evo još jedne NaCikiSpavalice. maloprije je zaspala i sad smo za kompom, curka sa cikom u ustima, a ja pokušavam nešto napisati. po noći, slično ko kod lutonjice. ja mjenjam strane kako mi koja utrne. inače, kindač nam je iznad glava, bz stranice i zapravo je spojen sa krevetom. kad sam to napravila princip je bio takav da je curka zaspala sa cikom, ja sam napol bila u kindaču, nakon 1-1,5 se probudila ja bi je prebacila u krevet i išla spavati. nakon par dana išla sam spavati a da je ona još čorila u kindaču i bilo mi je taaakooo teeeško zaspati da sam čekala da se promeškolji pa da je stavim nama u krevet. nakon toga je više nisam stavila u kindač da spava. ona si sama nađe ciku po noći osim kad nekud krene puzati pa ju ja vratim na ciku i nastavimo spavati.
MMa smo deložirali iz kreveta na nekih dva mjseca jer je jednom prilikom bio toliko kihnuo da se P tako jako rasplakala i jedva sam je smirila i uspavala. poslije smo ga primile nazad (P je u biti prestala biti toliko osjetljiva da se budi na sve šumove). sad imam osjećaj da ju njegovo hrkanje uspavljuje :shock: .
ma uopće si nemogu zamisliti da P ne spava sa nama :love:
i da napomenem UOPĆE NISAM NEISPAVANA. spavam i po 10 sati, a 8 sigurno. da se moram dizati neznam kako bi