nemam pojma, meni su japanke-japanke :saint:
Printable View
nemam pojma, meni su japanke-japanke :saint:
Moj maleni ne želi nositi sandale na bosu nogu, japanke i slično isto tako. Ima super udobne i mekane Frodo sandalice, ali ne, želi čarape. Onda i dobije tanke ljetne bijele čarape, pa izgleda kao mali Njemac turist. :mrgreen:
Ne želi niti hodati bos, samo viče pika me pika i sjedne na pod, a inače ga ne možeš naloviti.
Ideje??? Ili da jednostavno cijelo ljeto nosi sandalice i bijele čarape? :roll:
Anemona, isti takav je bio moj Jan...do ove godine...evoi ga sad ne mozes izvuci iz japanki, šlapica, sandala..ja ne mogu vjerojati! I da, hoda bos...
I on je uvijek i stalno želio čarapice...i onda bi..kada bi otišli na more...bio dva dana u čarapicama i malo po malo bi ga privikavali skidati (ok, on nije htio majicu bez rukava, pa bez majice hodati, pa bos...)
ne znam...ja bi mu pričala da je vruće, da svi imamo bose nogice, da će mu biti lakše bez čarapica, neka samo prba kako je ugodnije i kako se nogice luftaju...i da je to jednostavno tako..po ljeti smo bez čarapica a po zimi s čarapicama...i onda postupno ga skidala, prvo sandalu i čarapu a onda nakon par dana bez...
sretno!
a zašto moraju biti baš bijele čarapice? :mrgreen:
Vidiš da dijete izgleda ko Europljanin :mrgreen:Citiraj:
cvijeta73 prvotno napisa
Anemona :*
I moja mlađa je stalno u čarapama, ne želi na bosu nogu, a japanke još nema.
Logično pitanje, ali evo ima i logičan odgovor: bijele su zato što nam te imaju največi udio pamuka i najtenje su, i najkvalitetnije, a maleni je osjetljiv na sintetiku. I eto, onda njeguje izgled Europljanina na go. :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
It's OK :mrgreen: ionako ih nisam lani kupila, pa sad opet planiram.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Kupila sam ih MM-u i on je zadovoljan, a meni je bed što svake koje mi se svide koštaju 180 kuna, a ja bih htjela proći jeftinije :mrgreen:
Mima, i moje su toliko koštale :oops:
Zlatne.
Koštale bi i moje da sam ih lani kupila, ali sad sam u recesijskom điru.
Btw. sve japanke ovog svijeta su na sniženju i koštaju po 30 kuna osi havajanki koje nisu snižene ni centa.
kupila sam havajanke, sebi, u Avenue mallu, za 84 kune.
imaju nekoliko modela na sniženju.
kako ste okrutne, nije vam zao palac odvojit od ostale brace?
ja nikad nisam nosila japanke, bas su mi odbojne, ali ivaru je mm lani bez mojeg znanja i odobrenja kupio jedne i iako su lijepo uske i mekane, u njima uopce ne hoda normalno :/
ja najvoleeem japanke
cak i fine sandale kupujem kad su na djir japanki, ono odvojen je palac, al ima i jos djindja i trakica okolo
al za malisu (3g) mi se cini prerano, on puno trci i ludira se, lupa balune, skace sa zidica i tako, pa mi se cine nesigurne, iako su mi oci ispale na male havaianasice
Kod mene su "braća" toliko odvojena sama po sebi da uopće ne mogu nositi japanke... :/Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Evo novosti, jučer je prvi put obuo sandale na bosu nogu. :D