-
Lile, nadam se da to sto izdojis ne bacas.
Osim toga, nema ti se smisla izdajati nakon podoja, radije vrati dijete iduci put na tu dojku da popije masno mlijeko.
Nikolo, ne kuzim tvoju situaciju. Kako izgleda to grizenje? Koliko pokakanih i popisanih pelena promijenis bebi u 24 sata? Je li dajes dudu?
-
Evo danas smo papali super,svaki podoj po 15-tak min,svaka pelena popiskena,stolica samo jedna i to svijetlozuta :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen:
-
-
Lile :D
NatašaM... moj N ima između 6 i 8 stvarno popiškanih pelena, ali sa kakanjem smo malo stali otkad je potpuno na siki. Baš se noćas pokakao nakon 15 dana, ali je tu i tamo znao prducnuti pa ostane neki trag na peleni. Dudu koristimo :( ostala nam je iz vremena samo bočice.
Inače ja koristim leptiriće za dojenje jer mi je to bio jedini način da se vratim dojenju. Okuražila sam se i isprobavala bez njih, ali mi bradavice odmah popucaju, a ja jednostavno ne mogu ponovo trpiti tu bol. Napominjem to nije bol samo oštećene kože, imala sam paralizirajuću bol i nisam se bila sposobna pobrinuti za dijete između podoja.
Sada mise čini da je malo stao sa stskanjem, ja sam njemu pritiskala bradicu za vrijeme cicanja.
inače pedica je rekla da ga češće stavljam na cicu ali da dođemo kad navrši 3 mj na vaganje. Strah me!
A što se tiče njegova općenito izgleda to je ok!
-
evo mi smo danas bili u pedijatra,i u 13 dana je dobila 300 grama,a moj pedijatar kaze da je to malo i da joj trebam dat bocicu :evil: ,iako mi nije jasno zasto,meni se cini to skroz ok :?
-
lile, samo da te utjesim dok se ne javi koja savjetnica, 300g u 13 dana je vise nego dovoljno. minimum koji preporuca LLL je 113g tjedno, vi ste to debelo prebacili. :)
-
hvala. ma znam ja da je dovoljno,al moj pedijatar je ocito nikakav,i ne zagovara dojenje. rekla sam mu da joj necu davat bocu,a iskreno probala sam sve vrste mlijeka i nece ni jedno,nego siku :D
-
promjeni pedijatra. mislim da to on nikako ne bi smio govoriti čak i po zakonu!
bravo za tebe i malenu!!
:*
300 g je super!
-
a kazu mi neki da po zakonu ne mogu promjenit pedijatra prvih godinu dana,pa sad ne znam koga pitat za tu informaciju
-
odi na pravne savjete i tamo postavi pitanje