o tu si Sretna mama, ja mislila da si vec otisla u rodiliste.
dedede dobro dosla! :D
ajde samo pozitivno! bit ce sve dobro! :love:
Printable View
o tu si Sretna mama, ja mislila da si vec otisla u rodiliste.
dedede dobro dosla! :D
ajde samo pozitivno! bit ce sve dobro! :love:
bok i tebi dede!Citiraj:
dedede prvotno napisa
tak je i mene presjecalo dva tri dana prije.
znači, bebica stižže najasnije do petka, po mojoj procjeni.
:heart:
tj. najkasnije :oops:
jedva čekam novu forumsku bebicu!
:D :D
Bog svima,
Hvala na dobrodošlici...
Sretna Mama, možda ćemo stvarno skupa... :D
Ja se isto tako prirodno čistim od jučer... Stalno na WC...
Isto imam već dvoje djece:
Dora 31.03.2002
Davor 11.08.2004
Sad će opet biti na D...
Od tu ono Dedede...
Sretna Mama kad ti je termin?
Za tri dana....
brzo..
Sto sam ja glupa..nemam pojma kako izgledaju trudovi a dva puta sam rodila na svojim trudovima :lol:
i danas ista stvar, neznam dal odem kod doktora ili ne...
bol u ledjima pa dole kao nisko u jajnicima pa zna udriti i u nogu al to je sve jos lagana bol..mislim jaca nego menstrualna, al ne jaka kao prijasnji trudovi...
tako da nisam pametna i javlja se svako 10 ak min... bol bude jaca kad se krecem nego kad lezim :?
Jos uvijek idem u wc svako malo, tj. svako malo me tjera na veliku nuzdu, al nemam sto vise izbaciti..
Sluz..hm.. izlazi stalno al vise je bijela nego roza, mozda zato sto je rozi vc papir pa ne primjetim, i gusta je sluz al svaki put po malo...
I ...ja nemam pojma..prosvjetlite me...
SretnaMama!
ja ću ti napisati što bi ja napravila da sam na tvom mjestu.
Da mi se takve kontrakcije javljaju svakih desetak minuta i ne prestaju na duži period, ja bih se lagano uputila u rodilište.
U najgorem slučaju, ako iti malo uraniš, možeš malo duže ležat u predrađani, iako prema tvom opisu situacije ne vjerujem...
Uzmi u obzir i to da ti je ovo treći porod...
Drži se!!!
Da, znam Dedede..
al nisu bolne toliko.... tako da cu jos malo da stojim kuci... posto se vrijeme ne priblizava, jos uvijek su 10-12 min i mogu sve da radim kao i inace......
budem jos malo cekala...
eh, ja bi ti rekla da jos malo pricekas pa da dodjes u zadnji tren da ne moras proc proceduru klistir/vodenjak/drip... ne znam bas da li bi te pustili da lezis u predradjaoni a ako i bi onda bolje da lezis doma sa svojima u miru i tisini. to bi ti ja sad savjetovala.Citiraj:
dedede prvotno napisa
al necu ti rec da ti je to ipak trece dijete i da kod viserotkinja ide sve malo brze, ipak si vec dvaput rodila i otvaranje bi trebalo ic brze pa uzmi i to u obzir.
u svakom slucaju sretno i javi nam kad krenes! :D
joj kako volim ove trudnice sta idu rodit a jos imaju vrimena pisat na forumu :* :love:
pa kad je ovo jedino mjesto di možeš dobiti dobar savjet u tim trenucima.
:mrgreen:
:*Citiraj:
mama_mia22 prvotno napisa
:saint: