Oduvijek sam mu oblačila kupače
Printable View
Oduvijek sam mu oblačila kupače
Odmalena su u kupaćim gaćicama, iz higijenskih razloga. Bez obzira što nema još ni naznake grudi, Ivana (9), nosi gornji deo. I ja sam primetila da je postala svesna svoje intime i mi to poštujemo, bez obzira na svu liberalnost u kući. Mala je naravno kopira, tako da obe već imaju bele, neosunčane trougliće od badića napred...
i mi imamo kupaće gaćice od početka. Tako je slatka guza..najviše se kupa na pješčanoj plaži i ja imam fobiju da joj pijesak ne uđe u pipicu (ima ga i na ručniku). Iskreno strah od gledanja nemam, ne razmišljam o tome..
Moje dijete je još uvijek golo. Ajd, dobro, ponekad obuče kupaće, ali samo ponekad (obično za po plaži, no ne uvijek... ne sjeti se). Ne sjeda po kamenju, nego na ručniku.
Dok ne bude sam tražio, neću inzistirati.
potpisić... uz nadu da to, ipak, neće biti četrdesetpeta :mrgreen:Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
kćer je počela nositi kupaće kada su s vrtićem odlazili na more. tada je imala 4 godine.
mi do ove godine nismo ni imali kupaće
počeo ih je nositi zato jer je krenuo na plivanje na bazen
kako će biti na moru ne znam, ako bude htio biti gol, ja ću biti presretna, a ako bude htio gaće, dat ću mu da ih obuče
ali, moram napomenuti da smo mi uglavnom na osamljenim plažama
[quote="Lucija Ellen"]meni pak ne pada na pamet da mi dijete bude golo ikad na plazi.
XXXX
D. je do ove godine uglavnom bio gol, sad mu, čini se, odgavaraju kupaće.
Bio je gol jer je u tome strašno uživao, a na kupaće se poprilično bunio. Nismo smatrali da to spada u rang stvari koje se jednostavno moraju pa cemo ih isforsirati, ovako ili onako.
XXX (ako je po siroj obitelji onda i puuuno duze) :mrgreen:Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
pedofilija kao razlog što ću djetetu obući kupaće gaće mi je totalno bezveze. ko da je njima bitno jel ima gaće ili nema. :roll:
Filip nekad u gacicama (kupila ove godine) uglavnom bez njih. U vodu bez gacica, po plazi mu obucem, a kad je sim-tam onda je uglavnom gol. Meni je normalno da hoda gol do OŠ ili barm 5-6 god. Kad bude trazio obuci cu mu. Sad voli biti gol da moze natezati pisu do mile volje. Kad ide setati po plazi on se komplet obuce-sam trazi-carape, tenisice, šorc i majicu. :lol:
i mi smo u klubu 45+ :mrgreen:
Baš nakon što napisah kako moje djevojke uživaju u badićima i srame se golotinje, odemo na viksu i provedu tamo dva dana k'o od majke rođene. :mrgreen:
Moja cura od četiri i pol voli biti gola, pa onda i bude. Drago mi je da još nema osjećaj stida, nekako si mislim, neka dijete bude neopterećeno bilo čim dokle god može.Idemo i na pješčane plaže i plaže sa žalom, i pijesak se uvuče svugdje, bile gaćice ili ne bile.
Moja ce biti gola dok sama ne odluci drugacije.
Kupamo se na plazi koja je, hmm ajmo reci poluprivatna, more cisto. Od pedofila vise me brine sto bi cijelo vrijeme na plazi bila u mokrim gacicama. Manji dio plaze je pjescani i kad se B. zavalja u pijesak ne postoje gacice koje bi tu nesto pomogle.
Tako da smo i ovo ljeto gologuzi :)