Čestitam vam na prinovi :D
Printable View
Čestitam vam na prinovi :D
cestitam, prekrasne vijesti :D :love:
Čestitke cijeloj obitelji :D :D :D :D
44, vi ste jedna prekrasna obitelj
želim vam svu sreću ovog svijeta
:heart: :love: :D
čestitam i uživajte :D
predivno, cestitke od srca :D :D :D :D :D krenulo je sa posvjanjima na ovom forumu.... :saint: :saint: :saint:
:* svima :*
svima :love:
svima :love:
Cestitam, cestitam, cestitam! :D
predivno!! :heart:
:D :heart: :D :heart: :D
Uživajte u predivnoj obitelji!
Predivno! :heart: :heart: :heart: :heart:
cestitamo :D
pa ovo je predivna vijest Vlv!!!
Cestitam od :heart:
Predivno, čestitke od srca :heart:
:bouncing: :dancingfever:
Vlvl, čestitam i želim sreću cijeloj tvojoj obitelji :love: !
Čestitam :D
Prekrasna vijest :love: :heart:
Draga Vlvl,
čestitam vam svima i veselim se zajedno s vama ! :D
želim vam svu sreću i užitak učetvoro :love:
čestitam od srca na drugom sinu :heart:
Vlvl, čestitam i veselim se s vama. :D
Čestitam! :heart:
onda, kako vam je? :heart: :heart:
Draga Vlvl ljubim vas svih četvero :heart: :love: !
Ajme nisam vidjela ovaj topic.
Vlvl, čestitam vam!!!! :love: :heart:
Jel je malac stigo napokon kući? :)
Od petka je malac kod nas, a večeras se vraća i stariji bratac, pa ćemo biti u kompletu.
Kako je? Umorno! :mrgreen: Malo dijete treba znatno više naše pažnje i vremena za svaku sitnicu, nego veliko. Svom srećom hoće ići rano spavat, ali u krevetu iskamči drugu, treću priču... Neki dan smo i nas dvoje legli prije 22, totalno krepani.
Ne pomaže što je kuća u kaosu od selidbe i što svaku stvar trebamo prvo otkriti u kutijama.
Još smo na početku navikavanja. Povremeno ispituje koliko će tu ostat, hoćemo li posvojit još nekog. Mislim da bi on rado da i njegovu bivšu cimericu koju zove seka uzmemo. :love:
Hvata rodbinske veze, tko je kome što. Pregledava svoj registrator s crtežima koje je dobio u vrtiću.
Rekla sam mu da to što smo mu mi sad roditelji ne znači da mora zaboraviti svoje prve mamu i tatu. A i udomiteljicu je zvao mama. Sad smo mi na nekom prelaznom putu da postanemo mama-tata, povremeno nas oslovljava tako, vježba, pjevucka, zove iz vrta... pa onda opet neko vrijeme imenom.
Tek uči što se kod nas smije što ne. Pokušavam ne zabranjivati i ne opominjati puno, ali to mi teško pada. On je mali, a kuća velika i ne do kraja sređena. No dobro, mm je na posvojiteljskom, radovi polako napreduju. Za sad inzistiramo na skidanju i oblačenju cipela, javljanju prije izlaska u dvorište, na ne hranjenju psa :roll: i radimo na jedenju bez mljackanja.
Eto tako, polako.
prekrasne vijesti... :heart:
sretno vam i dalje! :love: :love:
:D :D :D :D :D
:heart: :heart: :heart: :heart:
Svakim danom bit će sve manje kutija, a sve više reda i mira; kako u kući, tako i u vama :heart: .
Veseloj četvorci jedan veliki :love: !
Cestitam svima
:heart:
:love:
Cestitam!!!!! Ovakve price me uvijek posebno dirnu :heart:
Ajme tek sada vidim ovu krasnu vijest! :D :D :D
Cestitam vam vlvl, bas sam happy zbog vas :heart: :*
:love: :heart:
čestitam :love:
Prebrbljava sam ja da stanem! :mrgreen: Samo polako, sad još ne znam što je poslije bilo.[/quote]Citiraj:
Mony prvotno napisa
:lol:
Čestitam, Vlvl, i jedva čekam tvoje nove priče u nastavcima...
Vlvl, uživam čitajući te. :heart:
Molim te, piši piši piši piši. :)
A tu ste!!! :heart: Što me nitko nije zvao? :mrgreen:
Vlvl, koliko sam sretna zbog vas, onako istinski, istinski sretna, ne mogu to dovoljno dobro sročiti!
Piši nam, molim te! :)
:heart: :heart: :heart: :heart:
I sad bi ti da ti se ne divim?
Vas četvero, svatko iz drugačije obitelji, sa drugačijim nasljeđem (ne mislim na genetiku nego običaje, navike, međuljudske odnose...) i rodbinom. Sve to dovesti u neki sklad i ravnotežu - mislim da takav par zaslužuje bar mrvicu divljenja.