Kijara :D :D :D ...a mišeku :* :* :*
Printable View
Kijara :D :D :D ...a mišeku :* :* :*
čestitam od srca :love: :heart:
Čestitke od :heart:
Uživajte svi troje :love:
Cestitke od srca :heart:
Predivno je koliko su ovi tvoji postovi ispunjeni veseljem.
Čestitam od srca i vjerujem da veselju neće biti kraja :heart:
Divno! Čestitam!
Predivno! :heart:
Čestitke od srca :love:
Toliko sam se raznježila da su i meni suze krenule :love:
Kijara, kako je mišek? :* :heart: :love:
PUSE SVIMA
PAHULJČICE :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Mali miš je super, imao je nedavno krstitke i to mu je bilo ono VVVVVVVAAAAAAAUUUUUU, je da smo u crkvi zamijenili hor :lol: :lol: ali šta se tu može. KAO ŠTO NAŠ PATER REČEEEEEE " on vam moli na svoj način, je da ga ne razumijemo ali ga ČUJEMO " :lol: :lol: :lol: :lol: Prošli smo i prve virozice, kihanja , i presvlačenja svakih pet minuta zbog hm, zna se čega :lol: :lol: . ali sve u svemu-- SUPER SMO--- RASTEMO PUNO PAPAMO, ISPITUJEMO SVE DO KRAJNJIH GRANICA, malo nam je bed jer ne možemo više van kao što smo mogli dok je bilo ljeto ali polagano se navikavamo i na to. Krenule se i galame ako MM ili ja izlazi iz prostorije, PPPPPPPUUUUUUUUUUNNNNNNNOOOOOOOOOOOO se mazimo i pazimo, (ponekad još neko od nas dobije zaljepljen šamar, koji usput rečeno DOSTA BOLI ) :P :P :P I tako UŽIVAMO
VELIKA PUSA SVIMA
Kijara, predivno je čitati o tvojoj obitelji. Šaljem veliku :* vašem sinu i čestitam mu što je dobio roditelje koji su stvoreni baš za njega, a i vama što ste dobili sina koji je stvoren za vas. :*
Sve su to čari roditeljstva, uživajte !!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
Lijepo te je čuti s ovakvim vijestima. :)
Mazite se i uživajte. :love:
baš je lijepo čuti kako uživajte :love: :heart:
:heart:
:heart:Citiraj:
Lambi prvotno napisa
Čestitam na sineku i da se leteći meteori i pljuske pretope u velike slinave puse. :heart:
Od srca čestitke ponosnim roditeljima! Puno se volite, mazite i pazite! :heart:
:D nek vam bude i dalje prekrasno i veselo :D
čestitam na sinu, a dok čitam tvoje postove zahvaljujem ti jer mi uljepšavaš dan 300%! :heart:
HVALA SVIMA A POGOTOVO NA OVIH 300%
EVO NOVOSTI POČELI SMO HOODAAATIIIIII :D :D :D :D :D :D
JJAAAAAOOOOOOOO, MAMA SE PREZNOJAVA I OSTAJE BEZ NOGU KAD SE USTANE PA KAD KRENE--- MALI SPIDI GONZALES---- KLIMAMO SE KAO ŽELATINA :lol: :lol: :lol: :lol: DOK PREĐEMO OD TOČKE A DO TOČKE B ALIIII SMO SSSSSRRRRREEEEEEETNNNNNNNNNNIIIIIIII, PO KOJI PUT GUZA PLATI PRI SLIJETANJU ALI OČITO NIJE STRAŠNO KAD NASTAVIMO ODMAH DALJE.
E DA I JOŠ NEŠTO --- ZA JEDNO 20G. KADA NA TV-u BUDETE GLEDALI VIJESTI " POJAVIO SE DRUGI PAVAROTI " ZNAJTE DA JE TO MOJ SIN-- KAD DREKNE NI PAVAROTI MU NIJE RAVAN :lol: :lol: :lol: -- NEMOŽE SE ODREDITI KOLIKO IMA DECIBELA.
SA BAKAMA I DIDAMA STARA PRIČA "SVE SE SMIJE SVE SE MOŽE" PA ONDA BUDE KINO, A MAMA JEDINO IMA PROBLEM (nije problem al eto nazovimo ga tako ) AKO SLUČAJNO TREBA NEKUDA OTIĆI ILI IZAĆI IZ PROSTORIJE -- DREKA NA SAV GLAS NE POMAŽE NI TATA VIŠE..
ETO TOLIKO ZA SADA OD NAS
PUUSSA SVIMA
Kijara :* malom mišiću :heart: Vidim da uživate sa :saint:
najslađem mišeku čestitam na prvim koracima :D :D , a mami i tati :*
PAHULJČICEEEEE :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
preslatki su kada prohodaju :zaljubljen: ,baš lijepe vijesti
Predivno :love:
:* malom hodaču i pjevaču!
Kijara, isključi CAPS LOCK, jer velikim slovima ostavljaš dojam kao da vičeš. :love:
Pajdon na vikanju :oops: :oops: :oops: :oops: --- nije namjerno .....
Evo i nas malo.......
Malo smo bojesni, pa smo svaki dan kod doktojice koju iskreno ne može vidjet očima, dobili smo i pikicu , nakon koje smo digli pedijatriju na noge a mama skoro pala u nesvjest...........
Stiže naš prvi zajednički Božić.. Očarani smo svim tim blještavilom, jedini problem je taj što ne možemo baš sve dirat pa s tim nije prezadovoljan :roll: :roll:
Počeli smo TRČAT --- ajmo tak reći--- mama je počela dobivat sjede od toga :lol: :lol: :lol: pogotovo kada smo vani...
Velika pusa svima
Uh, mene to trčanje tek čeka. Želim vam predivan prvi Božić zajedno :heart: !
Kjara....izljubi mi mog malog XY. prošli put ste se izvukli i oprosteno vam je :-), al drugi put me se cuvaj :-)!!
kijara,tebi tvojoj maloj obitelji :heart: ,uživajte..
Pusa i sretni blagdani uz što više uživancije :D
Ovo zvuči krasno. :)
:* za malenog
:heart:
Hvala puno curke :* :* :* :*
Eto ti ga na --- zaradili smo svoju prvu čvorugu danas :( :( :( :( Nije lopta htijela slušat pa smo po prvi put zaronili ......
Mislim da je svim mamama bilo ko i meni - totalna blokada -- svega
Na sreću nije ništa strašno kak je zvučalo s njegovg gledišta, zlato mamino :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:
Danas moramo unjeti bor u kuću, tata ga je donio i ostavio vani --- SATIMA bi ćućio pred njim, tak da će mo imati prijevremeno kićenje bora :klap: :klap:
Imam jedno pitanje -- da li je nakon prvog usvojenja potrebno ponovno slati zamolbe na centre ili prvobitne mogu ostati
Hvala unaprijed
pusa svima
Rečeno mi je da centri očekuju od posvojitelja da ih obavijeste o realiziranom posvojenju, pa smo tako i napravili. U svakom slučaju mislim da moraš ponovo pisati molbu (u kojoj ionako nećeš sakriti da ste već posvojili), a i obrada se ponovo mora napraviti jer ima svoj "rok trajanja".
hm
Hvala čoks :* :* :* :*
Za obradu znamo da je moramo ponovno proći, ali u našem centru su nam rekli da jednostavno ostavimo stare zamolbe i da ne obaviještavamo o posvojenju, :? :? :? :? :? pa bi bili jako zahalni ako bi nam mame i tate koji su to prošli malo pojasnili jer glupo mi je da, ono,dobijemo poziv ili nas nazovu a mi posvojili bebača a nismo obavijestili, bez obzira što želimo mišiću malu seku ili bracu .
Hvala svima :* :* :* :*
Mi smo poslali nove molbe za drugo dijete. Znam ljude koji su dva puta posvojili na temelju jedne molbe, ali mislim da vam je bolje poslati novu i pozvati se na staru.
kijara :heart:
Čestitamo, na svim lijepim zajedničkim trenucima.