Ono za cijenu vrtića provjerila - stvarno je tako u cijelom zagrebu :evil:
ajde sad ste mi bar prištedile :heart: attack kad dobijem sljedeću uplatnicu, ako ništa drugo :roll:
Printable View
Ono za cijenu vrtića provjerila - stvarno je tako u cijelom zagrebu :evil:
ajde sad ste mi bar prištedile :heart: attack kad dobijem sljedeću uplatnicu, ako ništa drugo :roll:
imam vrtić u Petrijevcima,spada pod Belišće,ali naša općina daje prostor pa imaju i oni neke koristi (i utjecaja).košta 420kn,s tim da dijete ne mora spavati nego ga poslje ručka u 1 sat možeš pokupiti!cijena je ista bez obzira na spavanje! :/Citiraj:
Tetamajo-gdje će točno ići Ivano,jel ima kod vas vrtić i koliko košta? I pod čiju upravu spada ako znaš?
danas sam bila popodne s Ivanom dok su sekili i M.M spavali(dva sata :x ),a sin je zaključio da se tata bolje igra od mene :( ,ali me utješio i reko"ali ti si super za maženje" :zaljubljen:
Hello!
Jeste mi svi dobro?
Mi jesmo,hvala Bogu.
Ajna je kod nene,MM danas poceo proljetno pospremanje kuce,ja dosla s posla on oprao sve tepihe :shock: :D :D ,kaze sam ce svepospremit i da se ja preselim k mojoj mami koji dan,ali ne mogu ga ostavit bez nadzora :mrgreen: .
Sto se tice mazenja,Ajna je jako velika maza,samo bi se grlila i mazila,ponekad me smeta kad pocne djecu maltretirat s tim,"a mogu te malo pomazit po obrazu?"
I da zbilja su veliki poslije 3.rodjendana,Ajna je cak naucila i R,a ja bila izgubila nadu :roll: .
jako voli nositi"tratke" rukave i biti golisava,a pokrivam ju samo dekom.
U zadnje vrijeme je pocela sama sebi smisljati cega ce se igrati,pa je neku vece bila "teta iz marketa" i prodavala sve i svasta,je li vasi rade isto??
:*
P.S.Mial slikice su mrak,si ti pravila tortu?S dvoje male djece?
Mial ,slikice su super :heart:
Vanja je isto velika maza i to mi je tak lijepo :love:
Luka je vise sramezljiv, njega moram nagovarati da mi da pusu ,
a kad si MM i ja damo pusu , pokrije si oci i nece gledati :)
Luka ni Vanja jos uvijek ne izgovaraju R, a Luka nekako cudno izgovara i Lj.
Odlucila sam s Lukom ici kod logopeda. R se tolerira do pete godine,
a on ce u sedmom mjesecu pet , a htjela bih to rijesiti do devetog mjeseca kad bi krenuo u vrtic.
mail jos jednom :heart: za slikice
Kristijan je vec duze vrijeme u majicama kratkih rukava ali za kratke hlacice nece ni cut, kaze: "necu gole noge"
spava u tankoj pidjami i sa dekicom koja je vecinom pored ili ispod njega
novost je da hoce spavat na jastuku ali onom iz dnevne sobe :roll:
prosle subote kad sam se vratila iz kupovine pita me: "mama, gdje si bila?", odgovorim mu:"u trgovini", a on ce gledajuci moje noge (bila sam u kratkim hlacama): "a zasto si isla gola?" MM i ja :lol: :lol: :lol:
Bobcice ajd posalji TM malo do nas :mrgreen:
bas bi mi trebala pomoc da sve stignem srediti do srijede i otici mirne savjesti na godisnji 8)
dobro jutro!
kad ovako započne,znam da sam cijeli dan :x :x ,ako ne i :evil:
dakle mala se probudila u pola 6 na sisanje,i ja se ponadala da će samo nastaviti spavavati,kako da ne :roll: ,ali dobro bila je relativno mirna,ali kad je prošlo sat vremena ,ponovo joj se prispavala,i udri u dreku i zavijanje!
e onda se probudio sin i stalno nešto ispituje...,a ona ne može zaspati jer on priča :x :roll: ,a tek je 7 ujutro!!!!!
trenutno ona ipak zaspala(nagodila sam se sa sinom,da šuti,za slamboš :roll: ),nemajka,ali je bar sad mir!on gleda Boba!
sad sam se izjadala,pa mi je malo lakše!
Bobičica može T.M i do mene,samo za tepihe i prozore ako bude stigao! :mrgreen:
Roko i dalje kaže J umjesto R....ajd baš me zanima što kaže logoped,pa pliz javi!Citiraj:
mama27 prvotno napisa
Inače,čitala sam u novinama da je Varaždin osvojio prvo mjesto kao najinovativniji grad u RH.Sad mi je onda jasno o čemu si ti pričala za grad,super,blago vama!!
Haribo-kako si mogla gola ići van :mrgreen: :lol:
Samo ćete me vi ovdje shvatiti....
Ganjala papire za njegu djeteta, posjetili prošli tjedan ORL i u ponedjeljak okulistu. Ponedjeljak obojci suze oči, gnojno. Matej kuri 39, Petar samo lagano. Mateju ide petica, Petru jedinice . Noću počinje Petar kašljati. U utorak obojce kure. Petar je katastrofa, Matej je našto bolji. Oči, nos, grlo, temperatura.... Matej ozdravio, Petar mi je i dalje užasan. Ne curi nos nešto posebno, ali kako kašlje...Matej je ostao kod kuće, MM ima neke sastanke sa šefovima iz Njemačke, a danas nam je godišnjica koju je on (gotovo sam sigurna) - zaboravio - kao i prošle godine.
Jučer bila s Petrom kod dr, djete u tri mjeseca dobilo 200 g.
A tetamaja6, mi ti se budimo u 5.Po noći dojimo milion puta. A spavanje po danu kad su obojca kod kuće je nemoguća misija, tako da te u potpunosti razumijem. :love:
AndrejaMa-vidim da vam nije lako,mogu vam samo poslati jedan virtualni :love: da bude malo lakše!!
I sretna vam godišnjica braka :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ozdravljenje dečkima!
AndrejaMa, proći će! :love: :*
bit će bolje~~~~~~~~~~ :taps:
Andrea MA sretna ti godišnjica braka! :love: :*
Očito nekaj s očima ide okolo jer su moji svi prošli to, kao i cijeli vrtić i tete. (znam da nismo blizu al kad ide ide). Evo upravo još s Domagojem imamo natezanja oko kapanja očiju. Interesantno je kak u svim knjigama koje savjetuju kako kapati kapi u oči djeca mirno leže (ncrtana) i pokaže lijepo kak to ide. Nek mi pokažu kako to raditi djetetu od cca 14 kg koje se koprca i maše glavom i drži oči čvrsto zatvorenima... :/
Bokić!
AndrejaMa sretna godišnjica!!! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije sve vam prođe!!!
hvala svima za pohvalu za slikice :* :love: !
tetamajo6 stavit ću ti jednu slikicu MM pa komentiraj :mrgreen: :P
Stijena nije od sira - kuhana krema, šlag i jagode :mljac: bila je super.
i već imam naruđbu za jednu uskoro .
Bobčice da moje remek dijelo :oops: , ali Kala je bila u vrtiću, a Kiar ili spavao ili ga je pričuvala mama, zato sam ju i radila 3 dana ;)
Trak čišćenje je bilo do 2 ujutro, al sam imala sreće jer mi je mama pomogla sa suđem, a i u nedjelju sam pozvala kumove ponovo tako da nemoram sve kolače i ostatak torte baš sama potamniti 8)
mi jučer cijeli dan u skitnji, samo dođemo doma na spavanac i ajmo dalje. zato sam sinoć zaspala prije djece , a kao njih uspavljivala i sad sam umorna ko pas jer su se probudili u 7 i naravno cendravi, a pogotovo Kala jer su neispavani.
tetamaja6 joj znam kako ti je, nikako da zašute kad treba nego baš onda melju ko mlin, pa tak onda i ja potkupljujem :mrgreen:
ah da mamnezija :lol: :lol: :lol:
Kala već 2 tjedna u vrtić ide s kratkim rukavaima, a po noći spava samo u peleni i bez pokrivanja, a Kiar samo u bodiću i peleni.
grijanja nema, a preko dana je obavezno nešto otvoreno, sve ovisi gdje su djeca, a ako smo vani sve je širom otvoreno 8 na prozorima imamo mrežice, zbog buba i komaraca, muha, al nažalost nesprijećava ulaz prašine :(
Kiara po noći nekad uspijem pokriti samo ljetnom navlakicom, al i to se brzo otkrije. Kala ima svoju dekicu pa predjuteo zna tražiti da ju s njom pokrijem, a mama se uredno pokriva s poplonom i to od perja :mrgreen: , a tata kako kad sve ovisi gdje spava, a najčešće je to s dekom i to u boravku - tijesno i bučno mu je s nama.
