Re: kako osloboditi traumu
Citiraj:
elin prvotno napisa
Citiraj:
Felix prvotno napisa
rizik infekcije.
vjerojatno i jesu, jer je velika sansa da si dobila i dolantin, lijek za smanjenje boli, od kojeg rodilje budu kao osamucene, u magli, ne mogu razmisljati, osjecaju se kao u nekom snu, a bol se cesto uopce ne smanji
gle ovo :shock: ja sam doduše tražila nešto protiv bolova, ali nisam se osjećala grogi, međutim kad sam čitala neke postove cura s poroda pomislila sam da sam debil jer pola toga pri svom porodu nisam skužila. Naravno, bol nije bila smanjena zato sam i pomislila da ne djeluje.
Ma najgore od svega je što se uopće nisam osjećala kao ljudsko biće, nego kao stvar i taj me osjećaj i dalje prati. Nikako da ga se oslobodim, nekakav čudni osjećaj ništavosti, bezvrijednosti koji onda bude praćen nekakvom laganom depresijom tako da mi se ništa ne da, samo bi spavala i da me svi puste na miru. Onda prođe za 2 dana i opet se vraća u nekakvim valovima. Nešto čudno, kao da sam kakva popravljena, polufuncionirajuća star. Sorry, ne znam da li me tko razumije ili sam si ja opet nekaj umislila.
ti osjecaji su vrlo cesti nakon vodjenog porodjaja. homeopatija ti moze puno pomoci s tim.
Re: kako osloboditi traumu
Citiraj:
Felix prvotno napisa
Citiraj:
elin prvotno napisa
Citiraj:
Felix prvotno napisa
vjerojatno i jesu, jer je velika sansa da si dobila i dolantin, lijek za smanjenje boli, od kojeg rodilje budu kao osamucene, u magli, ne mogu razmisljati, osjecaju se kao u nekom snu, a bol se cesto uopce ne smanji
gle ovo :shock: ja sam doduše tražila nešto protiv bolova, ali nisam se osjećala grogi, međutim kad sam čitala neke postove cura s poroda pomislila sam da sam debil jer pola toga pri svom porodu nisam skužila. Naravno, bol nije bila smanjena zato sam i pomislila da ne djeluje.
je, to zvuci kao dolantin. zanima me jel ikome ikad uopce smanjio bol... :/ jedina 'dobrobit' je sto se nakon toga moze raditi s rodiljom sto se zeli, jer je previse grogi. :x
potpisujem...
samo sto sam ja osim osamucenosti jos k tome povracala od te kemije, trud na trud nisu nis manje boljeli, a jos me na kraju i dr otvarao rukom...sjecam se samo da sam tad dreknula pa kad je rekao "ali gospodjo, moram to napraviti" puna povjerenja sam rekla "ok, ALI NE BOLI MANJE ZATO"