-
O trunčice, draga :love:
Strah je normalna ljudska reakcija; strah od uspjeha ili neuspjeha vrlo je često obučen u istu halju! A kod se oboji brigom za bliske osobe....
Ali, nemoj se opterećivati - onog trena kad budeš spremna, a što je najbitnije, neće te ništa moći zaustaviti. Do tada, uživaj u ljetu - vjeruj mi, bit će dugo i vruće 8)
-
drago mi je da sam otkrila ovaj topik.
Cure :love:
*
Truncice na jednom drugom forumu imam potpis - Strah je ubica uma!
Zelim ti reci, moras dozvoliti svom srcu i tjelu da prihvate sta se dogadja. Ljubav prema mami je jedno, prema nerodjenom djetetu nesto sasvim drugo.
Od srca ti zelim da sljedeci postupak bude uspjesan i da se ne bojis.
*
da odgovorim na naslov teme
da pauzirala sam
2 puta po skoro godinu dana
nakon prvog spontanog i vise.
kada sam forsirala i isla do krajne granice zaboravila sam sve na putu i muza i obitelj i posao i sve.
Sada idem lagano, dogovorila sam treci IVF u rujnu, ostavila ljeto da jos malo odmorim od svega,
i da zamolim bebu da dodje kod nas kada pozeli
jer ona treba zdravu mamu i psihicki i fizicki.
-
ja sam također najteže podnjela prvu negativnu betu jer sam se najviše nadala, a bila sam tako razočarana da mi se godinu dana nije dalo ići po smrzliće, a onda sam otišla jer sam mislila da se čuvaju godinu dana, ali se u stvari mogu i duže, nisam bila ograničena da godinu dana ne mogu u postupak jer sam mogla ići kad želim, i kasnije sam imala faze kad sam išla češće i kad sam radila duže ili kraće pauze, sve sam mogla sama odlučivati što je bila prednost,...