Evo, mogu se ovdje nekako potpisati!Citiraj:
petarpan prvotno napisa
A ovo za pogrešnu interpretaciju marijinog komentara stvarno nemam riječi!
Printable View
Evo, mogu se ovdje nekako potpisati!Citiraj:
petarpan prvotno napisa
A ovo za pogrešnu interpretaciju marijinog komentara stvarno nemam riječi!
i fakat me xxx sa glupostima,a vidim da imaš klince približne starosti kao i moji pa me još više :shock:Citiraj:
NetkoMiOteoNick prvotno napisa
ako je nekome stalo pobrinuti će se za sebe .... nema nikakvog opravdanja za lijenost !!!
Ne.Citiraj:
Kontrolne najavljuje predmetni nastavnik i razrednik nema obavezu obavještavati učenike kad imaju kontrolni iz nekog predmeta. Ali, sigurno ima razrednika koji znaju kad im razred piše koji test i razgovara o tome s učenicima na SRO. Zapravo moram to znati i zbog roditelja koji dolaze na info.
A frend je baš usred akcije call of duty i smetne s uma zadaću iz hrvatskog.[/quote]Citiraj:
marival prvotno napisa
To im je najčešća isprika. Frend mu nije rekao svu zadaću. A frend s druge strane galami Kako nisam. Sve sam ti rekao. :lol:
razbila mi se kristalna kugla ... pa sam interpretirala od riječi do riječi kako je pisalo :lol:Citiraj:
Ria prvotno napisa
... a i objasnila sve nakod toga ... pa molim čitajte ako Vas interesira
:love:
Kak se vodi ova rasprava... :roll:
mene u ovoj prici manje brinu zadace, a puno vise ovo
Citiraj:
Vlvl prvotno napisa
Pa da, nezgodno je kad ti treba kristalna kugla za forumiranje...meni bi to bilo jako nezgodno, priznajem...pogotovo kad bi mi se razbila.Citiraj:
marival prvotno napisa
Čitala sam i nakon toga, i iskreno, jesam plava, ali nisam baš našla puno objašnjenja.
Na roditeljskom sastanku razreda moje kćeri razrednik je rekao da učenici krivo prenose informacije što su učili u školi i što je za zadaću.Citiraj:
Matilda prvotno napisa
Slažem se da to nije najveći problem u našem školstvu i da ne moramo sada pisati pravilnik o tome tko, koga o čemu mora obavijestiti.
I na nepravdu i na nesavršenost sustava se moraju naučiti.
Razred je inače bio najbolji na školi po znanju.
Slažem se. :mrgreen:Citiraj:
Ali ostajem pri tome da je nedopustivo dežurstvo učenika na ulazu u zgradu po formuli:
netko mora bit na ulazu
+ čistačice i nastavnici imaju pametnijeg posla
+ zaštitara treba platit
+ škola nema novca
+ a učenici su ionako tu
= učenici sjede na porti izvan vidokruga i dosega odraslih.
Ja sam voljela biti dezurna (sjecam se samo srednje, za OS nemam pojma). Smatram da je to sasvim u redu za ucenike, obzirom koliko ih ima u skoli ne gube vise od dan-dva od nastave, a dobiju odgovornost, slobodno vrijeme (mogu i uciti ako bas zele, ili citati lektiru na porti) i mogucnost upoznavanja s ekipom izvan svog razreda.
Sto se tice opasnosti, salju se djeca i u ducan-gdje takodjer mogu naletjeti na budale. Nije puno sigurnije ni u tramvaju, na ulici, u kinu itd. Nije bas da sve budale na svijetu hitaju u najblizu skolu napadati dezurne ucenike. Zadaca dezurnih niti nije zaustaviti nekoga nego zapisati podatke, upozoriti i traziti pomoc odraslih (nastavnika, cistacica, domara) ako se dogadja nesto van reda s cim ne mogu na kraj.
Smatram da bi to trebala biti nagrada, a ne nuzno obveza svih. Ima djece (i odraslih) kojoj ne mozes ostaviti da cuvaju ni ovcu nacrtanu na zidu i oni bi morali znati zasto ih dezurstvo zaobilazi.