brza i refleksna kakva jesam, konacno danas uzmem telefon prije 17h.
i vise nema mjesta. iako rok jos uvijek nije "istekao".
tek u 12mj.
i da se moglo zvat i iza 17h.
Printable View
brza i refleksna kakva jesam, konacno danas uzmem telefon prije 17h.
i vise nema mjesta. iako rok jos uvijek nije "istekao".
tek u 12mj.
i da se moglo zvat i iza 17h.
leonisa, ja sam zvala puno ranije, ali na razgovoru bili tek prošli tjedan. Zabilježili nas za tu grupu u 12. mj. A zakaj ti to ne odgovara? Mislim, mjesec ili dva ranije ili kasnije otići na radionicu i naučiti nešto, tak mi je svejedno.
I ja sam zvala odmah ali sam na razgovoru bila tek prošli tjedan i upali smo u grupu u prosincu.
Zapravo meni to i odgovara jer mi se vračaju svekiji sa mora pa će čuvati klince pa će i MM sa mnom. :D
Upozorili su me da nema ovaj puta mogućnosti za čuvanje djece u susjednoj prostoriji.
ma odgovara, al zbog nekh drugih obveza bi mi vise odgovaralo sto ranije.
ma nije bed.
htjela sam samo reci anchie "a-ha! da prazne grupe, malo morgen!" :P
O, anne, onda se vidimo! Jel su ti rekli da će termini biti od 6 do 8? Ako sam dobro zapamtila.
Ima li netko tko je upao u ovu raniju, listopadsku grupu?
mi pocinjemo iduci tjedan, u utorak. jel ide jos ko tada?
Idem ja :)
:D
ima nas još
i mi smo tu :)Citiraj:
meda prvotno napisa
stalno visim na forumu, a tek sad vidla ovo! :shock:
10-i mjesec je popunjen, tako da cu vjerojatno ici u 12-om, a slijedeci tjedan imam "inicijalni razgovor"!!
kažem mm-u o ovome i kako vi idete u 12. mj a on me pogleda i kaže "zbog koga?" :lol:Citiraj:
bucka prvotno napisa
uglavnom i mi ćemo se vjerovatno prijaviti jer smo u fazi "pustite NAS da vrištimo
leonisa, naj se gristi što se nisi ranije prijavila. mi smo čim sam vidjela, išli smo odmah na razgovor, pa smo svejedno u 12-om.
rekla je da su grupe slagane po danima, kad kome najvišepaše. navodno je ova grupa trebala ići ponedjeljkom, ali će utorkom (što je nama jedini dan kad ne možemo nikako).
mi smo trebali sljedeci tjedan, ali kako se ne radi u srjedu a u utorak i cetvrtak ne mozemo (bebe ribe), idemo tek za tocno dva tjedna.Citiraj:
bucka prvotno napisa
Lapis :*
ooo mi smo veceras otkrili novu fazu!Citiraj:
uglavnom i mi ćemo se vjerovatno prijaviti jer smo u fazi "pustite NAS da vrištimo
imali smo goste, djecu, i L. je samo vristala, urlala, plakala i derala se- ni jednu igracku nije dala. moja miroljubiva, podijelimo sve, grajmo se zajedno Lea.
ostala sam skamenjena. sokirana. ali ono, fakat se nisam znala postavti.
uz sve-ocu-odmah-sada-vristim-samo-mama fazu, ovo je kap koja preljeva casu i pocinjem se daviti.
nadam se da se necu utopit do prosinca.
draga, mi tako živimo već skoro 2 godine :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
meni je ovo novo.
zatecena sam.
osjecala sam se tako....nekompetentno :/
vama :love: za svaku godinu
Jelka i meni je rečeno od 6 do 8 ponedjeljkom, ali će nas još kontaktirati za potvrde termina.
Baš se veselim da ću susresti neke od vas "virtualke" :D :love:
jucer sam bila na razgovoru i "upali" smo!! :)
moze se dogodit da je i ova grupa u prosincu vec popunjena, pa bi onda mi krenuli tek na proljece!
rekli su da ce nam javiti!!
Koja navala :mrgreen:Citiraj:
bucka prvotno napisa
i mi smo u prosincu, iako mi se u magli cini da je rekla studeni :? ili je tad rekla da ce nas nazvati i obavijestiti o terminu?...
uglavnom, nadam se da nece biti ponedjeljak, a posebno ne ponedjeljak 6-8 jer je to jedini termin kad nikako ne mozemo.
leonisa, jelka, anne, valjda se vidimo :)
rekla je teta psiholog s kojom sam jucer razgovarala da im je RODA puno pomogla sto se tice njihovih programa! :)Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
tako su i nama rekli još pretprošle godine, pa nas nikada nisu nazvali.Citiraj:
Felix prvotno napisa
valjda nismo kompetentni :?
mozda ste prekompetentni!! :mrgreen:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Duska je :heart:Citiraj:
bucka prvotno napisa
Majke ti.. pretprosle godine.. kad je to bilo.. Pa de javi im se i pitaj :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
:shock: kak znas da sam jucer sa njom pricala??!!Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
:lol:
kaj, kaj??!!
jel ti to sestra??
radis tamo??
izvjeste te kad god koja Roda dodje tamo na razgovor?? :mrgreen:
Aaaa lude zene :lol: Nista od navedenog :mrgreen:
Duska nam uvijek salje ove obavijesti o treninzima, x nas je ona "trenirala na TRK" jos davnih dana, i u medjuvremenu smo ostvarili vrlo dobru suradnju s njom :)
ja sam bila prije par godina, no nije mi bas bilo korisno, ne znam mozda sam imala krivu predodžbu, a mozda sam vecinu stvari vec prozvakala na forumu s puno vise detalja i rješenja
Auuuu koliko nas ima!
Hoćemo "postrojimo se" listu?
I di je sad Luna? Još štrajka? Ili više nije kompetentna za ovakve popise? :lol:
Ti si bila otisla u drugu grupu, jel da? :)Citiraj:
larmama prvotno napisa
i, cure, kako vam se cini? :mrgreen:
:yes:Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
i mi idemo u zimsku ili proljetnu grupu
doživljavamo to kao ulog u budućnost
Ja isto bjeh tamo pred koju godinu, u grupi sa anchie76, a paralelnoj sa larmamom.
Tečaj je zgodan, ljudi simpatični, no važi i ono što je larmama rekla - ako ste već pročitali dosta knjiga o toj tematici, onda nemojte očekivati neke velike novosti. Ali, mislim da je već velika stvar to što se sretnu i drugi roditelji, razmijene iskustva, pojadate jedni drugima :mrgreen: ... a obzirom i da je sve to besplatno, tad zaista nema razloga da se ne ode tamo.
a odlicno. mi vec 2 tjedna pokusavamo imat razgovor- ili oni zovu da otkazu iili mi jer MM nije u zgu :(Citiraj:
bucka prvotno napisa
a mozda 3 puta godisnje ima neke visednevne obveze van zga i bas se sad potrefi.
anchie, koliki je bio V. kad ste vi bili?
leonisa, pa mozs i sama na taj razgovor, to je vise onako informativno da ti oni objasne sto je to i da vidis jel stvarno to hoces ili ne, i jel to za tebe