MM nosi Vansice. Sin ne. :lol:
Printable View
MM nosi Vansice. Sin ne. :lol:
Jok, ove su crne s crnim đonom. Jednako bljaki :mrgreen: .Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Kaj ga nemreš od toga odučiti? :roll:Citiraj:
MM nosi Vansice.
Hajde, iz prve ruke, jel to ima na sebi kože i kakva je uopće kvaliteta?
Vansice su odlicne ako uzmes neki model za skejtanje. Obicno je potplat nepoderiv, a gode su sve kozne. Bar su moje bile. :P
MM se kune da nije imao udobnije tenisice.
Ove njegove ne izgledaju napadno, potplat je odeblji, ali gore su skroz jednobojne, jedino "šarenilo" je bijeli prošav i oznaka Vans.
Iako ima smo 2 godine ekad zna reći da ne želi neki odjevni predmet, al se dogovorimo. Mislim da neću dopustiti da nosi nešto što se meni čini neprimjereno. Vidjet emo kad dođe do toga. Zasad sam ja ta koja bira sve.
čisto usput -podudaraju li se vaši ukusi s ukusima vaših mama?
Iv od svoje druge godine zna da rebatinke i košulju (ni zasebno ni skupa) ne bi obukao citiram: ni mrtav :shock:
sviđaju mu se stvari koje me znaju nasmijati (npr sad hoće nositi konopčić oko noge... bija je veza neki crveni konac pa sam ga zamolila da to skine i da ćemo poć u grad kupit nešto što malo šesnije izgleda od toga konca :roll: )
B želi nositi rebatinke, košulje, staviti gel u kosu i ne daj bože da ode u dućan nenamirisan :roll:
pa nek im bude - ako ništa barem neće iskombinirat kričavorozo s kričavožutim :mrgreen:
p.s. kod nas muzika nosi 0 bodova jer oni ne žele slušati ništa - ja slušam svašta.
no dogodilo se enp pa pjevamo (kolektivno) samo je jedno i bijelo crvena... bar nešto :roll:
Za odjeću: odredimo vrstu stvari, limit cijene (koji poslije obično malo podignemo), odemo u trgovine i pustimo da izabere. Limitom cijene spriječimo da kupuje stvari s markom samo zbog marke, što možda inače bi. Na kvalitetu izabranog, materijal i sl. nemamo pritužbe. Jest da je neko vrijeme nosio hlače s riti do koljena, i još uvijek smatra prekratkima svake hlače koje se kad stoji bos ne vuku po podu - to smatramo pitanjem ukusa i njegovog izbora.
Tehnika: ako mi dajemo novce odredimo limit, ako on skuplja onda ima koliko ima. Mm se trudi spriječiti ga da uzme nešto loših karakteristika, ali ne uspije uvijek.
Muzika: u svojoj sobi sluša svoje, u autu ima MP3. Samo ponekad zatraži da promijenimo neku muziku.
TV: ah, tu su prave borbe. Nama je ionako najdraža opcija isključen TV. :lol: Tu su sve tehnike pregovaranja uključene.
Kao djetetu nije mi bilo moguće birati jer nije bilo novaca pa sam si obećala da ću ja omogućiti. U početku sam birala jer je bila premala, ali onda sam par puta kupila obuću na koju je ona pristala uz moj nagovor. Nikad ju nije obula. Prisjetih se tada mojih muka i rekoh sama sebi: Nek nosi i borovo čizme, al nek bude sretna! I tako je najbolje. Stopala ionako nisu ravna, a obuću tako brzo preraste da se ne stigne ni usmrdit! :lol:
Glazba: E. nema nekih želja u autu, ali zato F. ima: čim se ide prema autu on kaže: Ate, Ate (to je jedna domoljubna pjesma o jednom Anti!) i onda to vrtimo do u beskraj. A kad beskraja nestane, kažemo da je Ate otišao spavati! Nek slušaju što hoće, samo nek nisu cajke (e to bome neće koliko god ja bila liberalna!).
Toleriram... do određene granice.
Ne namećem... opet do određene granice.
Pokušavam usmjeravati, davati neke ideje, dogovarati se... mislim, želim da se kuži da je dijete koje hoda uz mene "moje"...
g je u roza fazi, pa se desi da ne sebi ima 33 nijanse roza. meni nije baš drago da je obučena od glave do pete u roze, ali ona uživa pa nek joj bude. Bar su crocsice zelene :)
Dobila je nedavno jedan meni predivan kompletić, ali nema šanse da ga ona stavi na sebe. Dere se i čupa ga sa sebe. Odustala sam od toga i spremit ću ga za uspomenu.
Moja je tek počela izvoljevati, pa sam još uvijek oduševljena "što zna šta hoće, a šta neće". To će vjerovatno trajati dok ne zatraži da umjesto sandala obuće gumene čizme. U glavnom joj znam ukus (a dosta je jednostavan) tako da večinu kupim sama, a cipele mora probati, pa se nekako dogovorimo, važno je da bude neki cvjetić, jagodica, leptirić ...
Muzika, obje slušamo dječije pjesmice :), ali sam primjetila da je u duši folklorni tip, pa se onda, kad moramo, orjentišemo na sevdah, a nastojimo negirati postojanje folka. Veliki su izazovi pred nama :lol: