joj, ja bi odmah zabranila svaki oblik multi-level-marketinga!!!!!!!!
a ovi herbalife-ovci iliti -ovce :lol: su meni kao sekta!!!!
Printable View
joj, ja bi odmah zabranila svaki oblik multi-level-marketinga!!!!!!!!
a ovi herbalife-ovci iliti -ovce :lol: su meni kao sekta!!!!
uh,uh..meni je teta rekla da mi je ugroženo zdravlje..mislim :roll:
sa 164 i 61 kg - htjela biih skinuti cca 5 kg - ali ni ovako nisam loša ;)
btw- nekoj mršici ispred mene je rekla da je na granici..valjda anoreksije..totalno me rasp..
Meni ne treba Herbalife, ja imam sveki (predebelu po svim mjerilima) koja mi tu i tamo kaze "ooooo, maaaalo si se udebljala, jel da?".
onda ja odgovorim "jesam, jedno 2 kile" (svaki put, nista drugo nema smisla).
onda ona sretno "vidi se, VIDI SE!" :roll:
blago joj se kad je to veseli
:mrgreen: ;) :lol:
Ja sam onda valjda o.k. po herbalifeu, 171 i 59 kg, ali ja se osjećam predebelo :/ Najbolje sam se osjećala i izgledala s 53-54 kg
Nisi li bila previše mršava. Ja sam sebi bila mršava sa 51 kilom na 162.Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
To je bilo kad sam imala 20 godina :P
Pozdrav,ja sam nova na ovoj stranici ali mislim da dosta vas je u krivu sto se tice toga jer sam ja sada skoro godinu dana u herbalifeu a ja inace treniram 6 treninga dnevno i Herbalife mi je jako pomogao sta u njihovim treninzima sto na predavanjima na kojima prisustvujem ali eto...to je tako...vi ne morate vjerovati jer nitko vas ne tjera da to niti jedete niti slušate...a da sto se tice tih treninga ja sam trener na svima...samo cu reci jedno Herbalife vam samo moze pomoći a nikako odmoci
Tek sad vidim temu i moram odvaliti na ovo :lol:
Kako ti to Herbalife može pomoći? Da te uvjeri da si debeo, iako ti je indeks tjelesne mase 21? Da te natjera da ne voliš sebe takvog kakav jesi? Da te uvjeri da ti nikakvo voće i povrće neće pomoći jer su šejkovi sve što ti u životu treba? :štrika:
Potpis na mishekicino.
Ja sam nedavno svjedočila "mjerenju" Herbalifea na 12 aktivnih sportašica (svakodnevni trenininzi, dob 18-23)
Skoro sve su imale viška masnog tkiva, osim nekoliko njih koje su očito premršave, ali i njima za nadebljat se preporučen je Herbalife :roll:
Budući da oni preporučuju da se uz shakeove izbaci nezdrava hrana i jede zdrave obroke, izbaci se junk food i slatkiše, pretpostavljam da se svi efekti zasnivaju upravo na toj promjeni, a ne na samom proizvodu.
Hm Herbalife što sve ljudi neće izmisliti samo da zarade, jel netko ikad te shakove odnio na analizu baš me zanima šta je stvarno unutra.
Ja sam ih pila prije puno godina jer sam bila mlada i blesava:oops:
moja oklolina- kako si debelaaaa
rodila trece rel nedavno i imam 66 kg na 166 visine
Sta bi mi tek rekao herbalife- bolje da ih se klonim:lol: