Ja za sad odustajem,Jana ju jučer zakurila 39,5, pa ne znam kak će bit do petka :cry: :cry:
Printable View
Ja za sad odustajem,Jana ju jučer zakurila 39,5, pa ne znam kak će bit do petka :cry: :cry:
Žao mi je, stella :love2:
Onda, ovakvo ja stanje.
1. Linda-2 karte
2. Maxi- 2 karte
3. Annar - 2 karte
4. apricot - 2 karte
5. meda- 2 karte
Sutra ujutro ću rezervirati.
Ako Jana ozdravi kojim čudom,ja ću vidjet jel će još biti karata.Baš mi je žao što se nećemo družit,ali bit će svakako drugih prilika.
Ma, sigurno će biti karata i prije predstave. Ova rezervacija je više kao sigurnost da svi budemo na hrpi.
Držim fige da curka ozdravi i da se upoznamo.
Linda :love:
Ušvercali smo se u subotu na predstavu za škole. Bilo je savršeno. Malac je bio hipnotiziran, a djeca su malo posustala tek kod ponešto razvučenog "monologa" vještice. Vidno je uživao.
Glazbena pratnja je klavirska, Ivica i Marica su žene, a vještica je muškarac na štiklama - čak je odlično skinuo ženstveni hod. Scena je dobro elaborirana i bez viška detalja.
Zakon.
Nitko se ne javlja. Budem opet zvala..Citiraj:
medo prvotno napisa
Nego, cure, može li koja doći oko 17,30 da preuzme karte. Ja bih rado, ali nema šanse da stignem, jer se tek s posla vraćam u D. Selo oko 17h, pa dok se presvučem, nešto pojedem, obučem Lindu, pokupim Megicu u maloj školi... bit će dobro ako i do 18 stignemo.
evo me samo na 5 minuta....ja mogu pokupiti karte jer od petka radim skraćeno, ali mislim riskirati i s Hanom pa nam trebaju 3 karte
ako bude ludovala izaći ću van s njom, a Lara će imati društvo :love:
Linda, sms-aj mi u petak točan broj rezervacija, a sad gibam dalje štrebat
mislite na mene sutra od 12 na dalje :mrgreen:
Ma, kaj će ti karta za Hanu, i ja vodim obadvije, ali računam da će mi linda sjediti u krilu... kako hoćeš, ali mislim da ti stvarno ne treba.Citiraj:
maxi prvotno napisa
Mislim na tebe, držim fige za petak!!!
rasturi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
Onda, ovakvo ja stanje.
1. Linda-2 karte
2. Maxi- 2 karte
3. Annar - 2 karte
4. apricot - 2 karte
5. meda- 1 karte
ako ne treba i za dijete i za mene onda bi ja samo 1 kartu. ocemo moci sada rezervirati ako nije 10? :/
Meda, možemo im još javiti ako se promijeni broj karata. Vidjet ćemo što će Maxi odlučiti, pa možda ipak ostane na 10.
Ne znam kako vi inače, ali meni je Linda uvijek u krilu, jer je tako sitna da niti ne vidi ništa dok sama sjedi, a i uvijek malo boji svih tih zvukova i polutame, pa mi je normalno da smo u kazalištu 2u1 :)
POLOŽILA SAM !!!
i idem po karte, da uzmem 9 ili 10?
i nadam se da ćete svi koji ste se zapisali doći da ne postanem preprodavač karata :mrgreen:
anchie76 editirala broj mobitela na zahtjev korisnice.
Jupiiii!!!! Čestitaaam! :D :D
Znala sam, pametnice, da ćeš rasturiti! :love: Baš si mi uljepšala dan.
ja cu samo 1 kartu, jer ce mi dorian sjediti u krilu, tako da sto se mene tice 9. jedino ako se netko jos ne javi
onda kupujem 9 karata
što je s Apricot?
Cure,jeste bile jučer? Kako je bilo?
meni je bilo odlicno :)
dorian je uzivao isto, on inace jako voli pjesmu i ples.
cure su jos poslije otisle na kolace, a sto bi drugo nakon ivice i marice :mrgreen:
zao mi je sto nisam i ja mogla
ja nisam ni vidjela da ste se dogovarale ovdje za to,mi smo jučer bili. R je uživao cijelo vrijeme, a meni je vještica bila ZAKOOOON! :lol:
Ajd,baš super da ste se odlično proveli.Vrebat ću ovaj PDF za neko sljedeće druženje :*
Super je bilo. Cure su u dahu odgledale od početka do kraja.
Jako su lijepo pjevali, baš sam uživala, scenografija mi je super bila i kostimi, ma sve baš kako treba... od euforije i naleta šećera iz onih šampita i zimskih sladoleda :mrgreen: pjevale smo iz sveg glasa sve do D. Sela.
Sljedeća predstava u Dubravi na koju bih vodila curke je 21.12. "Gašpar i Djed Mraz"
http://www.ns-dubrava.hr/modules/dOr...id=1&pageid=-3 pa možemo opet čoporativno. :)
Ti nas podsjeti par dana ranije da se probamo okupit :love:
Bili i mi, prvo smo kupili karte samo za BC-a i MM-a, ali cekajuci u holu odvazila sam se uvesti i balerinu. Opera je super. BC je gledao netrepcuci, ali balerina je bila malo aktivnija. prebacivala se iz krila u krilo :roll: . kad sam mislila da joj je dosadno i kad sam je htjela izvesti van pocela je vristati i plakati, pa smo se vratile, a tad smo vec poceli i pljeskati za kraj.
i potpisjujem annie vjestica je fakat bila super.
inace meni cijeli dozivaljaj odlaska u malo kazaliste u takvom okruzju i sama scena i ostalo su me podsjetile mog djetinstav. nikav marekting vec samo kazaliste :yes:
Sad mije sve više žao što nismo mogle ići s vama :cry: :cry:
I mi smo danas pogledali Ivicu i Maricu i jako nam se svidjelo.
Predstava je stvarno za svaku preporuku. Još su nas i častili sa besplatnim kartama jer je danas bila 75. izvedba! :heart: