20 tjedana, +5 kg, prva trudnoća, malo sam u badu... :(
Printable View
20 tjedana, +5 kg, prva trudnoća, malo sam u badu... :(
33.+ 4 tjedan. 7,5 kg... ja sretna :mrgreen:
10 tjedana +2kg 8)
CURE nemojte se samo bedirat zbog vage... budite pametne što jedete, ali nemojte se previše uspoređivati, ni opterećivati.
Ja sam u prošloj trudnoći u početku dobivala po 3 kg od kontrole do kontrole (a bile su mi svaka 3 tjedna :roll: ), mislila sam da ću imati 30 kg viška do kraja, ali imala sam +12,5kg.
Nešto ti nije baš najbolja računica :PCitiraj:
Nova prvotno napisa
Na koji dio misliš :love:
30 tjedana i +11 kg :)
27 + 5 i 7 kg :)
15 tjedana-+1 u zadnja 3 tj.
ukupno -1
Pa ono: 3 kg od kontrole do kontrole na svaka 3 tjedna, a na kraju samo 12,5. ;)Citiraj:
Nova prvotno napisa
29 tjedana +11, osjećam se dobro, nisam si teška, nisam si troma, doktorica ništa ne prigovara, pa što bih se onda brinula? Usput, nosim donji dio trenirke od prije trudnoće i stare gaćice još uvijek, valjda je gotovo sve u stomaku. A stomak mi je prilično velik!
Pa to i je stvar... prvih mjeseci je bilo tako i da se nastavilo... ili još gore, što su me neki strašili da ću u zadnja tri dobit najviše... bila bi mi računica, kuku-lele.Citiraj:
Pa ono: 3 kg od kontrole do kontrole na svaka 3 tjedna, a na kraju samo 12,5. Wink
Ja zadnjih mjeseci skoro da ništa nisam više dobila.
E, zanima me, što mislite (pogotovo vi iskusne nakon par trudnoća), dobije li se više kila ovisno i o dobu godine kad si trudan? Recimo, moja trudnoća će sada većinom biti kroz jesen i zimu, kraj je pred kraj proljeća. Prošla mi je bila malo zime, proljeće i ljeto i rodila 1.10.
Just a thought :love:
Moguće ako ti je inače apetit drugačiji s obzirom na godišnje doba. Ja inače više jedem ljeti nego zimi, ali imam tri različite trudnoće, u prvoj sam jela ko sumanuta, u drugoj sam pazila da normalno i kvalitetno jedem i dobila isto kila na kraju. Kako sam si u drugoj trudnoći pratila dobivanje težine i opseg trbuha, sad imam s čim uspoređivati. Do prije 2 tjedna sam imala potpuno isti prirast TT, ali sad je razlika oko 2 kg manje sad :) Prošla je bila proljeće i ljeto, rodila ujesen, a sad trebam roditi tek u veljači. Sve kile su mi jako brzo otišle par mjeseci nakon poroda i prvi i drugi puta tako da me ni ovaj put ne brine s koliko ću na kraju završit. Bitno da beba bude ok, a zalihe koje skupim ću trošiti kad rodim :lol:
ma i zimi se manje krećeš, šire se obućeš pa te manje brine figura:)
Redovno se debljamo zimi, vjerujem da mi zimske trudnice dobimo koju kilicu više od ljetnih :mrgreen:
25. tjedan +10 kila :mrgreen: , samo me malo koljena bole. A što ce biti poslije ovih blagdana bumo vidjeli ;) ;)
evo jucer se važem i pokazuje 20 kg više nego na pocetku trudnoce..super :/
31tj i +12kg :oops: a sta ce tek biti poslje blagdana,sve me strah
ja sam dobila 15 kg i sve u mjesec dana izgubila dojenjem
:shock:Citiraj:
pikapolonca prvotno napisa
??? stvarno ???
25 tjedan 15kg u plusu :oops:
23. tjedan , 8 kg u plusu. prilično sam u badu.
naročito kad krenu postovi tipa +2 kg i slično, onda mi dođe da se ubijem, jer zbilja mi se ne čini da jedem puno više nego inače
joj sta se sekiras,vidi mene vec 15kg u plusu a samo sam 2 nedilje vise od tebe trudnaCitiraj:
misliteljica prvotno napisa
Sutra puna 22 tj. i +4 kg. Mislila sam da će biti puuuuno gore nego što je. :mrgreen:
Evo ja na kraju 32 tjedna i sad sam na +15.5 kg. u 3 tjedna od 29 do 32 sam dobila 3 kg...a nisam počela puno više jesti...zar sad pred kraj se tako kile gomilaju? :lol:
39.tj - +12 (al sam puna vode)
ja sam 26+5 i imam točno +10 kg :( baš me to bedira, ali ne mogu prestat jesti. Stalno sam gladna. Šta će tek biti do kraja
ma mislim da su trudnice koje uspiju kroz ove praznike ne dobit bar 5 kg SRETNICE...
već je krenulo ovo božićno/NG ludilo i hrana i svašta... ovaj mjesec će biti "TEŽAK"
Ja sam 10-11 kg u plusu :( a tek 28. nedelja.
Tešim se da od poslednjeg merenja pre tri nedelje nisam dobila ništa, prehodno sam dobila 1 kg, pa se sve nadam da ću nastaviti tim laganini tempom do kraja, inače idem sa stotkom da rađam
danas sa 26 tjedana imam + 4 kilaCitiraj:
molnja prvotno napisa
u 22. tj +8 kg, ne prežderavam se, ali osjetim da sam sva nabubrena od zadržavanja vode. s Dominikom sam u isto vrijeme imala +6 i u startu 4 kg manje. promjer trbuha mi je 99 cm, a s D u isto vrijeme 91 cm.
al niš se ne bediram, sve to bude došlo na svoje kad za to dođe vrijeme.
danas 26 tjedan imam +4 kilaCitiraj:
molnja prvotno napisa
ja cu morati biti ta SRETNICA jer me dr stavio na dijetu :/Citiraj:
Maya_78 prvotno napisa
13. tj. smrsala sam 2kg zbog mucnina i povracanja
uzas, ne mogu uopce uzivati u trudnoci i hraniti se zdravo zbog bebica (blizanci su), jedem najcesce ono od cega mi se ne povraca a to je pecivo :(
18 .tj +7.kg :oops:
...malčice previše,nije opravdanje ali doma sam ,moram mirovat pa onda često papam i to je to,i nažalost ja sam vam ona trudnica koja se svugdje širi a ne samo u stomaku.....
Eto, tako je i meni bilo. Ali sad kako mi je trudnoća odmakla, a buša se popela gore, više ne mogu toliko jesti. Nemam mesta. A i više sam pokretna nego pre par nedelja.Citiraj:
arijet prvotno napisa
Ako te je to utešilo ;)
16 tt - nema prirasta težine ;)
30+ smo na +7 kila... ja zadovoljna... 8)
na početku 22. tjedna + 4kg :)
18.tj.
+1,5 do 2.
Nadoknadit ću ja to.Počeli su (zabranjeni :lol: ) domjenci.
A i mama i sveki dolaze na Božić s delicijama, svaka ekspert za svoje :heart:
vanesax hvala ti :* svaka utjeha je dobrodošla
ja u prvoj trudnoći 16kg.sad sam tek na početku i vidjet ćemo ali mislim da će bit minimalno jer mi slijedi dijeta zbog dijabetesa(koji sam imala u prvoj T i sad ide kao mjera predostrožnosti).
inače svih 16kg sam izgubila u 1mj poslije poroda,11kg u rodilištu gdje sam bila tjedan dana,i još 5 u naredna 2tj.