-
Volim nas cijeli stan ali kuhinja je zaista za :*
Obozavam mat staklene police koje smo instalirali u nisu i na kojima su smjestene anticke case i neke srebrne (moderne) sitnice. Kad nam dodju gosti uvijek se nekako svi skupe u kuhinju i svi se super osjecamo.
-
drveno stepenište...
mjesto di obavljamo male razgovore (ja i mm, iv i b, i sve moguće kombinacije sudionika), dijelimo tajne, ujutro rasčupani navlačimo hlače ili zakopčavamo košulje, najdonja stepenica koja služi kao stolica pri obuvanju cipela, slet - kako klinci zovu kad se na guzici spuštaju od odmorišta do dna stepeništa... i sve slike dragih ljudi koje vise na zidu uz stepenište.... tu sjednem kad hoću bit sama a vani je prevruće ili prezima...
ono čuva trenutke kao što su objava T mom mužu (i prve i druge), male poljupce u letu, mama ja sam zaljubljen, maamaaaa razbija san guzicuuuuu itd....
ne znam zašto ali nekako se puno toga kod nas događa baš na tom stepeništu, odjevenom u slavonsku hrastovinu... toplom i mirnom...
sorry na dugom postu...
-
-
kod mene doma mi je najljepse sto je tako malo, a svi smo stali
i sto stane jos koja obitelj kad ustreba
kako bi rekao gregor od lale.... "ima kod ivarice mjesta, ima"
-
a mm se jos ne moze nacuditi onom tulumu za ivarov rcini mi se 3. rodjendan i kako je nas onoliko uspjelo stati :lol:
-
terasa, pogled na more, nebo i cijeli zaljev
-
ja da se pohvalim
uspela sam da nagovorim muza za pomoc.
ofarbao mi je ormar! :D
veceras, najdalje sutra, vracamo delove
koji su se ovih dana luftali napolju,
pa cu staviti slikice pre i posle.
a ovog leta cemo sredjivati i dnevni,
makar samo krecenje, i menjanje garniture. :D
-
djuma, baš mi je drago zbog vas
i svaka čast za otvaranje topica... tema za uživanciju
-
-
-
ja sam nabavila kredenc :D
u 11 mjesecu ga selim k sebi krecem u restauriranje.
-
mi smo našu restaurirali ljetos :D. trajalo 7 dana, sudjelovalo 6 ljudi. bilo je zabavno, još čekaju sitnice kao postavljanje stakla i to. čekam da se to sve sredi pa da mi sestra posalje slike da se mogu hvalit ovdje :)
-
ja sam luda za uredivanjem kuce :D :D :D (konacno smo se okupile)
sliku na zidu sam sama naslikala a na drugom zidu sam oblozila drvenu plocu u prekrasan smedi materijal sa srebrenim uzorkom i izgleda fantasticno
stare 2 komode koje nam je poklonio svekar sam ofarbala u bjelo zavjese sam neke sama sila a neke kupila
i najljepsi trenutak je kad sve generalno ocistim i pogledam oko sebe... :D ,
divotica
-
fiorelo pokazi nam slikice ako imas! :)
-
kad smo se ljetos vratili s mora i kad sam ušla u svoju dnevnu i sjela na svoj kauč sam se osjećala kao na 7.nebu -najljepše je kod kuće!!
-
-
fiorelo, ovo je stvarno prekrasnooooo :naklon: :naklon:
može veće slikice? i hoćemooooo jooooošššš :klap: :klap:
-
Ja volim svoj dom, volim svaki njegov kutak.
Sami smo ga uređivali i baš je onakav kakav bi i trebao biti naš dom.
U posljednjih 16 mjeseci ljepši mi je nego ikada prije :heart:
-
fiorelo gdje crpis inspiraciju? jako je lijepo, pogotovo ovaj starinski ormarić osvježen bijelom bojom:)
-
hvala,hvala :D
slike sam malo uvecala a
ovo je moj dnevni boravak(ugao je iz ikee)
http://picasaweb.google.it/fiorelo823/UradiSama03#
-
-
fiorelo,jako,jako lijepo! :heart: