Joj, sad bi jos vise tu majicuuuuu! Od sad kopam po svim policama u TL!!Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Printable View
Joj, sad bi jos vise tu majicuuuuu! Od sad kopam po svim policama u TL!!Citiraj:
ana.m prvotno napisa
mi smo se danas nashopingirali. jos nismo poceli sa kratkim rukavicima iako je dosta vruce ali ne zbog hladnoce nego vise zbog sunca. procjenila bi da mu je veca steta da ga sunce sprzi nego da mu je pinku vruckasto. u kuci mi je hladnije nego vani. ali uskoro krecemo sa kratkim rukavicima.Citiraj:
Rhea prvotno napisa
Mi nismo počeli s kratkim ali hocu cim opet sunce izađe,jer Dora se tako znoji da je to nemoguće.A pliš i dugu maicu preko bodija nesmijem ni pomislit pakleno.samo bodi i to je to
mi smo isto u kratkim rukavima.
naravno uvijek je pri ruci nešto dugih rukava
jučer smo izbacili bodije i uveli majce kratkih rukava :mrgreen:
Ja sam jutros tetu č. uvjerila da joj stvarno ne treba dupli sloj :mrgreen:
Još je i buc buc, a poznato je da se oni znoje :mrgreen:
Evo ja danas Ivu skroz u kratko stavila i bez čarapica ali je još uvijek imala i bodi i majcu...Brijem da sutra ne bu tak... :mrgreen:
Ja sam sad :oops:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Mi smo bez čarapica već 10-tak dana, i u jednom sloju.
pa i marge je već 2 ili 3 tjedna u jednom sloju, a čarapice je imala ili nemala ovisno o danu.
jučer smo samo jednu vrstu jednog sloja (body kratkih rukava) zamijenili za drugu vrstu jednog sloja (majca kratkih rukava) :lol:
odnosno, jedina razlika u oblačenju jučer i prekjučer je u tim famoznim "golim leđima" 8)
A je li dovoljno toplo za bebicu od 5 tjedana za kratki rukav? :/
Meni je nekako vise da joj obucem dugi rukav zbog jakog sunca, kada je tako mala...
mozes normalno u kratke rukave
samo ja nebi isla van po suncu ujutro naj kasnije do 10 a popodne nikako prije 6 van