više nema) svaki dan :)
Kada sam kao cura prvi put vidila padine Dingača ostala sam bez daha. To je za mene jedan od najljepših panoramskih pogleda naše Dalmacije(Mljet na jednu stranu, Korčula na drugu, u sredini pogled na otvoreno more.....) .
A danas nam je uzgoj plavca malog i to na poziciji Dingača i kruh i svakodnevna strast :mrgreen:
Htjela sam upisati svoj nadimak, Mare, ali bilo zauzeto pa sam bezveze dodala šta mi je prvo došlo, kao ako prođe prođe.
Sad sam se toliko navikla da ga definitivno ne bih mjenjala, čak ga koristim i drugdje.
a ja sam (bila) Nova :lol:
moj nick je plod ciste zurbe i nepreciznosti :oops:
kako imam sto e-mail adresa, i stalno za nesto trebam nickove i passworde, tako sam mislila na nesto sto cu lako zapamtiti, a posto sam tada imala trideset i tri godine, pomislim zgodno je to ali nekako mi predugacko, i dok sam ispunjavala upitnik za ulogiravanje na radiju svirala neka dalmatinska pjesma pa kako oni gutaju zadnja slova, izmislim ja "tridesetri", a u potpisu je ostalo trideset, nemam pojma zasto, nesto sam valjda krivo stisnula. i u cetiri godine nisam pronasla vremena da sve to promijenim :lol: mislim stvarno...
tridesetri prvotno napisa
Nova prvotno napisa
ja sam sebi skoro dala nick Alisa: tjednima sam se cudila :shock: forumskoj koncentraciji ljudi koji imaju meni slicna razmisljanja o porodu, dojenju, odnosu prema djeci... u usporedbi s realnim svijetom, forum mi se po tom pitanju cinio ko neka zemlja cudesa... sad sam se navikla na to da ce mi svako toliko netko procitati misli :)
Ja sam probala par imena i sve je bilo zauzeto ono tipa Mona, moni itd i onda samo bezrazmišljanja dodam x, samo da prođe već mi je dodadilo probavati i tako ostalo.
Ali u početku svi misle da sam muško :mrgreen:
a kako sam ja tek maštovita, imam je u avataru i u nicku, mačka mi se zove pira, a od dragosti pirica :)
A ja mislila da je nešto stvarno duboko :lol:Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
toga sam se i bojala, da sigurno pokusavate odgonetnuti dubokointelektualnu pozadinu nicka i potpisa. zato sam i odlucila skruseno priznati
i ja sam mislila da ima neku dubokoumnu pouku, koju ja ne mogu skužitiCitiraj:
Honey prvotno napisa
pa sam si bila :oops:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
toga sam se i bojala, da sigurno pokusavate odgonetnuti dubokointelektualnu pozadinu nicka i potpisa. zato sam i odlucila skruseno priznati
Koristim ovaj nick gdje god se prijavljujem i to već nekih 5 - 6 godina.
Naime kahna je u prijevodu sa češkog moja najdraža dvonožna, dvorišna životinja.
Patka 8) .
Eto, otkrila sam svoju dugogodišnju tajnu ;)
na početku trudnoće smo često išli u Split
I od Žute lokve do Senja ima puno - serpentina
fascinirale su me iz nekog razloga (bolje rečeno, fascinirale su moj želudac :bljuv) i sve nickove na netu sam promijenila u serpentina :mrgreen:
I odgovara mi, opisno mislim :P
kamen.
duža priča, možda jednom kad ne budu ovako sitni sati :)
a osim toga riječ kao takva mi se sviđa, zadržala je svoju čar usprkos godina forumskih izlizavanja.