Ivarica!
Ha, ha, ha...
Htjela se prodati i pod mojim imenom?! Tc, tc, tc...
Printable View
Ivarica!
Ha, ha, ha...
Htjela se prodati i pod mojim imenom?! Tc, tc, tc...
:bacam se na pod i valjam na sve strane:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Ivka, ludo jedna!
:padam u nesvijest:
mareličice, sada kada imam potpune informacije, molim lijepo da me predbilježiš za lipanj i beskrajna druženja
ivarica je ko' američka vojnikinja, mislim da ste našli najbolju osobu za mjesto na kojem je..:klanjam se:
Jaoooo, zene, pa ja sam vidovita! :DCitiraj:
apricot prvotno napisa
Ja iskreno, od kad sam upoznala puno cura s ovog foruma, što uživo, što preko slika, ne znam više kako sam koju zamišljala.
A dosta vas sam po slikama vaših klinaca na avataru zamišljala samo u većem izdanju. Slična boja kose, oblik očiju i lica.
Tako sam npr. Mariu71 zamišljala po slici njenog Marka, kad ono sasvim drugačija ženska.
Mamita mi je bila plavuša.
Klo-klo mi je bila gospođa od kojih 40 godina, kad ono otkačena mlada cura.
Mostarka je u mojoj viziji i bila crnka, visoka i stasita, kao i sve hercegovke, i bila sam u pravu.
Mashu sam zamišljala po njenom avataru, lijepa i crna.
Nana, gospođa s poludugom kosom i krupnim loknama, uvijek odmjerena u izjavama.
Mima, altrnativka, nekonvencionalna žena, koja pazi na prehranu i na izgled.
Lutonjica, otkačena hipijevka, koja voli sve isprobati u životu i nije joj bed o bilo čemu pričati na forumu, pa i onom najintimnijem, lude frizure i stil odijevanja.
MajaMajica, slatka i mila majčica(valjda asocijacija prema nicku), plavuša i jako nježna i osjećajna.
Lilly, britka na jeziku i jako oštroumna, red, rad i disciplina, crna i s naočalama.
Snorki, zbunjena, sa sto nedoumica, srednje visine i nježnog izgleda, s Editom vječito na rukama i za kompom, tražeći odgovore na sve od nas sa foruma.
Dille, visoka, tanka, sportski tip žene, brineta s ravnom poludugom kosom, vrsni gurman.
Mommy plesačica, kao balerina, nježna i tanašna, s dugom kosom zavezanom u rep, profinjena ženska.
Brunda, cura koja stalno nešto priča, ima na sve odgovor, crna, visoka i jaka- a ono nježna, s ravnom i ležernom frizurom.
A o Anchie, Apricot, Ivarici neću pisati jer ih i predobro znam kako izgledaju.
:*
Bit će još...
Lilly, britka na jeziku i jako oštroumna, red, rad i disciplina, crna i s naočalama.
Otkud znas za naocale? :zbunj i cerek:
Nisam crna.
Ostalo cu sa uzitkom procitati jos nekoliko puta. :hehehe:
Jel i ti mislis da sam niska i dinamitna? :hoho: (posto oni koji su me vidjeli nisu bas vjerovali da sam to ja, ocekivali su malu i brkatu :valj po podu: )
Apricot, sad sam odahnula, misla sam da si strašno stroga (ne pitaj me zašto), da mi je još vidjeti anchie... :mrgreen:
Majcice moja!:opad u nesvijest:Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Skroz kontra...Ivancice, sunce moje, ja imam TROJE djece! I vise sam nekako Zeljka Fattorini tip.
Jedino ovo s gurmanom stima.
Lilly, vidjela sam tvoju sliku ;) , ali sam i prije mislila da imaš naočale- boja kose, nemam pojma zašto, mi je bila crna- vezana uz tebe.
Anchie je sve samo ne stroga ženska! :lol:
Gdje se može vidjeti dille?
Osim na koncertu?
Dille, kako zamišljaš Dolegu? Baš me zanima?Onda ću ti reći zašto te to pitam?
ivančice u mojim si mislima bila tipična snaša.......
:cerek
a i mene je dolega iznenadila,ali ne toliko koliko ja nju.......
kao i sve ostale......
Kao Cameron Diaz, bez obzira na troje djece...
Nigdje. Zatvorena je u kucu, doji po cijeli dan pred kompjuterom i zaprijetila je muzu razvodom ako mu u sljedecih godinu dana padne na pamet da ju ovjekovjeci bilo foticem, bilo kamerom.Citiraj:
Gdje se može vidjeti dille?
sličnost je stvarno nevjerojatna! samo što dolega ima puno dužu kosu. i žuću. I valovitiju.Citiraj:
dille prvotno napisa
Apri bila do maloprije tipa Snjeguljice na mramornim stepenicama.
Lutonjica mi je uvijek bila slatko, malo, nevino i razigrano djevojče.
Ivarica (uvijek isti kadar)-kroz malo otvorena harmonika vrata vidim ju kako si nalijeva kavu za okruglim stolom (mršava, iscrpljena, kratkokosa crnka), a u prvom planu- na parketima pred tv-om sjedi Ivar, gleda dnevnik i jede nešto iz tanjura koji je na podu.
Lidac-visoka, svjetlokosa, tamnooka, punija, stalno nasmijana i u pokretu.
Mamma san-zamišljala te slično kao i Mostarka
Mostarka- do fotki mi je bila ogrooomna sex bomba.
Ms. Ivy-nešto poput zvrka.
Snorki-svijetla i nježna.
Mommy_plesačica: vječito gola. Čak i dok je na forumu.
Ifigenija- vrlo glasna iako sitna. Zelene oči, obavezno. Otkačeno obučena.
Mama juanita- malo starija, mulatkinja. Još dobrodržeća.
Davor-mršav, žilav, obrijane glave, svjetloput s nočalama. Metalik plave oči. Na lijevom koljenu sin, tatin preslik.
Mima- pa kud plava i deblja (zbunj), definitivno vrlo elegantna visoka, smeđokosa, blistavog tena (zbog hrane). Mila i zrači.
maria71- plava trajna, sšportski nastrojena.
Tanja-b-i ona vitalna i lijepa (sitnija) s ruksakom na leđima. U pozadini longetice.
Chani-(isto kadar): deblja, ali njegovana nešto prčka u kuhinji dok mala viri iz kolica.
.........................vizualiziram i 2100 ostalih, naravno.
Stvarno ste odvaljene.- Dille me je sad zainteresovala svojim neinteresom da nam posalje fotku. A ona je sve ovo zakuhala (hi, hi, hi)
Dille, posalji nam barem fotke djecice pa da na osnovu njih mozemo zamisljat rascupanu majku troje djece koja doji dok forumusa .
forumusa- isto kao kafenisanje bez kafe ili kave
:zbunj, odvalj od smijeha:Citiraj:
bibai prvotno napisa
znam, dille izgleda kao Lokica Stefanović, samo nešto niža i nešto deblja.
:odvalj:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Blizu. Plesem puuuuno losije.
Lijepo sam vam rekla - Zeljka Fattorini.
ms. Ivy, ti si jedna od rijetkih koje sam zamisljala.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Mislila sam da si prozirno bijela, pjegava, sa naocalim, izrazito mrsava.
I ima slicnosti s tim sto si mnogo ljepsa. Sudim po onim pahuljicastim fotkama.
Tipicni bosanski humor od Apricot mi je bio smjernica da je ne dozivljavam kao neku ustogljenu damu, nego bas onakvu kakva cinimi se jest- prirodnu, veselu i markantnu.
Dušo, da ti je u blizini Zdravko Čolić, proplesala bi ti!
Dakle dille, sad sam se stvarno nasmijala.Citiraj:
dille prvotno napisa
A gle, još 100 javljanja i doći ću do tvoje kvote.
A do tada ću onda biti žena bez lica!
snorki, 3 od 4! osim pjegica, sve si pogodila! :pljes pljes:Citiraj:
snorki prvotno napisa
što se ljepote tiče... :kolut:
("izrazito mršava" se pretvorila u "mršava do normalna" nakon mjesec dana prejedanja na poslu, a moža ćemo za koji mjesec morati i to korigirati... :namig:)
E moja Apricot...
