Ja mislila da nas je odavno zakljucalo, a kad tamo...dogurali do 4. nastavka...
Printable View
Ja mislila da nas je odavno zakljucalo, a kad tamo...dogurali do 4. nastavka...
hvala,hvalaQuote:
Originally Posted by lidija_33
dominik,lea i gabriel
S ovim se nikako ne mogu složiti :lol:Quote:
pa ja skoro pogodila!!! ti imaš curicu a ja tri dečka. volim ja svoje sinove, nikako se ne mogu pomiriti da neći imati kćer. a četvero djece mi je too much a i otkud znam da neće opet bit dečkoQuote:
Originally Posted by dolega
kažem dobar dio, ne svi...Quote:
Originally Posted by Janoccka
osim toga ja bih radije smanjila stomak, guza može proći...
ja sam se :lol: kad sam pročitala da si ti pop. mislim si kako žensko pa pop, tek sam kasnije pročitala dalje i skužila da je pop necenzurirani dio riječi pop......Quote:
Originally Posted by Janoccka
lidija
ppzdl
je l' sad jasnije?
:ceeeer:
janocka iz Vk pa je vitka, Ivancica iz Os i vitka, ja se pritajim i ne dajem recepte a izgleda da sam jedina pooozamašna Slavonka ovdje. stvar je u tome da ja recepte ne dajem, ja ih samo koristimmmmm. lud mi je opis Marije71 mene: al baš ni u čemu nije pogodila. sliku neću stavit da se slučajnoi neki manijak ne popali na mene....
Meni se jednom desilo nešto slično kao i Lutonjici. Ali da stvar bude gora bila sam trudna i to već dosta....cca 8 mjeseci...znaći vidjelo se.
Meni je došao neki tip na vrata za anketu ja otvorim a veli on:"Dobar dan, provodimo anketu pa ako ima netko stariji od 18 godina doma..."
Prvo sam zbunjeno pogledala u svoj trbuh i naravno da sam se počela cerit.
Onda kad sam mu rekla :"Da ima, ja!" on je izgledao još zbunjenije od mene.
Luda li čovjeka.
Nego, ja dolazim u subotu u Tvornicu.I Janko! I MM! I baš se veselim kaj ću vidjeti neke curke. Kaj se smijem ja nekom javiti i reći "E bok ja sam ona s foruma"? :cerek, cerek:
kažem dobar dio, ne svi...[/quote]Quote:
Pa da skužila sam i dalje se ne slažem!
A s ovim pogotovo, ali kako to dobro zvuči :DQuote:
janocka iz Vk pa je vitka
:love:Quote:
Originally Posted by samaritanka
Cao moje slatke zene...: smajlic se slomi mahajuci.
Evo i mene da navratim malo . Jesam vam nedostajala :lol: ?
Evo samo da se pohvalim da mi je ostalo jos 3 kg. viska i super se osjecam.
Veeelika pusa svima .
Heh, smanjila mi ga je doktorica anchie, sad se vise ne dere :*Quote:
Originally Posted by Lilly
ljubomorna sam i zavidna
lako je vama mlađahnima se vraćat u formu :plačko
:smajlić je pozelenio od ljubomore i tuče glavom o zid
Nemoj biti ljubomorna i zavidna jer nas ima i mlađahnih (recimo) kojima je ostalo itekako viška kila (a imaju starije dijete od tvojeg)
maria, prestani kukati zbog godinica; mi smo isto godište i svaki put me ti podsjetiš koliko zapravo imam godina, ha, ha :mrgreen:Quote:
Originally Posted by maria71
BTW; natukla u trudnoći 20ak kila, sve otišlo za 3, 4 mjeseca :belj: cerek:
Eh zene moje, vi ste u naj boljim godinama, sta vam fali ?
Svake godine su najbolje ako se u njima dobro osjećamo :filozofski cerek:
evo jos jedne patnice iz '71. tko spominje liniju? ja to nemam! ne vidim koljena kad pogledam dolje preko trbuha. ja ne vidim ni pupak!
maria, sandraf generacijo, ja se bar tješim da sam ih rodila trojicu, od svakog ostalo 10-12 kg pa to je to
evo nas ipak
http://www.babababies.com/gateway.cfm?siteID=18094
Previše sam tašta i egocentrična da ne bih reagirala:
cure, razvodnile ste topic - ako sljedeći postovi ne budu odgovarali na pitanje iz naslova, ode pod ključ.
Ili smo sve već rekle?
