-
Evo da se nadovezem na ovu temu.Moja E. i ma 13mj. i cijelo vrijeme je na cici,dan i noc.Preko dana nece nista da jede,voce ni povrce.Preko noci ako joj nedam cicu ona urla i poteze pidamu da dode do cice.Sada se desava da je nadojim preko noci i ona dalje place,dam joj bocu i ona slisti punih 300ml.I onda opet budenje i trazenje cike.Da vam ne kazem koliko sam iscrpljena i umorna,a tek nervozna jer nece nista da jede.Neki dan me tetka vidjela sa malenom i kaze da je uzasno oslabila i da pod hitno moram prestati dojiti i da zato ona nece da jede.
Zene moje,ja sam probala da joj nedam cice,ali bas i ne ide.Molim vas da me savjetujete.Hvala!
-
mi jučer uspjeli zaspat bez cice, je potrajalo al je na kraju ipak zaspala i to bez plača :D . Naravno da sam bila :D jer mi bradavice već polako otpadaju, al onda me ulovila fijaka i sva sam bila :( ( muž je kad već pišem smajlićima bio otprilike ovakav :evil: -dosta mu mog: ja bi da ne cica, ja bi da cica ). Oko 3 u noći se probudila popila sok i nastavila čorit ( istina kod nas u krevetu ali nije tražila cicu ). Ja opet :D ,pa :( . I onda je negdje oko 4 dunula s našeg kreveta kolko je duga i široka i uspjela se smirit tek na cici. Pogađate da sam iz :( ( zbog pada ) prešla u :D ( zbog daljnje želje za cicom ). Ja u biti ne znam kaj bi sa sobom a ne kaj bi s nacicavanjem :roll: :mrgreen: .
-
nostalija će trajati
a važnije od toga divno sjećanje (cijeli život)
kada je naša cica počela spavati po noći (proljetos), ja nisam znala kaj raditi po noći - to ti je višak slobodnog vremena :mrgreen:
uskoro sam naučila spavati
-
tajchi73, bolje joj daj vodu nego sok
to ti je vrag za karijes
moji općenito bolje vole vodu
osim kada mm prošverca coca colu, onda su svi žedni :roll: