Crtica prvotno napisa
super,mislim da ste dobro odlucili,tim vise sto ti nemoras cekati par mjeseci da se tjelo oporavi.Nekako razmisljam svaki novi pokusaj ce ti dati vise elana i motivacije za dalje,u takvim slucajevima sam citala da vrlo brzo dode do ponovne trudnoce,tim vise ako sam dobro shvatila vi nemate problema sa sterilitetom sa bilo koje strane.E to je ono sto nama neda da se pokrenemo,jos sve jako boli,znam da ce vrijeme uciniti svoje,samo.....
Ja neznam sta da odlucim kao ni moj suprug,za dalje osim volje moramo imati hrpetinu novaca,koje smo jedva usparali za ovaj postupak,a za drugi se moramo jos jakkkkko puno zrtvovati.I to je ono najgore,barem meni neznam gdje da nadem novu nadu,u novom ciklusu sta mi vrjedi,iskreno ja sam potonula,nakon prvoga icsi postupka kada se pokazalo da sam ipak trdna jer nisam vjerovala da ce bas nas ta sreca opaliti,ustvari bojala sam se nadati jer postotak i nije neki,uopce nisam razmisljala da ce krenuti nesto po zlu,bas zato sto sam se dobro osjecala,ali...
Zato me raduje sto si se digla i nedaj se,neposustaj svaki ciklus ti je dobitan i besplatan:)Htjela sam ti samo reci vjeruj i ako nebude ovaj,vjeruj bit ce iduci,kod tebe je samo pitanje koji je dobitan,ti vjeruj,a mi smo uz tebe i saljemo ti veliku :*