puhovi obožavaju smokve, sad sam išla pokliktat na www.likeabike.hr i našla sam kontakte i cijene. Nisam prije gledala kaj ima, ali valjda su sad stavili.. Ima i opis modela, ne znam jel su to svi, ali čini mi se dosta. Mi imamo ovaj mountain.
Printable View
puhovi obožavaju smokve, sad sam išla pokliktat na www.likeabike.hr i našla sam kontakte i cijene. Nisam prije gledala kaj ima, ali valjda su sad stavili.. Ima i opis modela, ne znam jel su to svi, ali čini mi se dosta. Mi imamo ovaj mountain.
aha, valjda su u meduvremenu stavili. super, idem vidjeti! :mrgreen:
Ides.. koje cijene tih malih cuda :shock:
Anchie, 3 rijeci: malo vjestiji stolar. :)
Pa bas sam i ja to pomislila :mrgreen:
nije do stolara...mi smo Lari kupili onaj jeftini drveni u Mulleru za 300 kn. dobar je ali vidim nedostatke u izradi, u detaljima. stolar može napraviti drveni dio ali spojevi drva i kotača su druga priča. ja ne bih riskirala da mi se dijete složi na cesti jer ima bicikl upitne kvalitete. i opet ponavljam, nije do stolara...
moje cure laufrad toliko obožavaju i nikud ne idemo bez njega da mislim da ćemo jednog "pravog" nabaviti, stvarno se isplati.
Maxi, ja si isto tak razmišljam, meni nije važna marka ni iznošenost robice koju Matija nosi - neka mu je i robica s placa, posuđena i svakakva, ali mu ne kupujem nekvalitetne igračke (ni cipele ni slikovnice), jer osim što kraće traju - redovito predstavljaju opasnost za dijete, jer se lako potrgaju, postanu oštre i svakakve, a o bojama, kemijskim sastavima i premazima da i ne pričam..
Slažem se da ima i jeftinih a kvalitetnih igračaka (posebno nekih drvenih), ali, to nažalost nije slučaj s biciklićima. Mi smo dosta gledali i zgrozili smo se, a dosta je i pogledat na one njemačke testove, koji sve živo testiraju i vidjet koji je siguran za dijete, a koji ne.
Meni nije žao dat lovu za dobru igračku, autosjedalicu ili bicikl koji će voziti par godina.
Za krpice već teže... :/
Može malo o ovome, koji su dobri, a koji ne, nebih htjela krivo kupiti, a obično u dućanu ne vidiš ono što kasnije zapaziš :/Citiraj:
"BlackOlive prvotno napisa
Kakvi testovi, i koji bicikli jesu ili nisu prošli?
Jel taj famozni laufrad prošao testove ili?[/b]
Da malo popravim post :oops:
Može malo o ovome, koji su dobri, a koji ne, nebih htjela krivo kupiti, a obično u dućanu ne vidiš ono što kasnije zapaziš UndecidedCitiraj:
BlackOlive prvotno napisa
Jel taj famozni laufrad prošao testove ili?
pogledajte ovo , malac od 18 mj vozi laufrad, negdje nakon 2.minute skroz balansira bez da se odguruje
čistila sam naše drvene bicikliće i užasnula se kako su izgrebani. izdaleka se ne vidi, ali mi je prošlo kroz glavu kako bih se uzrujala da sam im kupila Like a bike za 1400 kn :shock:
ovak mi je svejedno
i da, Lara vozi bicikl bez pomoćnih kotača, juri i uživa, a sve nakon par mjeseci laufrada :D
Moj malac sa 2 godine vozi bajk bez pomocnih kotaca :D
[Može malo o ovome, koji su dobri, a koji ne, nebih htjela krivo kupiti, a obično u dućanu ne vidiš ono što kasnije zapaziš Undecided
Jel taj famozni laufrad prošao testove ili?[/quote
Ovo je ta stranica koju smo mi gledali kad smo se odlučivali:
http://www.test.de/themen/kinder-fam...89346/1689295/
Dakle, najbolji i ustvari jedini kao preporučljivi za dijete su Kettler i ova dva Likeabike-a, drveni i aluminijski.
Jest da su ovi drugi puno skuplji, ali nama se Kettler nikako nije sviđao, nego smo se zaljubili baš u ovog divnog drvenog mountaina :heart:
I nismo požalili.. Ljudi se i dan danas okreću za njim.. :P