a ljuta sam na mm-a koji u jednoj ima punu satnicu
Printable View
a ljuta sam na mm-a koji u jednoj ima punu satnicu
zamijenite posao :mrgreen:Citiraj:
anjica prvotno napisa
Ja ravno s godisnjeg (Vis, 3 tjedna mira, plivanja i citanja) uletim u pocetak skolske godine (tj. 4 dana prije): sto organizacijskih poslova. Dosla u 1 u noci, vec u 8 ujutro radni sastanak povjerenstva za kurikul- sujdelujem+domacin (kod nas u skoli se odrzavalo). Prvih sat-dva nisam razumjela o cemu se radi, teske rijeci, treba se koncentrirati... Strasno.
Nakon toga odrzala seminar, pa organizacija nase sk. gosine...
Osjecala sam se ko da sam pala s Marsa i borim se s Zemljinom gravitacijom. Od cetvrtka mi je malo bolje.
Ima negdje šire uputstvo kako taj kurukulum mora točno izgledati? Ono u zakonu je nekako jako šturo.Citiraj:
tanjads prvotno napisa
Bdw. Ja baš kad sam ono fulala sat potpisivala ugovor na neodređeno u školi br.2. Zbog toga sam se čitav dan oporavljala od kiksa. Nije mi to sad trebalo.
Skole nisu obavezne ove godine izraditi kurikulum jer nacionalni kurikulum nije napravljen-iako postoji zakonska obaveza, ali zakon je izglasan u zadnji cas pa nisu stigli napraviti kurikulum. Moja ekipa radi kurikulum za UMR (tj. novi program-drzavni).
Sto se tice primjera, postoji na netu (ja dobila na mail, pa ne znam gdje) kurikulum nastave hrvatskog jezika-nastava izvan Hrvatske (tako nesto), pa probaj ukucati. Mora biti dosta prakticno definirano (cilj, zadaci, sredstva, vrijeme, mjesto izvodjenja, troskovnik, provjera i sl.).
Ja se prežderavam svim i svačim. Pomaže, vjeruj :mrgreen: Vagu nemam, hlaće nosim za sad lanene, a on se dosta rasteže :lol: i osjećam se super!
komaCitiraj:
anjica prvotno napisa
a jel moraš na sve sjednice u svim školama ?
na kurikilum mogu samo reći kukurikuCitiraj:
tanjads prvotno napisa
Ja tek počinjem raditi 15. a osjećam se potpuno isto kao i ti.
Ne moram ni reći da sam doma već godinu i pol, ali ovih zadnjih tjedan dana kaj sam počeka klince voditi u vrtić i jaslice sam tako umornaaaaa.
Pitam se kaj če biti sada kada krenem na posao. :unsure:
Citiraj:
Žabica prvotno napisa
uf uf evo i mene :/ katastrofa.. nocas me davilo grlo, sada se osjecam kao da su mi podocnjaci oko gleznjeva, a oci jedva drzim otvorene.. ajme, a trebalo bi i raditi nesto!
hvala bogu pa se makar mogu malo sakriti u firmi i ne raditi nista.. ajme, vi koji radite u skoli, stvarno suosjecam sa vama...
Ja se polako dižem nakon bagera.
Privikla sam se i ja i klinci.
Marija?
Polako ide, sad kad su se sedmaši unormalili
:lol:Citiraj:
Serpentina prvotno napisa