Karte su 70 kuna i mogu se već kupiti on line..za lisinski
Printable View
Karte su 70 kuna i mogu se već kupiti on line..za lisinski
Moze se kupiti na www.ulaznice.com.hr
Jle vi kupujete ulaznice i za klince? Iako većinu vremena prosjede u krilu (ovi do 2 godine)
Da, kupim. 1x nisam kupila, u Žar Ptici, jer su bila samo 2 mjesta u 1. redu, a ja sam htjela 3. karte, i taj put je prigovarala da zasto nema svoje mjesto.
Ja sad za Lisinski nisam. Puno su, tri karte 210 kn. Tako da će sjediti u krilu ovaj put.
A kaj je to u Krašu?
U Krašu je prošle godine bila Kraševa slatka bajka. Super program, kostimirane životinje dijele slatkiše (dakle, nije ovo za mame koje pod slatkiše daju mandarinke :mrgreen: ), budite spremni na velike količine koje dijete dobije. I još neki sadržaji u predvorju, tipa neka tombola, topljenje čokolade i pisanje imena na čokoladu... a na kraju predstava, koncert, Djed Mraz dijeli poklone (kupis prije bon za veliki ili mali paket, a DM to da djetetu).
Da, nije baš jeftino. Ali opet, bilo je i slučajeva da jedan odrasli dođe sa 2-3 djece, pa bude gužva za poluditi. Mislim da bi bilo bolje da stave da je karta npr. 50kn, ali da je svi moraju imati.Citiraj:
Cubana prvotno napisa
A da. Sutra za Miffy mi je ok, tri ulaznice 120 kuna. Al ovo u Lisinskom je dosta novaca.
Neću ni pokušavati nagovarati Andreja na ovo :mrgreen:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Ima li koja dobra duša koja bi mi kupila tri karte za Lisinski?
Ja bi to vrlo rado napravila sama, ali nemam Master karticu, a samo nju primaju preko interneta.
A bojim se ako ću još čekati da više neće biti mjesta.
Vidim da su već sad najbolja rasprodana.
Pliz, pliz... :)
Samo da javim, snašla sam se! :D
[quote="sofke"]ja sam rezervirala Malu scenu, tamo to uvijek treba jako rano..već je trećina mjesta rezervirana za recimo Kako živi Antuntun s Djedom Mrazom
Mi smo gledali Antuntuna i mogu reći da je predstava prva liga, pogotovo najavljivačica!
Orašar će imati jedanaest izvedbi, ali je kapacitet mali, a ja bi lože jer je sunčici prvi put pa da joj bude doživljaj...uglavnom, rezervacije su ne prije ponedjeljka
Ja sam baš danas zvala njihov info centar za 13.12., jer još nema rezervacija, one su na netu tri tjedna prije predstave. I mi bi ložu, isto joj je prvi put - možda se i vidimo!
Zvončići, zvončići....!
službeno javljam da je Trg bana J. okićen prvim ukrasima, a i kućice za Božićni sajam su postavljene u Margaretskoj (čini mi se da je to ta ulica).
:roll: Zar već? Još nije ni advent.Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
Ali su prošli Svisveti :mrgreen:Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
Posebno će mi taj ugođaj dobro leći na 25 stupnjeva :roll:
:lol: :lol:Citiraj:
Mima prvotno napisa
Preporučite mi neku predstavu koja bi bila ok za dvogodišnjaka.
Priča o oblaku ili Priča o kotaču u maloj sceni.
Ali za njih piše da se izvode isključivo u dječjim vrtićima.Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Sorry Deaedi, sad vidim da Priča o kotaču igra ovaj mjesecCitiraj:
lucij@ prvotno napisa
i vječna Miffy..to je svakako za tak male
Ma Miffy se podrazumjeva, to se ne treba pisati. Toliko se priča o njoj ovdje na forumu da sam ja strašno uzbuđena jer je idemo gledati za 10 dana. :lol: BAš mi je muž sinoć rekao da što ja stalno pričam o toj MiffyCitiraj:
sofke prvotno napisa
Nama će Miffy biti prvi sustret sa kazalištem :D
Nadam se da će mu se svidjeti.
Zna li netko koliko dugo traje predstava?
Fala cure. Di se Miffy izvodi? Ste možda gledali Nećko Svojeglavečko? U nedjelju je premijera u našem gradu pa razmišljamo da idemo.
Nećko Svojeglavećko je nama bio dosadan, kao i većina predstava u ZKL-u...vizualno je super, lutke su ok, ali je prestatično
pogotovo ona mama-lutka na sredini pozornice koja priča li, priča, a pola ne razumiješ i jednostavno, na momente je baš dosadno
barem nama dvjema bilo
Kazalište Trešnja
http://www.kazaliste-tresnja.hr/hrv/...ID=b_predstave
Ova poruka gore je bila za Miffy!
I Žar ptica ima predstave za male, malo veće i još veće, a mislim da su prošle godine i oni imali predstave uz Djeda Mraza:
http://www.zar-ptica.hr/hrv/repertoar.asp
Mi smo gledali prošli petak. I slažem se sa sofke, dosadna za ubit se. Ali moje dijete je svejedno plakalo kad je završilo i kad je shvatila da više nema. :roll:Citiraj:
dmagi10 prvotno napisa
Tri praščića (kad se spominje ZKL) su mi bila odlična, dosta muzike i pjevanja što je mojoj Jani najvažnije.
Ja sam se općenito pomamila za dječjim kazalištem u zadnje vrijeme. Skužila sam koliko Jana to voli pa sad pola radnog vremena provedem planirajući što ćemo ići gledati. Iduće nam je ta famozna Miffy 16.11. Onda ZG Mališani 7.12. Htjela sam na R'n'r za dva miša u Malu scenu, kad je i Djed Mraz, ali je rasprodano, tj. rezervirano. :/
jelka, ajde pogledaj početak topica ;)Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Misliš na Zubić vilu? Baš sam im poslala mail, da li imaju još karata.Citiraj:
Annie prvotno napisa
da, na to sam mislila.
Necko svojeglavecko je scenski fora predstava, mojem malom je (ko i sve predstave) bila zanimljiva, no meni se nije bas dopala, al samo zato sto sam isla s nekim ocekivanjima. Naime, mislila sam da se radi o djetetu koje stalno govori ne, a na kraju ispadne da je to beba koja se ne zeli roditi, a svi ju tjeraju :roll:
No, idemo zbog malisana na predstave za njihov uzrast pa mi nije zao, samo sto mi nije ispunila ocekivanja (posebno jer je mali u to vrijeme bio u necu fazi ;) )
Za dvogodisnjaka (a i starije) - of course Miffy :)
A jel ko gledao Palcicu i Zlocestobiju u Zaru ptica?
Palcicu gledamo ovaj vikend, pa javim dojmove.
I mi smo ovaj vikend - u nedjelju ;)
Ako ste i vi, a ja te se tocno sjetim, pozdravim te :)
U koliko sati? Ako ste u 11 i mi smo tamo :)Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Obavijest za Božićni sajam Finaca i nordijaca:
Već tradicionalni Božićni sajam Međunarodnog kluba žena (IWC - International Women´s Club) održat će se u nedjelju 7. prosinca 2008. u Avenue Mall-u u Zagrebu (Avenija Dubrovnik 16). Jedan od najvažnijih ciljeva ove nevladine i neprofitne udruge je prikupljanje sredstava za pomoć institucijama i grupama koje rade za dobrobit žena i djece u Hrvatskoj. Božićni sajam, koji će ponuditi ugodan provod za posjetitelje svih uzrastaza, najveći je projekt IWC-a. Svake godine kako domaće, tako i strane firme i organizacije velikodušno podršavaju ovu humanitarnu akciju. Ovogodišnji prihod će se upotrijebiti za kupovinu opreme za DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE POŽEGA i DOM ZA PSIHIČKI BOLESNE STARIJE OSOBE BOROVA, oboje u Slavoniji.
Na Božičnom sajmu Finska će imati zajednički stol s ostalim nordijskim zemljama.
Zna biti zanimljivo!
A-ha, i mi smo tada! Drugi red, koliko se sjećam. :mrgreen:Citiraj:
Iva M. prvotno napisa
cure, oprostite, ali je tema Božićni program.
Pa vec smo u predbozicno vrijeme :mrgreen: