Oooooo draga pa znaš li ti da je ona svjesna tvoje trudnoće, tako reći više nego tvoj muž. Psi osjećaju i ona točno zna da ti u sebi nosiš život. To je draga moja sigurno kao biblija. Psi osjećaju naše trudnoće vrlo intenzivno i zato i treba obratiti pažnju kako se ponašaju.Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Ponašanje tvog psa je izvanredno i nemaš brige. Čim je ona prema tebi nježna znači da prihvaća novonastalu situaciju.
Kad bi se slučajno počela udaljavati od tebe, odmicati ili te zaobilaziti, e tu bi trebalo pristupiti malo drugačije.
Moj pas mene maltretirao i nastavio kad sam ostala trudna. Jednostavno mora biti pored mene 24 sata dnevno.
RozaGroza to je predivno :love:
Mačak u kući teško da može biti prenosnik bilo čega, posebno ako ne izlazi. Ove dvije mace u vrtu malo manje diraj i poslije odmah peri ruke. Maca kad je vani ona je dosta nezaštićena bez obzira na higijenu i cjepiva.
Diami ja spadam u one što pokupe svaku virozu koja prođe pokraj njih. Grozna sam što se tiče toga. Molim Boga da izdržim još ovih mjesec dana, a da ne moram udarit po antibioticima.
laura_001 kad bi se tako prenosila toko... i ostale klice pa svi bi bili bolesni. Ne brini se draga :love:
Ja se dan danas sakrijem i izljubim svog psa, što ću, jednostavno ponekad ne mogu sakriti tu ljubav prema njemu ;)