-
Razumijem EvaP , uopće ne prigovaram takvoj logici.
Anvi , ti si me krivo razumjela. Nema cjepivo opasnije nuspojave od ostalih cjepiva. Ima jednake kao i druga cjepiva. Čak se rjeđe javljaju nego kod večine ostalih.
Ali one najteže , koje se najrjeđe javljaju, su ozbiljnije od lokalne otekline i/ili temperature koja prođe da dva dana.
Naravno, postoje i lažne optužbe koje stižu od antivakcinalaca.
I onda netko rado cijepi s nečime što nije u programu (kupovni 5u1), mislieći da će time smanjiti šansu za lokalnu reakciju i/ili temperaturu. jer ne vjeruje da je cjepivo u programu (besplatni 5u1) dobro. Odnosno , smatra da je kupovno bolje. Od takve bih osobe očekivao da vjeruje lažnim optužbama na hepatitis B cjepivo koje stižu od antivakcinalaca i da ne cijepi više ili ranije nego što je potrebno.
No, očito sam u krivu.
-
moze li privatnik cijepiti cjepivom koje je u programu, znaci besplatnim pediacelom?
-
-
Pozdrav svima.
Dali je netko cjepio s ovim cjepivom?
Ja još zbrajam što i kako. Smatram da je nedostatak kod ovog cjepiva što se umjesto 3 doze cjepiva protiv Hepatitisa B daje sveukupno 5 doza. Mislim da je to malo previše. Cjepivo donedavno nije niti bilo obavezno...Iako osobno smatram da je jako dobro da su ga uveli.
Thx