pohvale uopce nisu pretjerane, i mislim da se sve cure slazu sa mnom :lol: . ja osobno mislim da bi puno mama odustalo u samom pocetku kod takvih problema koje si ti imala :wink:
Printable View
pohvale uopce nisu pretjerane, i mislim da se sve cure slazu sa mnom :lol: . ja osobno mislim da bi puno mama odustalo u samom pocetku kod takvih problema koje si ti imala :wink:
Draga juju, s razlogom te hvalimo jer možeš biti primjer svim mamama, a pogotovo onima koje su nesigurne u sebe, a imaju možda probleme slične tvojima i sa strane dobivaju impulse da odustanu... A osobito je teško kad ti tako nešto savjetuju autoriteti, tipa doktori i medicinske sestre. Zato moraš prihvatiti činjenicu da ćeš sad bar neko vrijeme biti isticana na forumu :lol: :wink:
ej, curke
evo mene poslije dugo vremena.
danas slavimo "mali rođendan", jurju je 6 mjeseci.
htjela sam vam reći da se još uvijek izdajam i to vrlo uspješno, te juraj ima 7 kg i 700 grama a nisam ga počela ničim dohranjivati, niti sam mu davala čajeve i sokove, ništa osim svog mlijeka.
ako ikad kome bude trebala poduka o izdajanju, tu sam. besplatno nudim "know how"
kravica juju
juju, svaka čast! :D :D :D
Bravo za velikog Jurja!!! :D :D :D :D
juju, cestitam polurodjendan. a tebi moram reci da si fantasticna :D
Sjajno juju! :D
Pusa malisanu.