Ja iz svega sto je 'Fabiola' navela samo mogu zakljuciti da se hitno nesto treba poduzeti po pitanju njihove edukacije (osnovnu kulturu bi nam roditelji trebali usaditi). Ovaj post me silno razalostio ...
Printable View
Ja iz svega sto je 'Fabiola' navela samo mogu zakljuciti da se hitno nesto treba poduzeti po pitanju njihove edukacije (osnovnu kulturu bi nam roditelji trebali usaditi). Ovaj post me silno razalostio ...
ovako:
1. nemam ništa protiv brijanja i smatram da je točno ono što Fabiola kaže - nisam doktor ali je vrlo logično;
2. nemam ništa protiv klistiranja, samo što kad su oni mene klistirali ja više nisam imala ništa izbaciti van jer su trudovi učinili svoje - dakle, mislim da bi bilo dobro pitati rodilju koliko je puta bila na WC-u prije nego je došla u bolnicu (ja sam bila sigurno 20 puta i svaki put sam jel...)
3. imam sve protiv epiziotomije jer zbog toga sad imam problema, a nije mi jasno zakaj me ne zašiju ako i kada popucam
4. ako žena urliče i pada u paniku ne biste li ju mogli malo smiriti: mislim vrlo je jednostvno - meni je bio dovoljan lagani nježni dodir jedne ne znam da li je doktorica ili primalja i njezin smireni glas. Ako je osoblje živčano kraj žene koja je u panici, ne bi li po nekakvoj logici stvari trebalo isto osoblje zaključiti da će ta žena pasti u totalnu paniku i tko će ju onda iz toga izvući
5. unatoč svemu, meni je na SD bilo dobro, imam zamjerki, ali u cjelini nisam nezahvalna jer sam i ja i mala žive i uživamo jedna u drugoj. Sestre na babinjačama su mi bile dobre, kad sam ih zvala (a zvonila sam svako malo) došle su i rekle mi ono kaj sam pitala. Sa sestrama sa gin I sam bila u super odnosu i tamo je bila totalna zezancija i bilo mi je super. Sve u svemu, kad se zbroje minusi i plusevi, sa SD nosim više pluseva, a porod mi je bio koma i ne mislim ga skoro ponoviti. Jedna sestra iz predrađaone mi je rekla da se porod zaboravi - mislila sam da se šali, ali kao i sve traume i ta se zaboravi - ja još nisam sve detalje, ali se svojski trudim.
Kljucam temu jer se vode 2 paralelne rasprave.
Molim da nastavite na Drage djevojke i zene 2