Da mi te odvedu Cigani cergari...ili te ukradu strasni haremski cuvari...
Ja ću nastaviti:Citiraj:
dille prvotno napisa
... MM bi se spasio...
APRICOT...dakle....!
Pa tebe tak stvarno nisam zamišljala! Zamišljala sam te kao neku ozbiljnu gospođu, kose do ramena, stvarno sam iznenađena...!
E sad, da ne ispadne da ja nikog ne zamišljam. Neke sam vidjela na fotkama pa ih ne zamišljam jer znam kak izgledaju...npr. Lutonjica, -Sanja-, Brane, Mostarka, Masha, Mukica...ima ih još! A neke koje nisam vidjela a imaju animaciju u avataru, onako kako je i puros napisala, Recimo kao čokoladu puru, m&m bombone...
joj konačno neki super opis :cmok: :cmok:Citiraj:
Lutonjica, otkačena hipijevka, koja voli sve isprobati u životu i nije joj bed o bilo čemu pričati na forumu, pa i onom najintimnijem, lude frizure i stil odijevanja.
jesam li te razočarala uživo??
ti si meni još sitnija i majušnija nego što sam te zamišljala prema slikama, ali si zgodnica preslatkica
a ovako izgledam većini ljudi, pa apotekarke padaju u nesvijest kad zatražim test za trudnoću, ili mi na kiosku ne daju cigarete dok ne pokažem osobnu, ili se križaju kad kupujem kondome... :roll:Citiraj:
Lutonjica mi je uvijek bila slatko, malo, nevino i razigrano djevojče.
ma križaju se i kad me vide s djetetom na cesti, a i tweety je rekla da je, kad me vidjela, mislila da sam neka 19godišnjakinja koju je netko evo slučajno "napumpao", pa jadna ja..
lutonjice, ja sam cijelu trudnoću dobivala zgađeno-sažaljive poglede, a i sad se nađe komentara tipa "gospodična, pa kaj je to vaše dete???"... :kolut, kolut, kolut:
a propos tweety, mm je prokomentirao "ma ona franova mama nema ni 25... kaj si rekla da je geodet?? nema šanse..." :tweety je l' čitaš:
Da se ispravim, nije to puros napisala nego mamma san!
Čitam i odvaljujem! Cure vi stvarno imate mašte!
Dille, ajde iskomentiraj i mene!
Valjda sam stekla uvjete - barem po broju postova (ko da se prijavljujem na natječaj)!
Moram priznati i ja sam neke zamišljala drugačije!
Pogotovo mammu san! Svi su hvalili njezin izgled, ali ona izgleda barem 15 godina mlađe!
Ah koje je leglo sujete ovdje :evil: :D
Apricot, pa ti si štobiseuvašimmagazinimazažene reklo - prava trendseterica!
Evo kako ja zamišljam neke forumašice (da ne bih duljila s opisima - povući ću paralelu sa "jet-setom" iz gorepomenutih magazina:
Ifigenija - Nina Violić
Mony - Maja Vučić
Mostarka - Severina :D (iako sam je vidjela)
Lutonjica - Cindy Lauper (iz mladih dana)
Melrose - Nensi Brlek
A, da, mene slobodno nastavite zamišljati kao V. Beckham - ista sam!
ha ha ha cool!! sve više mi se sviđa kako me zamišljate :pljes pljes:
Lut, mene su u mladosti zvali Cindy (tad je ona bila jaaako popularna).
pa normalno, ipak si ti fuksija-narančasto osoba!
:jiiiihhhaaaa: Konačno nešto točno! 8o)Citiraj:
"bibai[u prvotno napisa
A kako sam ja zamšljala neke od vas:
Apricot - uspješna poslovna žena, mean lean working machine; tip osobe koju bi svi za najbolju prijateljicu, ali joj se ne usude prići; nakon što sam ju vidjela uživo, samo su mi pred očima one fantastične gumene čizme :smajlć zavidno slini: Na ovim fotkama mi izgleda puuuuuno opuštenije nego što sam zamišljala.
Ivarica - svijetla kraća kosa, pomalo tužnih očiju; asocijacija mi je robot Marvin iz Vodiča kroz galaksiju - najpametnije biće na svijetu, ali strašno depresivan jer to znači da nema nikog dovoljno pametnog s kim bi mogao popričati. Još uvijek ne znam kako I. zapravo izgleda.
Lutonjica - vesela djetinjsta debeljuškasta gospođa u širokoj cvjetnoj haljini, razgaženim cipelama, u slobodno vrijeme vodi lutkarsko kazalište (kad ono - ni slično!)
Snorki - sitna, plavooka, začuđena, ali ako zatreba može strusiti koju rakijicu i ostati na nogama dok je društvo već pod stolom (iznenadilo me da ima 180 cm)
Mostarka - kršna crnokosa ljepotica, voli sve držati pod kontrolom, uključujući i SM (ovo nije sado-mazo, već "svog muža" :smajlić šeretski namiguje:)
Dille - ne mogu uopće zamisliti lice; živi u kući koja izgleda malo nehereno, ogradu treba pod hitno popraviti, ali je vrt dooooobaaar...
ms. ivy - sitni djevojčurak smeđe kose i vesele naravi; zna odbrusiti ako je potrebno, ali se poslije osjeća jako kriva.
ninet - sanjarka; stan joj je pun sentimentalnih sitnica, uvijek ima neki egzotični plan/san za budućnost.
mamma san - seks bomba. Dovoljno.
Ifigenija - plavokosa, visoka, vitka, uvijek nabrijana, ali jako, jako friendly.
Maria71 - uvijek malo podignutih obrva, stav "are you talking to me?"; jako fino kuha, ali o tome nitko izvan obitelji ništa ne zna.
Mališa mi se budi za papanje, odoh...
Ne ulazim u kriterije za razmišljanjei opise, i ne želim vas potezati za jezik, ali me živo zanima kako izgleda dille :mrgreen: od jučer navečer pokušavam ju smjestiti negdje tj. bolje rečeno izvući iz neke ladice svoga života jer me ona - prepoznala :D tj. zna mi pravo ime i prezime :?
Badava mi inventivno 8) smišljanje nikova kad me mnogi u sekundi skuže :P :P :P
Kad se sjetim kako sam ja zamišljala Apricot...kao neku uvijek namrgođenu, ljutu i živčanu koja samo čeka,bjesomučno traži po topicima da netko izvali neku glupost pa da ga ukori....heheheeh....a kad ono čista suprotnost; genijalna, vesela, dobroćudna, nasmijana ženica....mislim komad!!!
Sandraf,niska, mršava, neozbiljna crnka....curičak....kad ono prava žena
Ifigenija, otkačena, visoka mršavica, obožavana u društvu, samo čeka priliku da od muhe napravi slona u nasmije sve oko sebe.....
Ivarica, ozbilja gospođa srednjih godina, vrlo stroga, visoka, smeđe duge kose, naočale....prvi put kad sam joj čula glas na telefon sve mi se pomijesšalo...onda sam ju vidjela na tv i spojila ime s licem...nježna, jako simpa....
Ivančica, vesela slavonka sa kuhačom u ruci. Iznenadila sam se kad sam vidjela slikuk....
Lutonjica, vrlo slično onome što sam vidjela....samo na slici koju sam vidjela ne vidi se luda boja koje koja mi pristaje uz ime.....
Mommy, baš si me nasmijala...od sex bombe, ostaje samo bomba...
Tebe sam zamišljala kao Isidoru Duncan...skup sa onim dugačkim šalom...+ trbuh...ali još uvijek u mojim mislima imaš bebu u trbuščiću....stoga ti savjetujem da malo pripaziš, ako ne želiš odmah drugo...(ja ti obično uvijek pogodim...)
Pčelice, fala ti na 15 g. manje, lijepo zvuči ali da ipak malo previše...
A kad već pitaš, tebe sam zamišljala kao starije izdanje svoje kćeri...i stvarno ste jako slične......
Ms.ivy sam zamišljala upravo onako kako izgleda, samo sam se iznenadila koliko je slatko mlada...(mislim nisam očekivala stariju osobu, ali opet...)..