Re: Mislim da nosim blizance
Citiraj:
Kaos prvotno napisa
Otkrila sam da sam trudne (testom za trudnocu) prije 2 tjedna i pregled mi je zakazan u ovaj petak, imam ogromnu trbusinu i sumnjam na bblizance ( braca mojeg supruga su blizanci) iako ne bi trebalo "preci" na nas, trbuh mi je stvarno pregolem za mjesec dana trudnoce. Ima li kakvih razlika u trudnoci kada nosid blizace ( u pocetku trudnoce) ne mogu izdrzati do petka da saznam sve detalje, molim savjet ako netko ima koji...
Ja nosim blizance, i da trbuh mi je jako rano otežao...nije se vidio do nekog 7 tjedna a onda je poćeo i rasti, u 5 tj. je bio jako napuhan, ja sam bila umorna na 10u i sumnjala sam da možda nosim blizance. A na prvom UZV se nije vidila druga beba (5+2).
Re: Mislim da nosim blizance
Citiraj:
Ja nosim blizance, i da trbuh mi je jako rano otežao...nije se vidio do nekog 7 tjedna a onda je poćeo i rasti, u 5 tj. je bio jako napuhan, ja sam bila umorna na 10u i sumnjala sam da možda nosim blizance. A na prvom UZV se nije vidila druga beba (5+2).
[/quote]
Baš sam ovo htjela čuti... Ja sam trudna 9+5 i imala sam ultrazvuk sa 5+3 na kojem se vidjeo samo jedan plod, međutim imam strašan predosjećaj da nosim blizance. Znam da bi sve to mogla biti samo moja podsvjesna želja ali ne mogu si pomoć... Idući ultrazvuk je za dva tjedna, nadam se da će ih tada biti dvoje :)
Inače, sama sam dvojajačani blizanac (brat mi je poginuo kad samo bili mali - zato i želim tako jako bizance) te u mojoj obitelji ima dosta slučajeva... sestrični su otkrili da je nosila bizance tek kad je izgubila jedan plod u 4om mjesecu trudnoće... zanimaju me vaša iskustva, jel se blizanačka trudnoća odmah otkrije ili imam još vremena za nadu? ;)