u brisu pronađeni leukociti u većem broju,što mogu uzimati da se toga prije riješim. trudnica sam 27 tjedana
Printable View
u brisu pronađeni leukociti u većem broju,što mogu uzimati da se toga prije riješim. trudnica sam 27 tjedana
Evo, ja tek danas kupila kapsule češnjaka; do sad sam isprobala sve i svašta, i ništa mi ne pomaže :( Bila sam kod ginekologa u drugom mjesecu i tad sam imala gljivice i gardnerellu vaginalis, i od tad nisam bila... naručena sam za mjesec dana. Svi ljekovi koje mi je dao aspolutno mi ne pomažu, bude mi bolje mjesec dana i onda ponovo. Užasno bih htjela zatrudnit... Od kad nisam bila kod dr. do sad isprobala sam neke biljne vaginalete i pila sam lactogyn. Uglavnom, da se vratim na češnjak: kupila sam kapsule od biofarma ( 60 tableta ). Dakle, još jednom: jeste vi stvarno uvjerene da je to sigurno stavljati u rodnicu? Koliko dugo stavljate, koliko puta na dan i što se one skroz rastope unutra?? Oprostite na tako glupim pitanjima, ali mrvicu me strah staviti to čudo u rodnicu... Djeluje li to i na gardnerellu??
PS: je li netko od vas probao multi-gyn actigel ( vaginalna krema ). Kupila sam je prije pet dana, malo mi je bolje od nje. Hvala vam na odgovorima :))
neznam jesam na pravoj temi :-) spremam se za 15 dana na ivf i od jurtos neko crvenilo i peckanje bez iscjedka!!! :evil: šta da radim,šta će mi brzo pomoći,da rješim u dva tjedna ?
da kupim u ljekarni canestan vaginalete,pa 3 večeri za redom stavim?nemože mi ništa naškodit,jel tako..
hvala aurora,probat ću i s jogurtom :-)
uh, vaginalne upale...muku sam mucila godinama sa candidom i peckanjima i raznim "pi...darijama" doslovno
pomoglo je - promjena prehrane - puno acidofila, nimalo slatkog i sto manje bijelog secera, bijelog brasna.. tzv anticandida dijeta, cesnjak u rodnici 3-7 dana (tj noci) i 3 kapi etericnog ulja cajevca na gacicama. bila je tema "cesnjak i vaginalne upale" - tamo ima puuuuuno toga od rjesavanju upala raznih.
za razliku od vas, imala sam te probleme svega 2-3 puta. zadnji sam rješavala eter.uljem čajevca, s time da sam namazala mrvu i iznutra. trenutni spas, a djeluje duuugooo.
kantarionovo ulje u koje se nasjecka češnjak, i doda par kapi čajevca. i to na tampon i preko noć
savršeno
može i jogurt
ili neke prirodnije vaginalete, npr ove http://com.hok.hr/web/marinalab/acid...nalete_hr.html
Jesi mjenjala sapun ili gel s kojim se tusiras? Meni je bila jaaaka upala, bas takva, peckanje i crvenilo bez iscjetka od novog gela. Iako se dolje perem samo s vodom al malo pjene je iscurilo i dok sam ja skuzila sta je bio je vec jako upaljeno. Odonda sam uzasno osjetljiva i jako moram paziti sta koristim.