Boba, i ja se predbilježavam u tekicu za čišćenje tepiha. MM, iskreno, nikad takvo što ne bi palo na pamet. :(
okice, i Jelena ima upalu očiju i opet anginu. Pa poludit ću.
komp, mi i dalje ne radi! :evil: :evil: :evil:
AndrejaMa, čestitke!!! A za bubane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Jelenu!!! :*
I ja sam čula DOmagoja OPET kak kašlje po noći. Sad neznam da li je to ova boleščuga u odlasku il se neka nova priljepila na staru. :cry: :x :evil:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je na odlasku!!!Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
:love:
opet su počele te bolešćure vladat, grozno
ja ti to radim tako da ga MM drži, a ja mu s dva prsta otvorim oko milimetar i kapnem. jest da je prestrašno, ali mora se - drugačije ne ide. I znam da nešto uđe jer svaki put nakon toga progutne to gorko - vidim mu na faci.Citiraj:
sva sreća do sada smo samo dvaput morali kapati oči, ali ako sad to kola okolo, očekujem uskoro opet :roll:
ja sam jučer upravo naručila od mame tortu od jagoda sa sirom - sanjam je noćima :mljac:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
iako to je tako jednostavno napravit, al dok ja to smućkam obično me prođe želja, meni je u zadnje vrijeme finije sve što mi napravi netko drugi :mrgreen:
btw. WW ti je do 16.05. na godišnjem ;)Citiraj:
jučer je MM opet imao napadaj vodit patrika doktoru :roll: jer se po noći žalio na uho, ali s obzrom da ga to ujutro prestane bolit, a temperaturu nema, to je opet sve od nosa koji ne da čistit. Onda smo izveli igrokaz - doveli ga pred ordinaciju, on je molio i zapomagao da ne ide doktorici, onda smo se "dogovorili" da nećemo ići ako će dati čistiti nos - taj čas smo ga očistili za sve ono što nismo zadnjih mjesec dana :roll:
btw. kad ćemo mi u 3-6
jel treba pisat kakav zahtjev, peticiju možda...... :lol:
Mislim da je vama (a i meni :oops: iako nisam baš tako redovna) ljepše OVDJE!!!
mi smo još mali,ali ako idete svi,misliš da bi se uspjeli prošvercati :oops:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ja imam problema sa Elinim okicama,i ako može pomoći,mi uvijek masiramo kut okice,to nam pomogne,bez terapije!
~~~~~~~~~~~~~~~ovo je za sve bubane,i umorne mame :* :love:
Ivano je u kratkoj majici!!!! :D :D :D ("ali zašto nije i sekili" :roll: )
Stijena lijepo si je to WW organizirala - 3 tjedna nema kaj. A mi sva tri bolesni - da mi nije rekal da idu na go svi bi bili zdravi ko Zdravko Dren! :evil:
A tko će mi dat uputnice za okulistu?!?! Navodno ih je napisala
tako značiCitiraj:
Stijena prvotno napisa
tetamaja i ja ćemo ostati same ovdje :lol: :lol: :lol:
Ne nego vi idete po ubrzanom postupku ;) :lol:
i ja se to pitam....Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Kristijan se jutros probudio u pola 6 :shock: :shock: :shock:
dosao kod nas u krevet i nije zaspao kao sto obicno zna nego dok nas nije izbudio nije se smirio
MM otisao oko 7 na posao a ja s njim sad tko zna do kad :roll:
AndrejaMa sretna vam godisnjica :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za decke :heart:
Jeluska~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
dooooooobro znači prešvercat ćete nas :mrgreen: :*Citiraj:
pa dobro vas se nema što dugo čekat, na to sam i računala da ste samo još vi "maloljetni", al tetamaja, kak ste vi ZPB, kaj ne počinje ljeto 21.06. :mrgreen:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Zato jer smo joj mi simpatični i dragi :mrgreen:
bojala sam se da će to netko pitati!
naime ja sam vas odabrala nasumično,pa sam tek poslje shvatila što znače ta slova :oops: :oops: :oops:
a kad sam shvatila, već sam se "zaljubila" u vas! :love:
ma nema beda, ti si naša :love: , samo pokrenula sam ovo "važno pitanje" :lol: upravo zbog toga što smo se skoro svi izredali, pa da ne zauzimamo virtualni prostor bebačima - ipak ga mi stvaaaaaaaarno iskoristimo :mrgreen:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
Daklem oni koji nas čitaju - mi bi u stariju grupu, ove dve mlađahne ćemo prošvercati :*
Ajmo još sačekati Kalu,pa furamo među odgovornu i nadasve odgojenu djecu 8)
Može?
Ja sam ZA!
pa tak smo nekak i namjeravaliCitiraj:
traktorka prvotno napisa
dok oni nama riješe naš zahtjev...........eto ti 29.og :lol: :lol: :lol:
Može al onda bi trebali i našeg najmlađeg člana pričekat!
Nekako mi je već tijesno u ovoj skupini...mi fakat čekamo već jaaako dugo :raspa: A znam da se Tetamaja neće ljutiti,jel tako :)Citiraj: