-
Hvala vam cure..
Pitati ću sutra u ljekarni, tek sam ga jučer nabavila pa nisam još nigdje pitala..
Mislila sam da će mi bit lakše kad prođu 3 mjesec, da ću manje brinuti i da mi neće trebati BW, ali kako mi je ovo prva trudnoća iz petog postupka potpomognute, briga je stalno prisutna..
-
Iva i Ribica :love2: samo da vas pozdravim! Mi smo sve tu negdje s trudnoćama, a i brigama :mrgreen:. Iva javi ako ti zapne oko BW pa ti pomognemo. Ribice jesu prestale mučnine? Otkad osjetiš bebača i kako je, daj nam malo opiši :)!
-
Ja sam znala uhvatiti tri pulsa: bebin oko 130, moj oko 80, i nesto oko 40, to je navodno moja trbusna vena.
-
Evo da se malo javim. Od svih obaveza ne stignem ni upalit BW, ali osjetim skakljanje bebice ispod pupka pa sam mirna. Mucnine su uglavnom prestale iako jos ponekad osjetim neko bljutavilo, ne znam kako to opisati. Isabel kako si ti? Je li osjetis bebicu?
-
Joj Ribice mučnine su ti napokon stale, suuuper! Meni se čini da već tjedan dana osjetim leptiriće no to je tak nježno da nisam uvijek 100% sigurna jel to on ili crijeva :). Zato ga i dalje svakih par dana slušam BW pa sam mirna. Inače sam super, dobro se osjećam, nemam nikakvih tegoba, pregled je prošao super... Sad opet rad, obaveze i uživancija do idućeg pregleda.
Čekam da kroz koji tjedan pravo osjetim bebicu pa da sam sigurna da je to on i veselim se tomu! Onda će ga i dragi i seka uskoro moći osjetiti pa smo sad u malom išćekivanju :heart:!
Joj ja sam seljo manje više sve prodala i podijelila :ups:od princeze pa sad većinu toga moramo opet kupiti, a imala sam super stvari :). I divnu koljevku i krevetić i kolica, maramu i mei tai, viper, as...
-
Mene ja prijateljica savjetovala da nista ne dijelim i prodajem jer je ona nakon drugog sve podijelila pa za trece opet sve kupovala. Mi smo imali dosta posudjene robice za prvu god pa cu samo robicu nadopunit a ostalo sve imam. Da se vratim na temu BW, kad ga pokrenem moram barem 10min trazit otkucaje a vec sam skoro punih 19tt. Da ne osjetim lupkanje bila bih luda.
-
Ima li netko mozda za prodati baby watcher??
-
Nabavila sam BW i uspjela sam pronaci bebine otkucaje (150 - 160), no kako sam tek 12.tt, dosta je nisko, prema pubicnoj kosti. Buni me nekih 120 - 130 bpm, prevec je bucno i rekla bi da je u pitanju neka vena...