Moja je kuhinja mat medijapan - jako se lako održava - jednostavno mrlju prebrišem vlažnom spužvom! Zadovoljna!
Printable View
Moja je kuhinja mat medijapan - jako se lako održava - jednostavno mrlju prebrišem vlažnom spužvom! Zadovoljna!
Meni sve zvuci super sto si odlucila, osim crvenog okvira na staklu. :/ Ne znam, u glavi mi se bas ti okviri cine visak. I po mome gornjim elementima ne treba nikakva povezanost s donjima, super mi izgleda i kad su skroz razliciti.
Takvu "razlicitu" kuhinju mi ima rodica, otok joj je tamno crveno, vise bordo, ostatak kuhinje bijeli medijapan sjajni, a jedan malo duzi element iznad sudopera u ogledalu. Odlicno, ja se toga nikad ne bi sjetila.
Inace, meni je izmedju elemenata inox, isto izgleda efektno. Al da sam tad znala za pjeskareno staklo, to bi mi bio izbor.
Nisam, konjak je jedna smeđa, tamnija nijansa. Šampanjac je nešto kao bež - pogledaj na linku koji sam ti stavila.Citiraj:
Kanga prvotno napisa
Aha, sad kužim, misliš da volim nazdravljati i sa sudoperom? :lol:
Evo cure, tu sam se već žalila na to (a nisam jedina)
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...ight=medijapan
Kuhinja je Marles, a medijapan je pod rukom nekako kao baršunast. Ne ostaju nikakve packe od prstiju, ali od vode, masnoće i ostalih kuhinjskih polijevanja ostaju trajno. Kao da se upiju u strukturu :? Na prvi pogled sve izgleda čisto, ali kad pogledaš koso prema svjetlu, ajme majko. Ribala sam sa svim i svačim, pa i s onim miraclean spužvicama koje je netko preporučio, ali uspjeha nema.
mamanatali, ajme :(
zdenka2, zivili! :lol: Nasla sam u novom katalogu sampanjac, lijepo izgleda :) (na internetu mi je bio jako slican jasminu).
Mum2Be, nisam ni ja na cisto s tim crvenim okvirima (tesko mi je zamisliti kako ce izgledati - mozda stvarno ispadne saka u oko, a mozda i ok...). Cinilo mi se zgodno staviti na gornje elemente malo crvenog jer oni ce se vidjeti iz blagavaone (skupa s crvenim otokom). (Ali, jos uvijek mogu to promijeniti...)
Kuhinja nam stize za 3 tjedna :D
Maknula sam crvene okvire sa gornjih elemenata, a sudoper ce biti pijesak.
Hvala jos jednom svima koji su se javili i pomogli svojim savjetima i iskustvom :*
Molila bih cure koje imaju sudoper od siligranita da mi odgovore čime ga održavaju (osim bijelog Brefa). Probala sam sve i svašta ali :/
Super!Citiraj:
Kanga prvotno napisa
Mislim da je dobar odabir crvenih donjih elemenata sa svijetlim drvenim gornjim elementima. Izgleda sveže i veselo, a opet ne kao Ferrarijev box ;)
Ne bih htjela nikoga obeshrabriti, i sama sam u potrazi za novom kuhinjom, intenzivno se raspitujem o svim detaljima gdje god je moguće... I meni se jakooo sviđaju sudoperi od siligranita ali imam dvije prijateljice koje imaju negativna iskustva tako da sam u velikoj dilemi.
One su prije tri godine u isto vrijeme kupile Blanco sudopere, jedna boje pijeska a druga tamno sivi, u dućanu su im nahvalili oba sudopera, preporučili im nekavu tekućinu u minijaturnoj bočici za održavanje koja je usput budi rečeno dosta skuplja od ostalih proizvoda koje sve koristimo.
Istina je da se kapljice vode ne vide i da dobiješ osjećaj da ih nije potrebno brisati, ali svi dobro znamo da se kamenac hvata svugdje pa otkud ideja da ovdje neće, hvata se itekako samo je neprimjetan (u početku). I tako nakon nekoliko mjeseci korištenja oba sudopera su na dnu promijenila boju, ovaj boje pijeska je požutio, a sivi pobijelio, nije pomagala ni skupa tekućina, ni Cif ni Arf... :evil:
I imaju još jednu manu, treba jakooo paziti prilikom pranja suđa kako odlažeš čaše jer ako malo jače prisloniš gotovo razbiješ je za tren, dosta je tvrd.
I sad ko će ga znati što je bolje kupiti :?
Mi smo isto razmisljali o takvom sudoperu ali mi nije estetski sjeo, ja nekako volim inox i volim ga ulastiti svaku vecer. Bitnije mi je bilo da imam 2 korita umjesto dosadasnjeg jednog. Fakat mi se ni ne prlja puno od kad imam sudjericu (podpultnu, ali to je naknadno sklepano). U novoj kuhinji ce biti isto tako, samo sto ce sudjerica biti ugradjena (kao uostalom i svi aparati, osim frizidera koji je samostojeci). Frendica mi ima takav sudoper ali je kuhinja ogromna i nekako mi je lijepo u tom velikom prostoru ali kod mene nikako ne bi stimalo. I odudarao bi od ostalih inox povrsina. A meni je bitno da sve pase i da nemam puno boja.
No, to je sve stvar ukusa. Nekom je mrak, a nekom mrak na oci. :lol: Bitno da je funkcionalno i da su domacini zadovoljni dok se fiiino kuha.