Ovo bi razumijela i da nisi prevela. Meni muž pocrveni kad na pazaru pitam koliko su čelave breskve :lol: čula sam od dosta ljudi da ih tako zovu :lol:Citiraj:
mvrcelj prvotno napisa
Printable View
Ovo bi razumijela i da nisi prevela. Meni muž pocrveni kad na pazaru pitam koliko su čelave breskve :lol: čula sam od dosta ljudi da ih tako zovu :lol:Citiraj:
mvrcelj prvotno napisa
mvrcelj kako napredujes,draga??~~~~~~~~~~~~~~~~
I..????????? Ima li lijepih vijesti?? :cekam: ~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
Evo i mene u klubu "ni mora,ni sunca,ni mjeseca!"
Nakon sto je uocen hematon na zadnjem djelu uterusa 18x11mm (beba velicine 18,1mm.), na bolovanju do 20.07. ali mi nije jasno zasto mi je smanjila utrice sa 3x2 na 1-1-2 dnevno? :/
bebomanka, ne znam sto bih rekla.....prestalo je jucer,zeludac ipak bolje nakon savjeta cura, sto i kako jesti!
krenulo polako na bolje dok nisam saznala jucer da je prijatelj,prijatelj i brat moje sestre, kojeg nikad nije imala jucer preminuo.....jos strasnije je to sto ne moze doci na pokop jer je iz Osijeka i ne moze dobiti slobodno! jako tuzno se osijecam jer je ne mogu cuti i utjesiti, to nikako ne bi bilo dobro za moje sadasnje stanje.......grop mi je u grlu tuga u srcu!
sorry ako sam OT ali malo mi je lakse kad to mogu izbaciti iz sebe!
znam da moram misliti na ovo moje malo srce i trudim se zato odoh malo vanka iz kuce do Omisa i probat se uz prijatelje bar malo zabavit!
pusa svima!