(To ja zato što se u zadnjih 20 postova ne spominje moje ime)!
da da ovo se malo pretvorilo u chat. btw ima li chata na rodinom portalu, ako nema trebali bi ga dodati pa se nadjemo i procavrljamo u realnom vremenu a da to ne ostane zabiljezeno pa se ne trosi dragocjeni serverski prostor
Rodin forum nema chata - zamišljen je kao edukacijski, ali si povremeno dozvoljavamo ovakve izlete kao što je ovaj topic.
Ima jako puno foruma koji su i stvoreni za brbljanje, razbibrigu i razmjene raznih informacija, pa možeš pitati cure koje su i tamo aktivne.
da se vratim na temu, ja odgovorno tvrdim da andrea izgleda kao studentica prve godine! nitko ne bi pogodio da je mama u godinama. :ceeer:
i da zadovoljim drugi uvjet:
apricot
apricot
apricot
apricot
apricot
:ceeeeeeeeeer:
lidija, pogledala sam slike na drugom topicu.
Dakle, ja sam tebe zamišljala kao visoku i tanku, tamne guste kose svezane u niski rep, tamnoputu sa krupnim tamnim očima...
A kad tamo...
Meni se ipak cini da ce ovaj topic kad tad dostici i prestici ZPB.
Osim ako tamo ajvica ne ubaci u sestu.:cer i namig:
A Apricot je cangrizava jer joj se priblizava rodjendan.
e dille, dille (razocarani smajlic), sad ce ga sigurno zatvoriti... he-he-he...Quote:
Originally Posted by dille
da, još deset dana...
A, da vam kažem, ajvica bi mogla konkurirati za mrs Croatia - stvarno lijepa i mlada mama.
Zamišljala sam je s potpuno kratkom kosom (ježek) i nekako svu štapićastu i špičastu, pomalo muškobanjastu, a ona prava damica...
i meni se približava.....
ja sam mislila s 20 da su ljudi sa 34 već lagano za eutanaziju :mrgreen:
kad evo i mene u taj klub
btw ja sam se s apricot prije čula nego je vidjela i znala sam da je iza tog zvonkog glasića jedna jako draga osoba
Quote:
Ajviiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! Oni misle da će ugroziti ovim topicom naš topic ZPB!!!!!!!!!!!! :smajlić se kotrlja po serveru i urla od smjeha:
Dille, PRVI ZBP topic imao je preko 30 strana, a u koliko smo nastavaka publicirane, nećemo pričati!!!! :)
Tu moram istaknuti: mame ZPB su diplomirane lajavice i ništa ih ne može zaustaviti!!!!!
Maria, razočarala si me... Bila sam uvjerena da ti je tajni hobi kuhanje i da je Jamie Oliver prljavi diletant u usporedbi s tobom. Tc-tc-tc...Quote:
Originally Posted by maria71
trebala sam se registrirati kao Lukrezia B.
a mommy -plesačica je za mene zbog nika ista Maja Pliseckaja.....
znači stalno u baletnoj suknjici i na vrhovima prstiju
Mamma San, slucajno sam naisla na istom ovom podforumu na Lovrine slike...predivan je maleni! Koliko kose....
A i tebe sam skicnula i smrzla se....:smajlic na izboru za missCro glasuje za Mammu San:
Dille, slatkišu moj, ma jeli se ti to meni "upucavaš"??? (:šerlok holms smajlić pronicljivo gleda Dille:) :love:Quote:
ma znam i ja sam chatala saatima na početku svoje internetske ere al men se chata s ovom ekipom. jel ti to mene apri hoćeš otjerat negdje daljeQuote:
Originally Posted by apricot
Quote:
:smajlić bez komentara jer je umro od smijeha kad je pročitao "damica":
a štapićasta sam bila... nekad... :ceeer:
mamma san! je l' vidiš kako su naivne! trk na zpb istrkeljati barem dvije stranice, zakazale smo u zadnje vrijeme!
sviđa mi se tvoj opis mene kakva nisam....Quote:
al ja sam sebi super i kakava jesam sa svojih 156 cm i isto toliko (skoro) kilograma. ja sam zaboravila da treba oduzeti 100 ili čak 110 pa imati 56 ili nedaj bože 46 kg.
prosvijetlite mene tupavu, što je ZPB?Quote:
je, je , ajvi...trčim na trkelj...
PS
jesi skužila kako nam se upucavaju..mali ti misica, pa malo ja...i tko se upucava? dille, autorica foruma, i apricot, gazdarica od ZPB??? Ili nas hoću zavadit, pa da odustanemo od ZPB ili nas začatavaju na krivom podforumu s ciljem prestizanja rekorda ZPB?? (:sumnjičavi smajlić vrti glavom lijevo - desno i upitnik mu lebdi iznad glave: )