-
moji su 6,5 godina razlike. odlično se slažu, s tim da priznajem da on daje sve od sebe. ona s obzirom da ima blizu 3 godine pomalo zapizdi u krivom smjeru, ali se odlično igraju i jako se vole.
znam ih čak i pustiti nakratko same, onda su najbolji, onda ga jako sluša, jer ipak je on veliki braco.
a najslađi su kad idu u trgovinu...
-
Odmah mi je lakše kad vas sve čitam!!!
Kod nas dva hahara 8,5 i 6 god. - isti interesi, iste zanimacije , iste igrice, iste igračke, iste sličice.....
Borna - 6 god. u svemu kopira Luku 8,5 god. da je ovaj već ispalio na živce sa svojom sjenom.
Onog trena kad se nađu u autu zajedno kad ih poslije podna kupim iz škole i vrtića cca izdržimo u miru 5 min.I unatoč treninzima nogometa za ispucavanje viška energije - popodneva i vikendi su nam pravi HOROR!!!
Najčešće sam ja solo s njima i ne da vičem nego sad već urlam ko luđakinja da me Luka redovno pita:"A kaj je tebi???Kaj urlaš svi te dobro čujemo!!!"
Sada pokušavamo sa šemom da ih odvajamo u stilu jedan dan s jednim odem na klizanje, drugi dan s drugim u kino, ...al kaj?!
Čim ovog jednog nema, ovaj drugi već ispituje:"A di je Luka??Kad će doći?A nema ga već dugo?:::::
Izluđuju me svađama, prepucavanjima, ružnim riječima, psovkama, udarcima.....a prdnut ne mogu jedan bez drugog!
Tješe me utjehe iskusnijih mama koje su prošle ovu našu priču
da čim Borna krene u školu, nađe novu ekipu, bude imao obaveze....da su ti fajtovi u opadanju i da tada vrlo često prestaju te svakodnevne svađe i tučnjave...
Jelda da je to tako??Ha...?! Recite mi da je tako ?!
Jer inače ću puknuti ko zrela kruška od tih fajtova!!